Matti Nykänen In Memoriam

Plus tietysti muutamat poikkeukset noihin. Jos nyt sanottaisiin, että joku suomalainen heebo keksisi tavan, jollla kaikkien syöpien selvinneisyys nousisi 90%:iin, niin esim. tällaisesta ansiosta soisin mielellään valtiolliset hautajaiset.

Nobelistit voisi nostaa valtiollisten hautajaisten kastiin. Tuollainen tiedehenkilö kuuluisi eittämättä nobelin palkinnon saajiin.
 
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...-olisi-paluu-aikaan-ennen-vuotta-1989/7270932

Valtiollisten hautajaisten käytäntö kuitenkin muuttui vuoden 1989 lopussa. Siitä lähtien valtiollisia hautajaisia järjestetään tai kustannetaan valtion varoista lähtökohtaisesti vain presidenteille.
– Valtioneuvosto voi poikkeustapauksessa päättää hautajaisten järjestämistä tai rahoittamista myös hyvin pitkäaikaisille pääministereille, eduskunnan puhemiehille ja erityistä kansallista merkitystä omaaville henkilöille, esimerkiksi Nobel-palkinnon saajille.
 
Ei ole hyvä ajatus mitkään valtiolliset hautajaiset. Ettei vain tässä siniset ajatelleet jotain kansansuosiojuttua eivätkä niinkään Mattia, joka varmaankin pärjäisi parhaiten ilman tuollaisia kekkereitä? En tiedä.

En minä rikoksia tarkoita. Ne ovat pahoja juttuja, mutta vaikka en mikään sosiaalitäti olekaan, tiedän jotain tästä hommasta. Päihdeongelma ei ole määrätylle porukalle niin yksinkertaista kuin normaali ihminen, joka osaa lopettaa, luulee. Sitten kemioiden lisäksi tuo sielullinen puoli, jota ei kannata halveksia sitäkään. Ujo kaveri hän oli pohjimmiltaan ja paljon muutakin. Voi olla. että lääkettä meni alkuun nuorena siksi, että pääsi tasoihin muiden kanssa normaalissa elämässä, ihan vaikka että pystyi juttelemaan muille. Sellaisilla se persoona muuttuu. Ei kukaan kuitenkaan nuorena miltei teininä päätä, että alanpa tässä alkoholistiksi ja teen kaikki kamaluudet. Ei se niin mene. Alkoholismi ja ADHD yhdistelmänä ovat ihan murhayhtälö. Luin jostain Hannu Lauerman jutusta joskus. Mahdollisuudet käsitellä asiaa ja vaikuttaa, mennä toipumisen tielle, ovat vielä heikommat kuin muilla ja muillakin alkoholisteilla on todella heikko toipumisprosentti. Ennuste ADHD + alko on todella pelottavan huono. Yleensä mennään vankilaan ja niin tässäkin tapauksessa.

En minä sitä elämää siis esteenä pidä mutta unohtaisin monista muista jo esitellyistä seikoista johtuen tuollaisen ehdotuksen.

Minusta ihan turhaan siniset esittivät. Nyt sitten viimeistään nousee mussutus sairaan ihmisen elämästä ja pahoista teoista. Sekin on fakta tietysti mutta kyllä minä sitä urheilu-uraa muistelen mieluiten.
 
#metoo #uhriutua VMP!

Pihla Viitala pyytää anteeksi jo toisen kerran: "Ihanku ihmiset odottaisi huohottaen sitä, että pääsee huorittelee ja haukkuu"

Eilen klo 18:42
Näyttelijä Pihla Viitala pyytää toistamiseen anteeksi julkaisuaan.


Näyttelijä Pihla Viitala on ottanut toistamiseen kantaa jakamaansa kuvakaappaukseen. Viitala pyytää uudestaan anteeksi. Edellinen anteeksipyyntö on poistettu.
– Valoa kohti. Ziisus mikä paskamyrsky! Ihanku ihmiset odottaisi huohottaen sitä, että pääsee huorittelee ja haukkuu.Olen edelleen pahoillani ajattelemattomuudestani Nykäsen lähimmäisiä ja rakkaita kohtaan, mutta noi uhkailut oli tällä kertaa aivan omaa luokkaansa, Viitala kirjoittaa Instagramissa.
Viitala jakoi tiistaina Instagram-tilillään kuvakaappauksen Helmi Kekkosen blogitekstistä, jossa kritisoidaan mäkihyppääjä Matti Nykäsen sankaritarinaa. Matti Nykänen menehtyi maanantaina.Kekkonen on poistanut blogitekstin.
7f8918ef9d281078ebff63444c4a4e9bff04a5989a236b711c2226977267fb37.jpg

7f8918ef9d281078ebff63444c4a4e9bff04a5989a236b711c2226977267fb37.jpg

Pihla Viitala on tunnettu suomalainen näyttelijä. Viitala tunnetaan esimerkiksi rooleistaan elokuvissa Käsky, Rööperi ja Paha perhe. VILLE RINNE

