Mossad, Epstein, Maxwell

ILoveEU

Eversti
Mainitaanko sitä kenelle se materiaali päätyi loppupelissä?

EDIT: (korjaan vielä tuota lainattua, omaa kirjoitusta: kirjassa suoraan ei sanota, että otettiin kuvia vieraista, mutta sellaiseen viitataan hyvin vahvasti, ja että Ghislainella oli mahdollisuus sellaiseen)

Kirjan perusteella kyseessä oli VIP pedokerho, jossa vaikutusvallan avulla päästiin puuhaamaan vapaasti, vailla isoa pelkoa rangaistuksista. Kirjassa mm. kerrotaan, kuinka Epsteinin asianajajat uhkasivat syyttäjiä paljastuskirjoilla, joilla tuhotaan syyttäjien maine.

Kirjassa ei sanota sitä, että kuvien ottaminen olisi ollut tiedustelun/kiristyksen takia. Kuvat tuntuvat olleen enemmän 'hauskanpitoa'. Epsteinin uhri mm. kertoo, että Epsteinin vip-kaveri tuli puhumaan Epsteinille päivän normijutuista, kesken sänkypuuhien. Eli seksi alaikäisten kanssa ei ollut mitenkään peiteltyä, kaverien kesken.

---

Kirjassa kerrotaan, että Ghislainen yhtenä tehtävänä oli ottaa kuvia (myös salaa) alastomista lapsista. Nämä kuvat levitettiin sitten pedo-kaveripiirin nähtäville, josta vieraat saattoivat valita haluamansa.

"Maxwell took pictures of many of the underaged girls. These pictures were sexually explicit. Maxwell kept the pictures on the computers in the various houses. She also made hard copies of these images and displayed them in the various houses. Maxwell had large amounts of child pornography that she personally made."

Kirja kertoo, että Ghislaine oli itsekin pedofiili, joka jopa osallistui Epsteinin sänkypuuhiin, kun näitä alaikäisiä raiskattiin**. (**Kirjassa ei käytetä usein sanaa rape, mutta käytän nyt tässä)

"She had sex with underaged girls virtually every day ..."

Takaisin kuviin:

"A former editor of the National Enquirer told us that his reporters had learned that Maxwell has retained a photo of former president Bill Clinton in a compromising position with a seventeen-year-old."

"Epstein had cameras in his homes and on his airplanes; they were even in his bathrooms."


Voinee päätellä, että jos presidentistä on räpsäisty kuva, niin eiköhän niitä kuvia ole räpsitty alempi arvoisistakin.

Ylläolevat lainatut tekstinpätkät liittyen Ghislaineen ovat Epsteinin uhrin (Roberts) oikeudelle kerrottua todistusta, ja muut
kohdat Stonen kertomaa.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ctg
Top