Kuin monta joukkoja Suomi tarvitsi pysähtämän ryssät?

Einomies1 kirjoitti:
No kai se kartta kertoo toisille enemmän kuin toisille, jos siitä tommoisia lukuja selviää...:huh:
Pääteitä kohden 1 ps prikaati. Yksi reserviin taakse ja yksi koukkaamaan sivustaan. 4 tulee.

Jos jotain lainaat, niin voisi olla hyvä laittaa ne "asiantuntija" lähteet viestiin liitteeksi. Meinaan jos jotain uskottavuutta haluaa kommentteihinsa...jos ei niin sitten asiahan on yhdentekevä.
Esim. "Maanpuolustusta vai strategisia virheitä" by Kantakoski, myös Ari Parkkola on tämäntyyppistä keskustelua tuonut esille.
 
Niin no. Alkuperäiseen kysymykseen vastaus riittävästi. Jatkokysymykseen vastaus riittää (kuka sen takaa että siellä ei ole odottamassa muuta kuin nuo luetellut joukot).
Selittelyä: Jos kysyy kauanko ajaa Helsingistä Jyväskylään, niin oikea vastaus on että riippuu ihan ajonopeudesta. Eli myös joukkojen määrän tarve riippuu joukkojen laadusta (ja tilanteesta, olosuhteista jne jne)

Ja adam7:lle: tämäkään ei ollut vittuilua kielenkäytöstä ja tämä vastus oli oikeastaan aivan turha, koska tämä ei vastaa mihinkään mihin koposen vastaus ei jo vastannut. Jopa minun vajavainen sivistystasoni riitti tunnistamaan siinä olleen viittauksen linnunradan liftarin käsikirjaan ja ymmärtämään sen viittauksen tarkoituksen ja sisällön, joka itse asiassa hipoo täydellisyyttä vastauksena tähän kysymykseen. Sitäpaitsi 42 kirjoitetaan myös ruotsiksi 42.
 
Back
Top