Äänestys Mitä olette mieltä kesän säästä?

Vituttaako kylmä kesä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    32
Ihan sysipaska kesä. Lomasää ihan perssiisstä, aurinkoista saisi olla. Moottoripyörä seisoo ajamatta tallissa vaikka odotin koko talven hyviä reissuja tulevaksi.
Isänmaallisista syistä en ole aikoihin varannut edes ulkomaanmatkoja koska haluan viettää lomani Suomessa. .... ja nyt sitten tällaista paskaa... ranteet auki.....

Puolet lomasta mennyt ja puolet samoin mallasviskistä - näköjään korreloi.
 
Äänestyksen terminologiasta en tuntemuksia tavoittanut joten ei ääniä.

Harmittaa ehkä hieman lähinnä runsaat sateet ja itikoiden määrä (huom. jopa "kaupunnialueella" on runsaasti sääskiä). Mökille ei ole juuri kannattanut lähteä, sillä siellä sääskiä ja erityisesti mäkäröitä on sen verran että jopa metsäseudulta lähtöisin oleva voi sanoa niitä olevan riittävästi. Pölyttäjiä on ollut kriittisessä vaiheessa valitettavan vähän.

Kesä on näillä leveyksillä ollut ainakin toistaiseksi enimmäkseen viileän ja kolean välimaastossa ja aurinkoa ei ole juurikaan näkynyt. 17 astetta tuntuu jo lämpimältä ja voi huoletta laittaa shortsit jalkaan. Yhtenä päivänä on loman aikana ollut oikeasti yli 20 astetta lämmintä. Ei siis mikään hellekesä tällä kertaa.
 
Just sopiva kesä. Sataa saisi ehkä vähän vähemmän mutta ei helvetissä niitä +30 asteen helteitä. +25 on just ja just siinä vitutusrajan alapuolella, kaikki lämpimämpi saa ikävöimään talvea ja -35 asteen pakkasia :confused:
 
Kun tässä "muka kesässä" on värjötellyt ja juossut rankkasateen ryöpsähdyksiltä suojaan niiden vähäisten auringonpilkahdusten lomassa ei voi sanoa kuin....TÄSSÄKÖ se nyt oli? Eikö muka enmpää annettavaa löydy?

Säiden puolesta ihan hanurista tämä "kesä" on tähän mennessä ollut :mad:
 
*tirsk*

OT alkaa:

ydinjate_kuva_1693_83.jpg


OT loppuu.

:D
 
Ei minua haittanut yhtään..en voi sietää hikoilua ja hellettä. Huonolla säällä omatunto ei kolkuttaa kun ei tarvitse miettiä "täytyy mennä rannalle kun paistaa NYT", voi rauhassa katsoa tv sarjat yhtenä ryöppäyksenä, syödä ähkyyn jätskiä, olla netissa, etsiä aarteita kirppikseltä ja antiikkiliikeistä..

Tänään rupesin taas syömään D vitaaminia purkista, joten ihan sama..
 
Viimeksi muokattu:
Onneksi on tiedossa reissu välimeren saarelle. Nykyinen jääkausi on lievästi sanottuna harmittanut syvästi.
 
senkin kapitalisti :D
Hyvin kaukana siitä. Poika vielä alle 2v reissun aikana joten lentää ilmaiseksi. Tuli tasavuosia työpaikassa täyteen ja sain 2 viikkoa lomaa. Työkaverit keräs kolehtia jolla sain yli puolet lentolipuista maksettua. Jäi itselle vain joitain satkuja maksettavaksi.
Jos vaikka maksaisi asuntolainasta pelkkiä korkoja pari kuukautta niin saisi hieman käyttörahaakin.
 
se nyt oli vitsi... :oops: Mutta hienoa että pääsette lämpimään täältä suomen iki-kesästä....lumen määrästä tietää ollaanko alku vai loppu kesässä :D
 
Back
Top