Kyllönen: Virkamiesvalta kasvanut varsin suureksi

Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Itse tunnen enemmän virkamiehiä kuin poliitikkoja. Luottamus poliitikkoja kohtaan ei ole vahva, mutta virkamieskunta sisältää kyllä sellaista ainesta jossa pienimuotoinen pelottelu tekee vain hyvää. Tervalahan ei jäänyt työttömäksi, vaan siirtyy takaisin hiukan pienemmäksi piäliköksi samassa virastossa.

Valitettavasti maassamme on paljon (kunnallisia)virkamiehiä jotka ovat koskemattomia vallankäyttäjiä, jotka vähät välittävät poliittisten käskijöidensä ohjauksesta.
Tämä voi tietysti olla hyväkin jos virkamies on ns. valistunut yksilö, mutta kokemukseni mukaan heitä on vähän. Virkamies on jopa sanonut minulle kiukkuisena olevansa "se joka täällä määrää, eikä joku poliitikko".

Mikä on lienee totuus tässä Kyllönen vs. Tervala tapauksessa, on sitten toinen juttu. Todennäköisesti totuus tulee jäämään harvojen tietoon.
 
Päät kiinni kaikki. Pst-sika provosoi ketjun sellaiseen liekkiin että eiköhän tämä ketju ole tässä. Pst-sika tietänee asian jo.

EDIT: Erinäisiä provosointeja muokattu tai poistettu. Myös provosoitujat keskittyä siihen kannattaako selvään trolliin hypätä mukaan.

EDIT2.: Luiskaan vaan...
 
Status
Suljettu uusilta vastauksilta.
Top