Minkälaisia elokuvia te katotte?

Kiusankpl

Majuri
Pidin myös Hitman-elokuvasta, koska siinä oli Olga Kurylenko... nam ja maisk.


Sitten pidät kovasti tästä!

 

Maidan

Respected Leader
Tämä on hyvä!
 

Maidan

Respected Leader
Ja tämä!
 

Ottoville

Respected Leader
BAN
Sitten pidät kovasti tästä!


Ei esiinny vähissä vaateissa (armeijanrytkyt päällä) ja tarina on täysin tusinatuotetta.:cry::cry::cry:
25481812260_21a0b44b0c_b.jpg
Coronavirus-Olga-Kurylenko-healed.img.jpeg
images
 

Sleeper_agent

Luutnantti

Merten sheriffi

Greatest Leader
Näköjään Remeksen 6/12 on kääntynyt myös elokuvaksi. Ensi-ilta kuluvan vuoden marraskuussa, ja myöhemmin tulossa myös neli osainen sarja.
Ihan hyvältä vaikuttaa. Toki sen sitten näkee vasta teatterissa, että miten edelleenkin pieni budjetti vaikuttaa lopputulokseen.
 

Sleeper_agent

Luutnantti
Ihan hyvältä vaikuttaa. Toki sen sitten näkee vasta teatterissa, että miten edelleenkin pieni budjetti vaikuttaa lopputulokseen.
Sitä jäätyvän helvetin elokuvasovitusta odotan ehkä enemmän, mutta ei tuokaan heikko ollut trailerin perusteella. Pitänee varmaan lukaista se kirjakin ennen elokuviin menoa, kun sattui joskus kirpparilta mukaan muutamalla eurolla.
 

Hilan lukko

Ylipäällikkö

tulikomento

Greatest Leader
Ei todellakaan mikään kotimaisen elokuvataiteen mestariteos eikä elämää suurempi elokuvaelämys. Mutta teemaltaan uskalias kun ottaa huomioon että neuvostoloikkarit olivat vaikea aihe kylmän sodan Suomessa. Pohjautuu löyhästi Neuvosto-Virosta 1950-luvun alussa Suomeen loikanneen Herman Treialin tapaukseen.

Mies pakenee rajan yli Neuvostoliitosta Suomeen mutta joutuu suomalaisen rajapartion pidättämäksi. Joukko nuoria päättää vapauttaa loikkarin sairaalasta jossa tätä hoidetaan ja auttaa miehen pakoon Ruotsiin. Tästä käynnistyy poliisin takaa-ajo. Loppujen lopuksi ihan mielenkiintoinen ajankuva, mutta melko kömpelö ja amatöörimäinen elokuvana.

SAM_1206.JPG
 

Fremen

Respected Leader
Tämä on todella hyvä!
Olen samaa mieltä, toisin kuin 99% internetin mölyapinoista. Berliini-kohtaukset olivat hienoja, ja ruotsalaismekaanikko on kaunis.

Fremeninä minun on pakko hiukan fanittaa kotiplaneettaani Arrakista koskevaa tuotantoa, tässä uusin Dyynin traileri... tuttua porukkahan tossa viuhtoo, nätti-Lassi Duncan Idaho, vanha kunnon Guerney Hallec, petollinen Doctor Yueh...

 

YliKoo

Respected Leader
Lyhytsanaiset ja tiukkailmeiset miehet ja naiset säntäilevät, räiskivät ja mäiskivät :confused:

 

Sarek1

Ylipäällikkö
Nettivilautus-maksukanavalta katsottua:
1. Välillä sarjakuvamaista meininkiä japanilaiskarrikatyyreineen tarjoavat Rurouni Kenshin -leffat. Tarkoitan tässä live action -elokuvia, en animaatioita. Suorastaan uneliaan oloinen ja vaitonainen miekkasankari muuttuu yhden miehen salamurhaajajoukkotuhoaseesta filosofoivaksi pasifistiseksi heikkojen ja sorrettujen puolustajaksi, joka ei tapa. Ai niin, tietysti keisarin vallan ja ”uuden ajan puolustaminen” on se tarinan ydin. Myöhemmissä elokuvissa vastustajat ovat entistäkin enemmän sarjakuvamaailmojen arkkityyppejä, mikä ei ole ihme kun hahmojen lähtökohtana ovat manga ja anime. Romantiikkaakin on, mutta se on luonteeltaan ehkä enemmänkin henkistä ja eteeristä. Elokuvia on tehty viisi ja yllä oleva koskee kaikkia kokonaisuutena.


2. News of the World kertoo Yhdysvaltain sisällissodan jälkeisestä ajasta ja ex Etelävaltioiden kapteenista, joka elättää itseään kulkemalla paikkakunnalta toiselle ja lukien siellä valikoituja uutisia maksavalle yleisölle. Kapteeni saa tahtomattaan huolehdittavakseen intiaanien sieppaaman ja kasvattaman tyttölapsen, jota hän koettaa kuljettaa tämän sukulaisten huomaan. Elämältään suunnan kadottanut kapteeni ja tyttö käyvät matkallaan läpi traumojaan ja kohtaavat monia vaaroja löytäen molemmat lopulta elämälleen tarkoituksen ja suunnan. Elokuva on pohdiskeleva ja mielenkiintoisella tapaa hidastempoinen nykymaailman riksräkspoks -meininkiin verrattuna.

Elokuvateatterissa (maski päässä!) katsottua:
Old on omituinen elokuva, jossa perhe päätyy paratiisissa keskelle painajaista. Jollain tapaa katsoessa tuli välillä mieleen televisiosarja Lost.
 
Viimeksi muokattu:

tulikomento

Greatest Leader
Tämä pitää käydä katsomassa mikäli Lappeenrannan Finnkinoon rantautuu.

 
Top