Mistä päin Suomea olet kotoisin?

Ikarus

Respected Leader
Kyllä se on Lapuan tornista kuvattu :) Hämää suuresti etäisyydet, sillä laitan tähän kuvan tuolta samalta aukealta joka tuolla näkyy.

Tie Lakeuden halki
View attachment 23004
Lakeuden keskeltä Härmää kohti
View attachment 22999
Komeita ja erilaisia maisemia kuin kotona. Savolaiset, jotka ovat tottuneet näkemään horisonttiin 100-150 m, (jo on mäentöppyrä vastassa) tulisi tuolla joko merisairaiksi tai hulluiksi:)
 

Fremen

Respected Leader
Älä muistuta niistä. Vieläki alkaa nivusia aristaan kun muistelen RUK:n aikaisia pyöräretkiä ;)
Älkääpä.nyt marisko, onnekkaat... tunnelimarssilla Kaartissa tulin siihen tulokseen ettei ole ylä- tai alamäkeä, kun en edes erottanut lattiaa katosta. Noh en ainakaan märkyydestä, ensimmäiset tunnit kyllä lähinnä hajusta :). Sitten meni onneksi nenä homeesta tukkoon, heti kun otettiin nasset päästä.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Itsellä sukujuuret myös vahvasti Etelä-Pohjanmaalla. Äidin puolelta Nurmossa asuttu ainakin 4 sukupolvea ja iskän puolelta molemmat isovanhemmat Seinäjoelta ja isän äidin äiti Seinäjoelta ja isän äidin isä taas Kainuusta. Joutui muuttamaan Etelä-Pohjanmaalle, koska appiukko sanoi, että mun tyttöä et vie Kainuuseen. Sitten isän isän äiti Inkoosta ja isän isä ja hänen isänsä+isoisänsä Seinäjoelta tietääkseni.

Ja aina Seinäjoki säilyy yhtenä paikoista, joissa mieluiten asuisin. Tällä hetkellä, jos jossakin muualla asuisin, niin se olisi Tampereella tai Hesassa.
 
Top