maanpuolustus.net

Itse asiaa kommentoimatta muistuttaisin, että aika moni asia, mikä nykyään hoidettaisiin tee- ja kahvikutsuilla, tapahtui keskiajalla väkivaltaisesti ihan läntisessäkin Euroopassa.

Jos luet lauantaina lehtiä siellä saattaa olla uutisia joista näkee mitä tapahtui länsinaapurissa: juotiinko teetä vai tapahtuiko muutakin.
 
Kun kukaan tällä foorumilla ei oikeasti edusta vaan itseään, vaan edustaa myös foorumia ja sitä kuvaa minkä kasuaali foorumin lukija foorumista saa. Ihan samalla tavalla ne fiksut kaverit pikkuhiljaa siirtyy pois siitä kaljoitteluporukasta, jossa kaikki muka edustavat vain itseään, jos keskustelun taso menee tarpeeksi alas ja nolaa koko ryhmän.
No minä nyt en käsitä asiaa noin.
 
No minä nyt en käsitä asiaa noin.
Ja sitä ei onneksi kukaan sinulta kiellä.

Ihan noin ajatusharjoituksena voitte kaikki miettiä, käsitättekö te esimerkiksi vihreiden ja vasemmiston keskusteluympyröihin osallistuvat henkilöt oikeasti yksilöinä, vai luotteko mielipiteenne k.o. foorumeista yleisen diskurssin, sen mitä keskustelualustoilla sallitaan ja mitä ei, perusteella.
 
Miten ihmisiä jaksaa kiinnostaa, miten joku foorumin ulkopuolinen heistä ajattelee? Luuletteko että Murobbs, Ylilauta, Overdrive, Pakkotoisto, Vauva yms kiinnostaa, jos joku kommentoi Twitturissa foorumia?
 
Miten ihmisiä jaksaa kiinnostaa, miten joku foorumin ulkopuolinen heistä ajattelee? Luuletteko että Murobbs, Ylilauta, Overdrive, Pakkotoisto, Vauva yms kiinnostaa, jos joku kommentoi Twitturissa foorumia?
Noista foorumeista kaikilla on aika tiukat moderointisäännöt nykyään. Ylilautakin on ollut pakotettu siistimään itseään aika paljon.
 
Minusta täällä on ihan hyviä keskusteluita. Onhan tuossa nyt pari missä ollaan vähän tunteella, mutta nehän ne tuntuvat kiinnostavan ulkopuolisiakin eniten. Eihän tuo turpo vaikuttajakaan ole noita asia ketjuja esiin nostellut vaikka näyttää täällä kyyläävän.
Mitä ja ketä täältä nyt sitten pitäisi poistaa? Mahtuihan ne kaikki mahdolliset mielipiteet sota-aikanakin samaan korsuun kunnei nyt sitten mahdu samalle foorumille.
Hermannin heitto oli mikä oli mutta jos siinä olisi ollut persut muslimien tilalla tätä ei vatvottaisi.
Ei ole toikaan analyytikko Valko-Venäjän ketjusta mitään nostanut.... mielenkiintoista. Eli tässä ollaan ilmeisesti sitä mieltä että islam on maanpuolustuksellisesti suurin uhka Suomelle? Pahoittelut monikon passiivista, valitettava kielen modernisaatio .
Noh, toivottavasti on meikäläisen joukkueessa. Saadaan yksi ylipainonen keski-ikäinen know-it-all kenttäsoturi lisää. Tervetuloa porukkaan... eipä keskipainolla mitattuna joukkueviisari varmaan paljoa tärähtänyt, ja kyllä ton kokoiseen bändiin mahtuu kaikenlaisia mielipiteitä.
Ja toivottavasti ei haittaa olla käskettynä kärkimiehenä aluksi. Siellä on isoja kavereita meinaan vastassa!
Kivaa tulee, ja jos meitä on puolet elossa 62 tunnin kohdalla niin "You can call me Meyer".
Ei haittaa mua. En aio kuulua jälkipuoliskoon joka joutuu totakin vitun paskaa selittelemään yhtään kellekään niinkuin se olis meidän syytä, mitä se ei ole.
Syy on tommoset vitun puhuvat hiustenkuivaajat, jotka luulee että seuraava rähinä on jossain kaukana idässä eikä stadissa.
Eikä tuu olemaan mikään kutituskilpailu, vaan kynnys pitää meilllä pudottaa nollaan.
Tasan 0.
Sitten on tosi hyvinkin jakoa :) .
 
Jaha, Woodsman a.k.a. Deleted member 2762 sai viimeisen palveluksen. Historiallinen tapahtuma vai onko foorumin historiassa koskaan aiemmin poistettu ketään?
 
Meillä on upea foorumi ja upeat jäsenet. Ei pilata tätä millään sisäisillä erimielisyyksillä. Ja se Riiheläinen saa haistaa paskat. Mitä helvettiä täällä tekee lukemassa jos ei maistu.
 
Muuttaisiko Riiheläinen asennettaan jos saisi erityisoikeuden esiintyä täällä omalla nimellään ja arvoksi Generalissimus? Moden oikeuden luonnollisesti vielä päälle.
 
Jokainen puuttuu siihen mihin pystyy. :D

Linna pani Rokan suuhun: sitä hyö tekkööt mitä osajaavat.....ja tämä saattaa olla yksi Linnan nerokkaimmista yksittäisistä puheenparsista.

Tämä pätee myös ah minuun. Minäkin teen mitä osaan. Jonkun mielestä osaan vähän, jonkun mielestä ehkä sentään jotain. Omasta mielestäni tottakai melko paljon.

Poliitikkoja arvioin nykyään täysin tuon puheenparren tulokulmasta. En edes viitsi arvioida mitään -salattua osaamista- vaan katse on käsissä: mitä ne saavat aikaan. Oikeasti.

Tottakai forumin turpo-osuus on vaikea pistää matalaksi....silloin pitääkin iskeä siihen kohtaan, jolle saa vahvistusta omasta tykkäyskerhostaan.
 
Pojille tuli vaan YH-laput eilen. Eiks muille ole vielä näkynyt?

Jaa jaa. Se selittää. Nyt poltetaan arkistot ja poistetaan tunnuskin, ettei tule roikuttua kännykällä foorumilla signaalitiedustelulentokoneiden pyöriessä kansainvälisessä ilmatilassa. Hyvä huomio.
 
Back
Top