Maahanmuutto ja sen vaikutukset Ruotsissa: uutiset ja keskustelu

Onkos tämä PT-media.org jokin uusi MV-lehti? Uutisointi on nimittäin aivan samanlaista, tosin vähemmän raflaavaa.

Eivät nimittäin anna mitään tietoa taustoistaan tms.
 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/...n-trollitehdas-pyrkii-vaientamaan-toimittajia
Ruotsissa toimii erikoinen trollitehdas, joka rekrytoi ihmisiä soittelemaan toimittajille ja yhteiskunnan vaikuttajille provosoivia puheluita. Salaa äänitetyt puhelut julkaistaan verkossa vahvasti editoituina.

Tämä ilmiö on jo rantautunut Suomeen, tosin vielä varsin pienessä mittakaavassa. Valheenpaljastaja sai juuri tällaisen trollipuhelun viime vuoden syyskuussa.

Anonyymi soittaja latasi puhelusta editoimansa version Youtubeen ja levitti linkkiä omassa blogissaan, josta se levisi pian useille keskustelupalstoille ja valemedioiden sivuille.

Kyseinen soittaja osoittautui ahkeraksi bloggariksi, joka käyttää nimimerkkiä Paavo Tajukangas. Hän on tarkka nimettömyydestään.

Niin Youtubessa kuin julkisissa esiintymisissään hän varjostaa kasvonsa lippalakilla tai pitää aurinkolaseja. Hänen oikea nimensä ei ole tiedossa.
Tuossa hän puhuu, tunnistaako joku henkilön puheen perusteella?
 
Onkos tämä PT-media.org jokin uusi MV-lehti? Uutisointi on nimittäin aivan samanlaista, tosin vähemmän raflaavaa.

Eivät nimittäin anna mitään tietoa taustoistaan tms.

Tuo esille juttuissa esiintyvät valheet, niin lopetan linkittelyn. Blogistin täytyy olla huomattavasti tarkempi lähteissään kuin jonkun Hesarin toimittajan. Uskottavuus lähtee helpommin.
 
Tuo esille juttuissa esiintyvät valheet, niin lopetan linkittelyn. Blogistin täytyy olla huomattavasti tarkempi lähteissään kuin jonkun Hesarin toimittajan. Uskottavuus lähtee helpommin.

En sanonut mitään tuosta. Ihan asiallista kirjoittelua. Ihmetytti vaan.
 
En sanonut mitään tuosta. Ihan asiallista kirjoittelua. Ihmetytti vaan.

Käsittääkseni kyseessä on henkilö joka osaa ruotsia. :) Eli jutut on pääasiassa referaatteja ruotsin lehdistön kirjoituksista. Henkilö esiintyy Hommafoorumilla nimimerkillä valla_valla.
 
Villi länsi.


https://pt-media.org/2018/01/13/eillinen-perjantai-oli-ruotsissa-todellinen-hikinen-iltapaiva/
Eillinen perjantai oli Ruotsissa todellinen ”hikinen iltapäivä”
PAAVO TAJUKANGAS 39 MINUUTTIA SITTEN JÄTÄ KOMMENTTI

Eillinen perjantai oli oikea ”hikinen iltapäivä” Ruotsille. Ampumisia, murhan yrityksiä, puukotuksia ja ryöstöjä. Niistä on tehty vauhdikas viikonloppu.
GÖTEBORG Perjantaina klo 13.00 hyökkäsi 40-vuotias mies 30-vuotiaan miehen päälle ruokakaupan edustalla Kålltorpissa Göteborgissa. Hyökkääjä puukotti itselleen entuudestaan tuntematona miestä rintaan. Mies sai hengenvaarallisia vammoja, mutta iltaan mennessä hänen tilansa oli saatu stabiiliksi.
Poliisi sai selville tekijän henkilöllisyyden ja Karhukopla kävi noukkimassa miehen koppiin tämän asunnolta. Rikosnimike murhan yritys.

NORRTÄLJE Perjantaina 19.30 aikaan saapui yksi tai useampi ryöstäjä norrtäljeläiseen vaatekauppaan. Ryöstäjät sitovat naisen ja iskevät tätä 2-3 kertaa puukolla. Ryöstäjien poistuttua nainen saa itsensä vapaaksi ja käveltyä viereiselle huoltoasemalle pyytämään apua. Ambulanssihelikopteri noutaa naisen sairaalaan.
Nainen selviää hengissä nopean ensiavun ansiosta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja murhan yrityksenä. Ketään ei toistaiseksi ole kiinniotettu epäiltynä teosta.

KRISTIANSTAD Perjantaina klo 18.00 aikaan usea tekijä hyökkää puukoin aseistautuneena 18-vuotiaan nuorukaisen kimppuun kadulla. Nuorukainen saa pistohaavoja. Nuorukainen kuljetetaan tapahtuman jälkeen sairaalaan leikkauspöydälle. Poliisi ottaa myöhemmin kiinni kaksi miestä ja naisen epäiltynä teosta.
Poliisi kirjaa asian murhan yrityksenä.

