Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

KRITIIKKI

Viestiketju osiossa 'Tiedote ja palautepalsta' , aloittaja baikal, 15.05.2016.

 1. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,187
  Pisteet:
  1,286
  Minun tekisi välillä mieli todeta, että tämä foorumi on helvetinmoinen kupla. Toisaalta tuntuu oudolta todeta näin, koska niinhän se tietysti on, kun foorumi keskittyy yhteen aiheeseen, aiheeseen joka on vieläpä varsin tunteita herättävä. Lisäksi toteamukseni voi todeta väärin, sillä sen perusteella voisi luulla että pidän foorumia huonona. En pidä. Kunhan mussutan.
   
  Ingsoc, baikal ja Laamanator tykkäsivät tästä.
 2. Rauhantekijä

  Rauhantekijä Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  25.01.2015
  Viestejä:
  4,331
  Tykkäykset:
  6,745
  Pisteet:
  1,286
  Egal was is, niemals zugeben.
   
 3. Mainos 4. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,634
  Pisteet:
  1,286
  M/05-kuvioinen kupla. Joukossa toki myös M/91 ja vähän M/62:stakin.
   
  Rannari, baikal ja Tetra tykkäsivät tästä.
 5. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  17,774
  Tykkäykset:
  27,937
  Pisteet:
  1,286
  Hyviä kysymyksiä. Uskoakseni totuuden likiarvo on siellä, missä nähdään eri sävyjä. EU-kritiikki on oikeutettua ja henkilökohtaisesti olisin varmasti tehnyt tunteella Finexitin Kreikka-kriisin yhteydessä vuonna 2012. Sehän olisi tietysti tehnyt minusta pre-putinistin, koska EU:n yhtenäisyydestä oli pari vuotta myöhemmin muuttuneessa maailmantilanteessa hyötyä. Esimerkiksi Georgia ja Ukraina varmasti harmittelevat, etteivät saaneet korruptoituneiden maittensa yhteiskuntareformia niin pitkälle, että olisivat päässeet länteen ajoissa, ennen uutta tsaaria. Molempien tie suljettiin idästä pienellä väkivaltaliikkeellä.

  Tavallisesta kansalaisesta ei mikään EU-kriittisyys tee putinistia. Ei kritiikki Yhdysvaltoja kohtaankaan. Kriittisyys on tervettä ja hyvin usein totuudenmukaista.

  Avoin putinisti on sellainen, joka tekee propagandaa etsimällä metodisesti epäkohtia suurentelemalla ja paisuttelemalla niitä tehden sen selkeästi idän pussiin. Siihen systeemiin kuuluu se, että käydään johdonmukaisesti trollaten perusinstituutioiden (ns. yhteiskunnan tukipilarien) kimppuun. Näitä ovat muiden muassa hallitus, EU, länsimaat, Yle, poliisilaitos jne. Tarkoituksena on heikentää luottamusta.

  Samalla on muistettava, että kaikkia näitä instituutioita pitää myös voida älykkäästi ja voimakkaasti asiasta ruoskia tai muuten olemme aika "koreaa". Infosodan yksi aspekti on kuurnia seasta se metodikiihotus. Eikä tässä ole mitään uutta. Aivan samalla tavalla 1940-1950-lukujen työmaille ilmestyi äijiä, joiden tehtävänä oli herätellä yleistä tyytymättömyyttä ja kääntää sieluja... hallitus on mätä, porvari on mätä, työmiestä kustaan silmään... olisipa kuin Neuvostoliitossa...

  Kyllä se työmies sitten omilla vaistoillaan ja oman psyykensä mukaan reagoi. Tannerilaiset ja leskisläiset sun muut Koivistot kuitenkin veivät voiton.

  Kanavia viestien levitykseen ja hämmentämiseen on nykyisin enemmän, mutta yksi asia on varmaa: tiettyjä juttuja ohjaillaan tai ainakin avustetaan rajojen takaa, myös valtameren takaa.

  Minä suhtaudun epäluuloisesti niin Fennovoimaan kuin siihen, että joku Nestlé kyttää Suomen pohjavesiä ja nuolee huuliaan miettiessään yhdistelmää TTIP ja Kimmo Tiilikainen... Taidan mennä hautaan samanlaisena impivaaralaisena kuin synnyinkin ja mikäs siinä.
   
  Honcho, Fremen, PSB 5500 ja 4 muuta jäsentä tykkää tästä.
 6. TomiDude

  TomiDude Kersantti

  Liittynyt:
  23.01.2015
  Viestejä:
  119
  Tykkäykset:
  235
  Pisteet:
  16
  Herttinen! Sentään joku ei ole nukkunut puoluepäivillä! o_O
   

Jaa tämä sivu