maanpuolustus.net

D

Deleted member 2762

Guest
Ei ole minusta vetäjäksi, vaikka alkiolainen olen edelleen. Mutta kepu ei ole enää alkiolainen. Persu-suunnilla on niin kovaa menoa, että saa Halla-aho vielä pitää kaulahuivistaan kiinni, ettei toiset mene ohi oikealta ja vasemmalta nuivuudessaan.
Niinhän se on, kepu on mitä on nykyään. Valitettavasti. Tuosta lopusta harvinaisen paljon samaa mieltä.
 

JR49

Respected Leader
Rysky-riiheläinen:

kun noi meidän pojat joskus arvioivat sinun tuotantoasi twitterissä hieman kriittisesti, niin millä tavoin se kritiikki vähentää tämän foorumin arvoa maanpuolustusfoorumina? Koetko olevasi sellainen turpo-toteemi, että yleisön pitää purematta niellä kaikki hengentuotteesi sellaisenaan ja kritiikki tarkoittaa jotain osoitusta esittäjänsä epäisänmaallisuudesta tms. ?

Joo, persuilua on. Mutta kun tämän maan työikäisistä miehistä Persua kannattaa uskallan sanoa: melko moni. Pitäisikö persuilu kieltää maanpuolustuskeskustelujen ohesta? Ja sallia ööö, millainen poliittinen vakaumus tulokulmana? Sellainen kuin sinulla on? Sittenkö on hyvä ja oikein? Ota huomioon, että kyselen tätä edelleen -eipersuna-, jota edustan.

Jokaiselle tekee hyvää kurkkia kuplansa ohi ja tarkastella omaa tosiolevaa arvoaan suht pragmaattisesti. Kuvittelen sitä osaavani jo harrastaa ja se on tehnyt vain hyvää.
Tähänpä lausumaan soisin Riiheläisen pureutuvan. Tosin epäilen, että hän pelkää vastauksen syövän maata toteemin perustuksista, joten näkemättä jää(nee).
 

JR49

Respected Leader
Tuskinpa hän täällä jäsenenä onkaan. Lukee sen mitä voi rekisteröimättömänä.
Niin, en toki olettanut, että hän tälle foorumille tulisi keskustelemaan.
Jos tulisi, niin hän menettäisi etulyöntiazemansa. Hän kato vaan twitterissä. Firman koulutuksessa minulle sanottiin, että twitterissä on loppupelissä Suomessa tosi vähän väkeä, mutta että siellä on eliitti. Tällaista termiä käytettiin poliitikoista, toimittajista ja sen tapaisista. Eli siellä on merkittävä kattaus punavihervasemmistolaista ajatusmaailmaa, jolloin keskustellessa saa kavereilta tukea.
Ja kyllähän hän täällä olisi helteessä, jos omalla nimellä uskaltautuisi :)
 

hansai

Supreme Leader
Mitenkähän tässä kävisi jos vaan reivattaisiin @baikal johdatuksella foorumi vaan tiukemmin :love: äärikeskustalaiseen:love: suuntaan? Erotuttaisiin vielä paremmin valtavirrasta, tuolla persu-suunnalla kun alkaa olemaan niin paljon tungosta ;)

Alkiolaiset perusarvot tekisi itse kullekin hyvää:cool:
Tämä kuulostaa vielä epätoivoisemmalta kepulin vedätykseltä kuin Kärnän mesoaminen twitterissä ;)
 

hansai

Supreme Leader
Kärnä ei ole hoksannut, että mielipidevaikuttaminen pitää aloittaa täältä. Ja näin
äärikepulaisena, pottukellarista nousseena kökkötraktorina yritän tuoda foorumille iloista Kepulaista näkemystä:cool:
Painostus on nykyään kovaa, itselläkin paikallinen kökköheimopäällikkö syytää viestiä, että luuri vain paukkuu...läpi päivän.

Syvä viha persuihin ylittää kyllä ymmärryksen välillä, mutta kyllähän se kannatustilannetta vain peilaa ja nostaa esiin epätoivon.

Ikävä sinänsä, keskustan pitäisi löytää omansa tekeminen ja tehdä selväksi, että heillä on jotain omaa.
Ei kaikki voi työntää persujen tai vihreiden purkille.
 
D

Deleted member 2762

Guest
Painostus on nykyään kovaa, itselläkin paikallinen kökköheimopäällikkö syytää viestiä, että luuri vain paukkuu...läpi päivän.

Syvä viha persuihin ylittää kyllä ymmärryksen välillä, mutta kyllähän se kannatustilannetta vain peilaa ja nostaa esiin epätoivon.

Ikävä sinänsä, keskustan pitäisi löytää omansa tekeminen ja tehdä selväksi, että heillä on jotain omaa.
Ei kaikki voi työntää persujen tai vihreiden purkille.
Nooh, en ymmärrä tuota Kärnän twittuilua lainkaan. Enkä muutenkaan näe kaikenmoista väkisten rakennettua vastakkainasettelua persuihin hyväksi, lopen olisi monta asiaa mistä voisi olla samoilla linjoilla. Mielipiteitä pitää maailmaan mahtua ja kyllä tässä sitä Kempeleen insinöörin satoa nyt niitetään.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Komeet on tittelit... :D
 

Vonka

Supreme Leader
Pitkäaikaisen lurkkijan ominaisuudessa huomautan, että palsta on ollut moderoitu. Setämiehen karskit otteet ovat pitäneet pojat kaidalla polulla. @TomTom on varjellut hyvin kaikkia, pitänyt porukasta huolta.

Olen aikanaan ollut täällä modena ja tunnen vanhan väen. Minkä sovin, se pidetty on.

Kuten @baikal sanoi, persuuntumista on tapahtunut yhteiskunnan kehityksen myötä. Toki se näkyy täällä. Kannattaa hiljentää, jotta sisällöstä näkyy sitten se osa, mikä on hyödyllistä. Toisaalta on varmaan hyvä olla dialogissa erilaisten maailmankuvien kanssa. Tätä toki soisi nimenomaan maanpuolustusväeltä. Olen varmaan aika vanhanaikainen, kun olen sitä mieltä, että maanpuolustukseen tarvitaan koko kansa, ihan koko otanta.

Täällä ei ole vakavia loukkauksia. Jos on, ne tekstit eivät ehdi kauaa paistatella.

Rikkeitä on ollut muilla alustoilla, mutta nekin on katsottu vähäpätöisiksi. Ylilautaa ja PIF-palstaa pidetään syyttäjäpuolella loppujen lopuksi aika marginaalisina vaikuttajina.

Jatkakaa.
 

baikal

Supreme Leader
Toisaalta on varmaan hyvä olla dialogissa erilaisten maailmankuvien kanssa.

Moi, @Vonka le, jos sallitaan?:) Kummallisen hyvin tuo dialogi onnistuu jokapäiväisessa nenäkkäin tapahtuvassa kanssakäymisessä. -ongelmat- syntyvät lähinnä somessa, edelleen. Some on jonkinlainen vapaan metsästyksen alue, jossa osa kommentoijista -parantaa maailmaa- ja kenties omaa päätään ulvomalla ja loukkaamalla.

Jos some-ilmiö leviää ja jalkautuu kaduille ja kuppiloihin....sitten aletaan olla toden äärellä.
 
Top