Eikai hyvien kokemusten jako ole kiellettyä varsinkin, kun kyse ei ole mainonnasta, jossa kirjoittaja rekisteröityy vain viestittämään mainoksensa. Laita vaan linkki.
OK. http://www.dollymealmaker.fi/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Eikai hyvien kokemusten jako ole kiellettyä varsinkin, kun kyse ei ole mainonnasta, jossa kirjoittaja rekisteröityy vain viestittämään mainoksensa. Laita vaan linkki.
Maistoin tätäkin, kylässä. Aivan eri makuinen, perunat oli pehmeiksi keitetyt eikä puoliraaat, kuten joskus näissä perunasalaateissa. Otan suosikkeihin.Jos noita Lidl:in perunasalaatteja arvioisin. Niin oma herkku kulkee tässä. Sitä kylläkin myydään vain kesäisin. Hinta-laatu suhde on myös kohdillaan ja rasvaa on jälleen rutkasti, siitähän se maku tulee tulee.
![]()
Hyij helvettiNää on ihan parhautta:
![]()
Aivan_helwetin_hyviä!Hyij helvetti![]()
Juu, tämä on kyllä melkoinen kesäherkku grillistä. Mutta on siinä pitkä vyö tosi kireellä kun alkukesästä pari viikonloppua on mennyt.Täytetyt herkkusienet esim aura juustolla tai bonjor valkosipuli voilla sekä käärittynä pekoniin. Nautitaan kylmän kaljan kera.
Kiehutin pekonit kypsäksi ja lisäsin garbonarat joukkoon. Ulkonäkö lupaa nälkäiselle taivaita. Maku on mainio. Tästä reseptistä tulee mun uusi krapularuoka.Ittelle uppoaa sipseistä ne joissa on makuna sour creme & onion
Ruuasta puheen olleen se pasta garbonara + paketillinen pekonia + raejuustoa. Jos haluaa oikein gurmeeta laittaa juusto raastettaerittäin nopeaa ja kutkuttelee ainaki minun makuhermoja siihen malliin
![]()
Juurikin niin että pekonit paistetaan pannulla ja sitten lisätään pastan joukkoonKiehutin pekonit kypsäksi ja lisäsin garbonarat joukkoon. Ulkonäkö lupaa nälkäiselle taivaita. Maku on mainio. Tästä reseptistä tulee mun uusi krapularuoka.Huomasin että pekonit kannattaa paistaa pannulla erikseen ja lisätä valmiiseen garbonaraan, koska muuten pekonit jäävät hieman nihkeiksi ja neste imee maun pois.
Huomasin äsken että meikäläisen Rainbow-pekonit on nihkeitä jokatapauksessa. Jossain iltalehdessä oli juttu että leivittämällä tulee kaikkein maukkaimmat pekonit, mutta on se näköjään enemmän merkistä/laadusta kiinni.Juurikin niin että pekonit paistetaan pannulla ja sitten lisätään pastan joukkoon![]()
![]()
Juu, tämä on kyllä melkoinen kesäherkku grillistä. Mutta on siinä pitkä vyö tosi kireellä kun alkukesästä pari viikonloppua on mennyt.