Kyseenalaistaisin...

Nyt jätkät prkl turvat kiinni valtiosalaisuuksista! Oletteks te päästänne vialla?! Loose lips sink ships jne. Suomella ei ole biologisia tai kemiallisia aseita.

Tuli mieleen 6-12kk:n takaa kun IL:ssä tai IS:ssa oli maalattu piru seinälle venäläisten pikahyökkäyksestä, jossa Suomi rampautettaisiin tunneissa vai oliko se sekunneissa. Artikkelissa mentiin mielestäni kohtalaisiin yksityiskohtiin mm. haavoittuvista kohteista. Muistaakseni (ja minun näkökulmasta) puolet siitä jutusta olisi voinut olla fantasiaa ja/tai faktojen varmistettavuus olisi ollut yksittäiselle/yksityiselle ihmiselle työlästä, ellei mahdotonta. Toivottavasti saivat napattua sen venäläisen agentin, joka lankesi artikkelin tietoihin, ja häntä edelleen kuulustellaan salaisessa vankilassamme... Tai sitten esim. hänelle annetussa 3h+k+s asunnossa, hyvällä ruoalla kestittynä, korkean elintason ympäröimänä, ihmisoikeudet & hyvä elämä taattuna.
 
Joo, Karkialammella on yhä Saaravuori pullollaan 5.56x45 kaliiperin paukkuja ja M-16 kiväärejä. Näin ite.
Jaetaan heti,jos pilliin vihelletään. Ne on just siinä vuoren alla olevan lentokentän vieressä.
 
Siinä ohjussiilojen vieressä?
Mikäli tarkoitit Tomahawkeja, niin vastaus on kyllä.
Patriot-siilothan on siellä vähän sivussa, kuntotalon alla. Prkl, nyt lipsasti ETS ...

Itsehän olen vielä noviisi tällä sivustolla, mutta eikö nämä karttaruutupommit ja sisävesihinaajataistelualukset olleet juuri näitä suurimpia salassa pidettäviä asioita maassamme? Luulenkin, että kyseistä nimimerkkiä ei bannattu, vaan hänet muilutettiin Itään niitä suunnittelemaan, kuin saksalaistiedemiehet -45.

On tää hauskaa :D:D:D.
 
ootteko kuulleet siitä järvestä minkä alla on tukikohta?
Voi kuulemma ampua eritason ohjuksiakin veden alta, menee pietarii asti helposti.

Hornetti kauppoihinhan kuulu 35kpl ruotsiin toimitettuja hornetteja, jossain kallio bunkkerissa siellä.
Välillä vaihtavat runkonumeroita että saavat lentotunteja

Tätä ei ehkä saisi kertoa täällä. Luulin tuon olevan legendaa. Se ei ole kallio vaan Vaaran rinne.

En nyt vuotta muista, mutta oltiin kaverin kanssa lintumetsällä Ruotsissa. Tuli luotisuora rajalinja vastaan ja noin 50m välein jotakin Ruotsiksi ja kuvauskielto. Kuvauskielto pääteltiin siitä, kun kamerankuvan päällä viiva. Oltiin vähintään 15km lähimmältä tieltä. Tauko paikalla saa polttaa ja tietenkin kuvat koska se oli kiellettyä.

No tietenkin koira otti haukun väärältä puolelta n. 300m. Ajateltiin tehdä pieni isku ilmeiselle sotilasalueelle. Koppelo karkkosi haukusta, kun kaks grippeniä veti yli. Tuli varmasti meitä katsomaan. :) Ehkä lähti sieltä vaaran sisällä olevasta bunkkerista. Eivät kumminkaan jääneet kaartelemaan, meillä kumminkin oli puoliautomaatti haulikko ja 308 kivääri, eikä kummallakaan silloin lapsia. Irtauduttiin tilanteesta niin kuin opetettu. Elikkä puolella toista askeleella lähintä puron vartta pois päin. Koirakin sai lampeen telkkä haukun oikealla alueella.
Illalla syötiin kiväärillä ammuttua telkkää rusinoilla, joku unohti riisin. En tiedä oliko ruokavaliosta vai edellispäivän sotilasalueen loukkaus syy, mutta aamulla paska oli kuin suklaakiisseliä.

Oli kova paikka. Sovittiin kumminkin kaverin kanssa, että jos Ruotsalaiset alkaa ajamaan takaa ja on toivoton paikka. Ammutaan ensin koira ja viimeisillä panoksilla itsemme. Kyllä kuule siinä kädet tärisi ja taisi vähän naurattaakin, kun päästiin parin päivän päästä Haaparannasta Suomen puolelle. Sen jälkeen en oo käynyt kuin Vaasas tai Sjoella.
 
Väittäisitte nyt edes että niitä vaihto hornetteja säilytetään Norjassa missä on nyt ainakin ollut oikeasti F/A-18 koneita esisijoitettuna kalliossa.
 
Väittäisitte nyt edes että niitä vaihto hornetteja säilytetään Norjassa missä on nyt ainakin ollut oikeasti F/A-18 koneita esisijoitettuna kalliossa.
Hyst!

