Oletko saanut avatun tai myöhästyneen kertaus/veh/muu -kutsun/käskyn?

Talvela

Ylipäällikkö
#21
Kysytäänpä toisin päin:
Miksi FSB/SVR ei olisi soluttautunut postiin?
Ei mitään syytä varsinkin kun postia päästetään käsittelemään ihmisiä joista emme oikeasti tiedä mitään, tästäkin päävastuun kantaa kykypuolue.
Tosin GRU on se päävastuullinen meidän taistelujärjestyksen selvittämisessä ja sen häirinnässä.
 

Loyd

Luutnantti
Lahjoittaja
#22
Ei ole tullut ainoatakaan kutsua. Olin töissä puolustusvoimilla parikymmentä vuotta sitten viiden vuoden ajan. Silloin kai putosin pois tilastoista eikä kutsuja ole tullut yhtään.
 

Soldierblue

Kenraali
Lahjoittaja
#23
Eikö valtio omista VR ja Postin enään?
 

VLF

Luutnantti
Lahjoittaja
#24
Kerran sain, hyvin oli nuoltu eikä auennut vahingossa. Ja monta kertaa piti saada, mutta lmeisesti unohtu?! Nyt odottelen kertausharjoituksia.
 

ResAu

Kersantti
#27
Tänään saapui tornifirmalta postia.
Oli avaamaton ja ehjän näköinen kuori.
Matkaa kyseinen kirje tehnyt kuusi päivää.
Toisaalta meilläpäin posti on ollut melko verkkainen kirjejakelussa...
 
#29
Eikö PV voisi vähän modernisoifa toimintaa ja informoida myös sähköpostin välityksellä kertausharjoituksiin pyydettyjä? Kysyisi vaikka kerran vuodessa reserviläisiltä sähköpostin, jotta pysyisi s-posti oikeana ja sitten tietosuokasyistä s-postissa vain ilmoitettaisiin paikka ja aika, johon reserviläisen on saavuttava. Tai voisi myös perustaa vaikka Verohallinnon kaltaisen henkilökohtaisen sivun, johon kirjaudutaan pankkitunnuksilla, ja sieltä pääsisi reserviläinen käsilsi hänelle relevanttiin tietoon.
 
#30
Sähköposti on kyllä huonoin mahdollinen kanava tähän hommaan (okei, SMS ehkä teknisesti vielä huonompi). Joku suojattu portaali olisi kyllä hyvä, mutta silti ilmoitus ja kehoitus portaaliin kirjautumisesta ja viestin lukemisesta pitäisi tulla jotakin suojaamatonta kautta kuitenkin. Pienempi paha, mutta silti.

Asiaan: kaikki kirjeet tulleet hyvissä ajoin ja mielestäni ilman kopelointia. Minulla ei ainakaan tehtävää ole niissä lukenut.
 
Top