Omat kuvat mistä vain aiheesta

Pihatonttu

Respected Leader
Ketju sellaisille omille kuville, joissa on kuvaajan mielestä jotain näyttämisen arvoista.

Vain kuville, joiden tekijänoikeudet kuuluvat postaajalla itselleen. Ainoa poikkeus olkoot perheenjäsenen ottamat kuvat, joiden postaamiseen on lupa tai sellaiset selfie-tyyppiset otokset joissa joku muu on toiminut lähinnä napinpainajana.

Huom: Valokuvaajalla on kuvaan tekijänoikeudet. Mutta valokuvaaja ei välttämättä ole se, joka painaa laukaisunappia. Valokuvaaja on se henkilö, joka on tehnyt kuvan tekniset ja taiteelliset vallinnat. Jos joku muu painaa nappia, niin tästä muusta henkilöstä käytetään yleensä termiä avustaja. Tästä perussäännöstä ovat poikkeuksena ne tapaukset joissa tekijänoikeuksista on erikseen sovittu - yleensä kirjallisesti.

Jos kuvaaja haluaa mainita kuvaan liittyvää taustatietoa, niin se on erittäin tervetullutta, mutta ei välttämätöntä.

Olisi kiva jos kukin kuva postattaisiin tähän ketjuun vain kerran, mutta en näe estettä sille etteikö muualla päin palstaa esillä olleita kuvia voisi olla myös täällä. Ylläpito ojentakoon tässä asiassa jos on eri mieltä.
 
Viimeksi muokattu:
Pitäisikö näille hilipatihippan kuville sopia joku kokorajoitus? Ja vaikka pelkkiä jpg:ejä? Säästäisi palstan tiedonsiirtoa tärkeämmille kuville.
 
Käykö tämä selfie minusta?

Katso liite: 37470

Loistava kuva, mutta syystä tai toisesta tuntuu siltä, että se ei täytä ketjun aloituksen toivetta siitä että juuri sinulla olisi tekijänoikeudet siihen. Vai...?

Mutta hyvä että postasit. Se toimii muistutuksena siitä, että myös piirustukset, maalaukset, animaatiot jne. voivat olla postaamiskelpoisia omia kuvia.
 
Aina ja kaikkien kanssa ei ole mahdollista keskustella. Joskus kannattaa tyytyä siihen, että heilauttaa kättä tervehdykseksi ja jatkaa matkaansa.

Vaikka näin:

Finger-1410.jpg
 
Technik sano ryssä ku saranan näki...
 
Pitäisikö näille hilipatihippan kuville sopia joku kokorajoitus? Ja vaikka pelkkiä jpg:ejä? Säästäisi palstan tiedonsiirtoa tärkeämmille kuville.

Mä oon postannut vain 600x600 -looraan sopivia jpg-kuvia. Taitavat heilua keskimäärin 200kt:n huituvilla. Mun mielestä toi on vähän sellainen "riittävä jotta kuvassa on jotain kattomista, riittävän pieni ettei ylikuormita eikä joudu varastetuksi".

Jos ylläpito katsoo tuon liian suureksi niin saadaan varmaan pian asiasta tieto. Odotellaan että tuleeko sieltä tämmöinen viesti:


Ei!-0751.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Back
Top