Helppohan noita foliohattuja on kehitellä. Esim. Syyrian kemialliset tuhottiin tai ei tuhottu kun meidän jätkät oli kuitenkin asialla. Olkiluodon Onkalossa voisi jo säteillä hieman suunniteltua aikaisemmin...
Valtion it-hankinnat menee aina niin läskiksi, että johonkin muualle sen rahan täytyy kulkea :p
 
Hyst!

Helppohan noita foliohattuja on kehitellä. Esim. Syyrian kemialliset tuhottiin tai ei tuhottu kun meidän jätkät oli kuitenkin asialla. Olkiluodon Onkalossa voisi jo säteillä hieman suunniteltua aikaisemmin...
Valtion it-hankinnat menee aina niin läskiksi, että johonkin muualle sen rahan täytyy kulkea :p

Hys hys!

Valtion IT-hankintojen rahathan menee siihen, että Suomi on kaikkien isojen tietomurtojen takana... :D
 
Hmm. Pahin hölösuu on kyllä tuo Yrttiaho, joka paljastaa Naton tukikohdan, Naton salaiset varastot Suomessa ja sukellusvenetukikohdat. :eek:

Sopimuksessa luvataan myös kattava ja tehokas joukkojen suojaus NATO:n "kiinteälle päämajalle." Onko Suomeen tulossa Naton sotilastukikohtia?

– Meillä on tilojen ja muiden osalta tehty pitkään sen suuntaisia valmisteluja. Tiedän, mihin ne sijoitetaan, ja työnjako on jo sovittu.

Yrttiahon mukaan valmistelu on näkynyt jo useiden vuosien budjeteissa ja investoinneissa. Suomeen on jo nyt sijoitettu varastoihin Nato-maiden sotamateriaalia.

– Ei tarvitse paljoakaan lähteä penkomaan Suomen tärkeitä satamia, kun löydämme näitä momentteja. Suomella on myös sukellusveneiden huoltotiloja saaristossa, vaikka meillä ei ole ainuttakaan sukellusvenettä.
http://www.tiedonantaja.fi/2015-16-1/isantamaasopimuksella-jarkyttavat-seuraukset
 
Väittäisitte nyt edes että niitä vaihto hornetteja säilytetään Norjassa missä on nyt ainakin ollut oikeasti F/A-18 koneita esisijoitettuna kalliossa.

No tietysti, sehän on selvä juttu eikä siitä tarvitse väitellä. Suomessa pidetään esillä ensilinjan hävittäjäkoneet. Ruotsissa säilytetään niitä 35 toisen linjan konetta ja mainitut 120 varakonetta ovat kolmannella linjalla eli Norjassa, jossa varaHornetit odottavat tarvetta ja käyttöä kalliobunkkereiden sisällä. Ilmavoimien konevahvuus on siis kokonaisuudessaan yli 200 taistelukonetta, jotka otetaan tilanteen käynnistyessä käyttöön useampana aaltona. Vaurioituneet lennätetään takalinjoille korjattavaksi ja pakasta vedetään tuoreita rasseja paikkaamaan hävikkiä. Konevahvuuttakin voidaan tarpeen mukaan nopeasti kasvattaa.

Uusin NATOasevarasto, sivupäämaja ja samalla myös salainen pieni sukellusvenetukikohta rakennettiin Ouluun kallioparkin rakennustyön toimiessa kulissina hankkeelle. Kaupungista siirrettiin jo tovin aikaa sitten varuskunta pois jotteivät epäilykset sotilaallisesta varustautumisesta heräisi.

Hankkeen suunnittelu ja valmistelu aloitettiin jo kauan sitten pienessä salaisessa ryhmässä. Viitteitä ryhmän toiminnasta voi löytää salaviesteistä, joista osa koodattiin aikansa tunnettuihin musiikkikappaleisiin ja muihin julkisesti esillä oleviin asioihin. Tieto hankkeesta pysyi aluksi vain luotetun ja uskotun, asialle vihkiytyneen ydinryhmän piirissä. Kolmiportaisen ilmapuolustusjärjestelyn suunnitelmien hahmottelua löytyy Fredin "Kolmatta linjaa" -kappaleesta jo vuonna 1969. Oletteko muuten soittaneet levyä väärin päin ja analysoineet nuotteja ja sävelkuvioita?

Myös Kake Randelinin "Kop, kop, kop" vuonna 1983 liittyy hankkeeseen ja on tutkimisen arvoinen kappale. Koodatun viestin lisäksi uskalletaan puhua jo vertauskuvallisesti Suomi-neidolle annettavasta avusta rakkauden kielellä.

Kaikki alkoi olla toteuttamsta vaille valmista vuonna 2004, jolloin "kolmiportainen tuki" piilotettiin valtakunnallisen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin. Osa paikallisesta opetussuunnitelmatyöstä (joka on jatkuva prosessi) on todellisuudessa keskittynyt oppimisen tuen tarjoaman verhon alla salaiseen tukikohtien ja tukijärjestelyiden valmisteluun. Peruskoulun opettajia oli Suomessa v. 2004 hieman reilut 44 000, joten laajamittainenkin toiminta oli helppo piilottaa uteliailta katseilta. Mainitaan vielä sekin, että aika moni opettaja on myös reserviläinen, joten ilmapiiri oli isänmaalliselle hankkeelle myönteinen.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top