Blogitekstin tiedot olivat monelta osaa virheellisiä. Tekstissä esimerkiksi väitettiin, että Matti Nykänen olisi saanut tuomion tapon yrityksestä. Näin ei kuitenkaan ole. Tekstin jakaminen sai aikaan valtavan somekohun.Viitalan seuraajat ihmettelivät kommenttikentässä tekstin jakamista.
– En aina muista, että mua seurataan ja siksi pitäis olla kahta varovaisempi kaikessa, jottei väärinymmärryksiä pääsisi syntymään. Onneksi voin keskittyä tänään töihin. Terkut vieläkin täältä Dublinista! Irlantilaiset on aivan ihania, Viitala kirjoittaa uudessa julkaisussaan.
Täältä, täältä ja täältä voit lukea lisää tapauksesta.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/f6e93457-6ffe-42d1-8bd5-5a1b039ed1da
 
Joo,kriisiviestinnän ensimmäinen virhe. Uhriutuminen.
 
Ihmiset varmaan iloitsee siitä että nainen joka paskansi Louhimiehen päälle saa nyt maistaa omaa paskaa.
 
Tunsin Matin sen Korpilahden ajoilta ja koskaan ollu pahaa sanaa sanottavana. Ei ryypätty yhdessä mut tykkäs se musta. Tuli aina halailemaan, mikä nauratti. Hyvä jätkä sillon ja sai ansaitsematonta paskaa perskärpäsien takia. RIP.
 
Suomen johtavia filosofeja oli mäkikotka Matti. Ei pysty Wiskarin Arttu samaan vaikka kuinka yrittäisi räpätä surkeuksista.
 
Tunsin Matin sen Korpilahden ajoilta ja koskaan ollu pahaa sanaa sanottavana. Ei ryypätty yhdessä mut tykkäs se musta. Tuli aina halailemaan, mikä nauratti. Hyvä jätkä sillon ja sai ansaitsematonta paskaa perskärpäsien takia. RIP.

Olitko "Ratsastuskoulun" isäntä? ;)
 
Pietarinkadun Oilers kustantaa kuningaskotka Matti Nykäsen hautajaiset, hyvä niin ettei tarvitse minkään puolueen vatuloida valtion rahojen käyttöä tähän.

Tero Hakola HS
Julkaistu: 8.2. 14:59 , Päivitetty: 8.2. 17:04


HYVÄNTEKEVÄISYYSJÄRJESTÖ Pietarinkadun Oilers maksaa Matti Nykäsen hautajaiset.

Järjestö kertoi perjantaina lähettämässään tiedotteessa Nykäsen olleen aina ”valmis auttamaan apua tarvitsevia, ja nyt on Pietarinkadun Oilersin vuoro auttaa Matin perhettä surun hetkellä.”

Tiedote alkaa sanoilla ”Matti oli hyväntekijä.”

Pietarinkadun Oilersin kunniapuheenjohtaja Mato Valtosen mukaan järjestö ei kommentoi asiaa enempää.

”Toivomme rauhaa Matin läheisille.”

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Pietarinkadun Oilersin Robert Nyman kertoi Iltalehdelle, että järjestö ei osallistu millään tavoin käytännön järjestelyihin.

”He halusivat pienet, perhepiirin hautajaiset ja me lupauduimme maksamaan kustannukset”, Nyman sanoo.

NYKÄSEN lähipiiri kertoi torstaina, että Matti Nykänen haudataan synnyinkaupunkiinsa Jyväskylään. Nykänen kuoli maanantain vastaisena yönä kotonaan Joutsenossa. Hän oli 55-vuotias.

Matti Nykänen on yksi menestyneimpiä suomalaisurheilijoita. Hän voitti mäkihypyssä muun muassa neljä olympiakultaa, kuusi MM-kultaa ja mäkihypyn maailmancupin viisi kertaa.

Pietarinkadun Oilers on näytösotteluita pelaava jääkiekkojoukkue, joka kerää rahaa hyväntekeväisyyteen. Joukkueen riveissä on pelannut lukusia huippukiekkoilijoita Jari Kurrista ja Teemu Selänteestälähtien.

Järjestöllä on myös oma rockbändi, jonka riveissä ovat soittaneet Mato Valtosen lisäksi muun muassa Pave Maijanen ja Sakari Kuosmanen. Pietarinkadun Oilers on tehnyt hyväntekeväisyystyötä vuodesta 1989.
 
Uskomaton ilmiö: Matti Nykäsen hittibiisi nousi 13 vuoden takaa soittolistalle - hitti syntyi skandaalinkäryisestä kisamatkasta

Matti Nykäsen Ehkä otin, ehkä en -hittibiisi on noussut Suomi Top 50 -Spotify-listalle.
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/9d9462cb-5e7d-4d62-88c2-2654af2c385bItsellä on vieläki matin nimmari karijoen uuden hyppyrimäen avajaisista (1991?)

Yleistä uutisointia liipaten, minäkin oisin Kurosen Samia jututtanut humalassa samalla V TYYLILLÄ..
 
Back
Top