Miten olette suojanneet verkkoselailunne?

Raveni

Ylipäällikkö
#1
Eli otsikon kysymys oletteko suojanneet selailuanne jotenkin vai onko käytössä ns. puhdas selain joka on ollut koneeseen valmiiksi asennettu?

Itse en tykkää mainoksista niin omasta selaimesta (firefox) löytyy niin mainoksenesto plugin - AdBlocker Ultimate. Sekä EFFIn Privacy Badger. Toki muitakin lisäosia on mutta nuo ovat turvallisuuteen liittyviä. Favebookissa on käytössä SocialFixer joka siistii sitä saittia ja näyttää mukavasti kuka ei halua olla enään kaveri.

Lisäksi koneelta löytyy Tor selain ja OnionShare. Kuin myös luonnollisesti VPN Sovellus. VPN softien kanssa saa olla tarkkana mistä ko. palvelun hommaa. Niitä kannattaa oikeasti tutkia eikä missään nimessä käyttää ilmaiseksi saatavissa olevia.

Salasanojen hallintaan on oma sovelluksensa, joten joka palvelussa on luonnollisesti oma satunnainen salasanansa.
 
#2
En mitenkään. Jos joku joskus alkaa revittelemään minun verkkoselaushistoriallani, niin pyörittelen kysyjälle vain silmiäni ja höpisen kumisista käärmeistä. Kyllä se siitä.
 

OXPAHA

Luutnantti
#3
Brave-selain puhelimessa, hakukoneena DuckDuckGo. En piiloudu sen kummemmin kuin välttämällä googlen tuotteita ja esiintymällä salanimellä kaikkialla.
 
#6
Minä olen mäccimies ollut jo vuodesta 1998. VPN on F-Securen Freedome, palomuurina Macin oma ja varmuuden vuoksi Malwarebytes Premium syynää koko ajan mitä koneellani tapahtuu.

Ja sen Facebookin jätän muille. Lisäksi asennan, korjaan ja ylläpidän yritykseni tietokoneet ja niiden ohjelmistot ja käyttikset ihan itse.
 

Loyd

Kapteeni
Lahjoittaja
#9
Muistakaa salata vahvasti kaikki mitä kirjoitatte tänne. Ainakin rasistiset sanat kuten !#c5==/:gRu+tx5j1)7Raab.
 
Top