UPPSALA Perjantai-iltana klo 21.00 hujakoilla ammutaan gangsteri pizzerian pöytään. Sivullinen saa myös lyijymyrkytyksen. Puuseppää ei kuitenkaan tarvinnut hälyttää arkunrakennushommiin, sillä lyijyn määrä ei riittänyt gangsterin eikä sivullisen poistumiseen maailmasta.

HELSINGBORG Perjantaina Närlundan alueella käydään tulitaistelu, jossa yksi lautoihin, ketään ei toistaiseksi rautoihin. Klo 22.00 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa uhrit ovat poliisin tuttuja 22- ja 23-vuotiaat uusruotsalaiset.
Asia kirjataan sinikantiseen murhana ja murhan yrityksenä.
Myös tänä päivänä on puukotettu, ryöstetty ja ammuttu. Niistä myöhemmin lisää.

Uusimmat 24h
 
...Ronald ja Nancy, otti huoneen ullakolta saluunan:)! Juice oli profeetta...

 
Itse itseäni lainaten, tämä on kyllä hyvä tulkinta, noin 30 vuotta oman sopraano-ääneni pettämisen jälkeen... äänenmurroksen jälkeen potkut tulivat seuraavalla viikolla.

Oli tervetuloa kvartaalitalouteen...

 

En, enkä halua kelata toista kertaa. :)

Asiaan. Panssareita kadulle.

chacha2

Vs: 2016-12-28: IL: Ruotsin poliisilla suuria vaikeuksia useissa mamulähiöissä
« Vastaus #721 : tänään kello 07:44:54 »

Tilanne on varmaan aika paha kun Aftonblafet julkaisee tämmöisen mielipidekirjpoituksen:
Lainaus
ÅSIKT
Kalla in militären för att säkra förorterna

Före detta polis: Dagens metoder fungerar inte mot gängvåldet

DEBATT. Medan kriminella nu skjuts till döds med bara timmars mellanrum bråkar politikerna vid Folk och försvars konferens i Sälen om ett väpnat angrepp mot Sverige är osannolikt eller inte kan uteslutas!

Det som händer i vår omvärld tas som intäkt för att satsa hur många miljarder som helst på ett försvar som ändå inte skulle räcka vid ett storkrig. ... ...


... De kriminella tar över mer och mer och nu måste de styrande inse vilket krig som är mest överhängande. Situationen är så akut att åtgärder måste sättas in genast. Riksdag och Regering måste ta sitt ansvar och besluta om att sätta in militärpolis och militär för att skapa trygghet i utsatta områden.

Polisen måste sätta in kraften på att ständigt punktmarkera de ledande i de kriminella grupperingar som bekämpar varandra. De skall inte kunna ha makten och leva gott på brott.


Anders Bergstedt, pensionerad kriminalpolis samhällsdebattör
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/9mErgW/kalla-in-militaren-for-att-sakra-fororterna

Eli elököitynyt poliisi vaatii että Ruotsin hallitus ja eduuskunta kantaa vastunsa, laittamalla armeijan ja armeijapoliisia hoitamaan
tilannetta lähiöissä joissa jengirikollisuustilanne on karannut täysin käsistä.

Päivän suorat sanat tässä siis.
 
Ei tule tapahtumaan panssarien liikehdintää. Siitähän voisi hiekkainsinööri pian saada traumoja kun kuulee dieselin jyrinää. Ei olisi tasa-arvoista ja reilua se kaikkia kohtaan tuumaavat Micke ja Ulf.
 
Ei tule tapahtumaan panssarien liikehdintää.

Eikä kyllä paljoa muutakaan. Ainoa julkinen tapa saada homma haltuun olisi käyttää sen verran kovia otteita, että viranomaiset saisivat rispektin takaisin porukalta, joka ei epäröi ampua kilpailijoita täydessä ravintolassa tai tyhjentää AK:n lippaallista jonkun poliisiparan etuovesta sisään. Voimaa pitäisi käyttää sen verran, että ruumiiden tulolta ei voitaisi välttyä. Ei löydy ruotsinmaalta tahtotilaa sellaiseen, joten menetetty rispekti jää menetetyksi.

Jäljelle jää sitten enää Brasilian poliisin malli. Epäviralliset poliisin kuolemanpartiot putsaavat yön pimeydessä pahimmat paskiaiset pois, ja virallinen virkamies voi sitten päiväsaikaan levitellä tietämättömänä käsiään. "Dödspatrull? Nej, nej, palleralleraa...". Ei se kovinkaan paljoa tilannetta parantaisi, mutta antaisi rispektiä siinä mielessä, että iskut poliiseja kohtaan voisivat vähentyä, kun tiedossa olisi että kiinnijäädessä tapahtuu ikäviä.

En kyllä usko tuohonkaan, ainakaan vielä. Katsotaan kymmenen vuoden päästä uudestaan.
 
Tosiaan. Taas räjähti poliisiaseman edessä. Tuo on suora haaste ja suomessa tuosta käynnistyisi valtakunnallinen ihmisjahti. Taitaa Ruotsi olla menetetty. Jos tuo joskus rauhoittuu se johtuu siitä,että Allahin pojat ovat poliisissa itse töissä.
 
Back
Top