Maanpuolustajien Vappu ja sen reaaliaikainen seurantafoorumi

vehamala

Kenraali
Mod
vehamala kirjoitti:
Meikis aikoo jälleen uhmata säätä ja roudata grillin, kalusteet ja muut tarvittavat kilukalut ulos.
Saas nähdä kauanko siellä tänä vuonna tarkenee....
No, itseasiassa tänä vuonna tarkeni aika pitkään eli iso plussa sille !
 

EK

Ylipäällikkö
Vastavallankumouksellinen toiminta tuotti jälleen tulosta, eikä vallankumousta nähty tänäkään vappuna. Siistiä.
 

vehamala

Kenraali
Mod
Jaaha, taitaa olla jo neljäs Vapun seuranta tällä foorumilla alkamassa. Omana tavoitteena on aika tavanomainen setti. Saas nähdä miten tänä vuonna käy...
 

juhapar

Kenraali
Tarkoitus leipoa voileipäkakku tai pari...
 

crane

Kenraali
juhapar kirjoitti:
Tarkoitus leipoa voileipäkakku tai pari...
Itseasiassa minäkin suunnittelin leipasevani voileipäkakun. Viinanottoon en ryhdy,kun tämä viikonloppu meni autokerhon porukalla jo muutenki pikkusimoissa
 

vehamala

Kenraali
Mod
Ja saitin viides vappu hyvää vauhtia menossa. Tälläkin kertaa ulkona tarkeni sentään istua ja grillailla. Hyvä niin.
Nautitaan niitä virvokkeita sitten asianmukaiseen tyyliin :rolleyes:
 

Tetra

Respected Leader
Vappu etenee oikein hienosti uusia kaiuttimia testaillessa.
 

setämies

Kenraali
Lippu salossa, brunssi edessä, kaverit ympärillä ja arskat päässä pilvisellä säällä. Hyvää vappua kaikille foorumilaisille!
 

late347

Kapteeni
Minä en tee mitään erikoista.

Menen lenkille.

Menen salille.

Siivoan kotona.

Juon vaikkapa oluen vapun kunniaksi.:D
 

vehamala

Kenraali
Mod
Ja taas tänäkin vuonna pihalla samat vanhat vappukuviot, piffit lisukkeineen tuli syötyä ja skumpat juotua. Sen verran viileätä oli, että sisään piti jo nyt tulla.
 

kimmo.j

Respected Leader
Olen varannut karitsan paahtopaistia ja yhden oluen. Vaimolle yhden siiderin että pääsee hänkin juopottelemaan:confused:
 

EK

Ylipäällikkö
Saittia seurattuani olen päätellyt pasifistien aggression olevan tällä hetkellä suurin uhka. Siispä olen valmistautunut torjumaan hajottavia voimia käteni osoittamasta suunnasta. Vaimo ja lapset lähetetty turvaan kellariin viikonlopuksi. Nyt alkaa vastavallankumouksellisen terrorin huolellinen valmistelutyö voimmajuomman avustuksella.

KATKASE!
 

aj77

Respected Leader
Kaikille urheille proletaareille ja pikkuisille pioneereilla Vapun kunniaksi laitan amerikan metrotyttöjen The Andrew sistersinkin esittämästä kappaleesta eksoottisemman version.
Hyvää Vappua ja luokkasotaa kaikille. Muistakaa että vain ikärakenne on kohtalo. Kaikki muu on joku aiheuttanut. Rommi auttaa.

 

Elmo

Kersantti
BAN
ALTTERI
Munkkeja tuli syötyä urakalla. Vappuviinat tuli vahingossa maisteltua jo aiemmin alas. Eka vappu melkein selvinpäin vuosikymmeneen. Sen verran on kuumetta, ettei kehtaa lähteä kartsalle ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Siivousta, nurkkien mylläämistä, pistoolit putsittu, kahvia juotu n. 3L, paketti Atrilliä syöty ohimennen, ND soi taustalla ...

 

Vonka

Supreme Leader
Aamukaljan puhalsin kolme kertaa takaisin tuoppiin ja kolmannella pysyi jo sisällä. Seitsemännen oluen jälkeen lakkasi pelottamasta ja alkoi hiki kuivua.


Aprillia. Säyseästi menee. Kahvia ja omenatorttua. Laiskasti silmäilen ottelua televisiosta. Siitä on vuosia, kun vimeksi vietin "kansallista krapulapäivää" vai mikä vapunpäivä se nyt on. Mutta jotakin ehkä tietäisin: olinhan siellä minäkin...

Warokaa wiinan witsauksia!
 

RPG83

Soome Majori
Aamukaljan puhalsin kolme kertaa takaisin tuoppiin ja kolmannella pysyi jo sisällä. Seitsemännen oluen jälkeen lakkasi pelottamasta ja alkoi hiki kuivua.
Drinking problem?

 

viesti-timo

Kersantti
Eiköhän se ole aika herättää taas tämäkin ketju henkiin. Joko kanssataistelijoiden propagandaradiot on viritetty vapputaajuudelle ja Agit Prop raikuu kaiuttimista?
 
Top