Matti Nykänen In Memoriam

^Voisi etäisesti verrata Mattia lottovoittajaan, joko tai. Jos antaisit "ystäville" vihiä voitosta ja se leviää kuin kulovalkea, näin voitaisiin päästä kokemaan mitä Matti koki. Siipiveikoista ja selkääntaputtelijoista yms. ei hänellä todellakaan ollut pulaa, puhumattakaan kateellisista. Todellisuudessa niistä ei ollut kuin harmia, ehkä seiskakin kuuluu samaan kerhoon.
 
Helsingin Rudolf Steiner - koulun c-luokan penkkarilakana kilisti Matin kanssa:

"Ehkä luen, ehkä en. So not - kunhan valmistun. "
 
Hitot Matista mutta....
NÄYTTELIJÄ BRUNO GANZ ON KUOLLUT – MUISTETAAN ETENKIN HITLER-ROOLISTAAN
Jussi Huhtala 16.2.2019 13:00
Saksalaisnäyttelijä menehtyi 77 vuoden iässä.
bruno_ganz-800x450.jpgJAA
Näyttelijä Bruno Ganz on kuollut. Hän oli kuollessaan 77-vuotias.

Ganz teki pitkän uran saksalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet tunnetaan yhteistyöstään ohjaaja Wim Wendersin kanssa. Ganzin ja Wendersin yhteisistä elokuvista tunnetuin on Berliinin taivaan alla, jossa Ganz näytteli enkeliä.
Myöhemmistä töistä muistetaan etenkin Adolf Hitlerin rooli elokuvassa Perikato.

Lähde: Faz
 
Nyt tapellaan siitä, voiko valtio osallistua Matin hautajaisiin millään tavalla, ja some on punaisena... Jessus tätä touhua.

Kaikki eivät Mattia muuten unohtaneet edes laskukiidon aikana. Hän sai elinkaarensa lopulla suuren tunnustuksen. Korkean huomionosoituksen ja siis vielä eläessään.

Juhlavuonna 2017 Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Nykäselle Suomen Leijonan ritarikunnan I luokan merkin solkineen.
 
Back
Top