Mistä päin Suomea olet kotoisin?

Kyllä se on Lapuan tornista kuvattu :) Hämää suuresti etäisyydet, sillä laitan tähän kuvan tuolta samalta aukealta joka tuolla näkyy.

Tie Lakeuden halki
Katso liite: 23004
Lakeuden keskeltä Härmää kohti
Katso liite: 22999
Komeita ja erilaisia maisemia kuin kotona. Savolaiset, jotka ovat tottuneet näkemään horisonttiin 100-150 m, (jo on mäentöppyrä vastassa) tulisi tuolla joko merisairaiksi tai hulluiksi:)
 
Älä muistuta niistä. Vieläki alkaa nivusia aristaan kun muistelen RUK:n aikaisia pyöräretkiä ;)
Älkääpä.nyt marisko, onnekkaat... tunnelimarssilla Kaartissa tulin siihen tulokseen ettei ole ylä- tai alamäkeä, kun en edes erottanut lattiaa katosta. Noh en ainakaan märkyydestä, ensimmäiset tunnit kyllä lähinnä hajusta :). Sitten meni onneksi nenä homeesta tukkoon, heti kun otettiin nasset päästä.
 
Itsellä sukujuuret myös vahvasti Etelä-Pohjanmaalla. Äidin puolelta Nurmossa asuttu ainakin 4 sukupolvea ja iskän puolelta molemmat isovanhemmat Seinäjoelta ja isän äidin äiti Seinäjoelta ja isän äidin isä taas Kainuusta. Joutui muuttamaan Etelä-Pohjanmaalle, koska appiukko sanoi, että mun tyttöä et vie Kainuuseen. Sitten isän isän äiti Inkoosta ja isän isä ja hänen isänsä+isoisänsä Seinäjoelta tietääkseni.

Ja aina Seinäjoki säilyy yhtenä paikoista, joissa mieluiten asuisin. Tällä hetkellä, jos jossakin muualla asuisin, niin se olisi Tampereella tai Hesassa.
 
Back
Top