Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

Lähde, josta näihin Oulun tapahtumiin on tähän mennessä tullut vain faktaa, totesi tässä tapauksessa huumeen olleen parvisängyn kaide ja vyö...
On se hyvä että olen täällä kaukana. Saattaisin meinaan pian vihapuhua julkisella paikalla tai jopa katsahtaa rodullistettuja hädänalaisia alta kulmain.

On se luojan lykky sulla, että saat perheinesi olla poissa Suomesta, turvassa siellä jossain päin Afrikkaa.
 
Kuten arvelinkin, niin näissä maahanmuuttokallupeissa näkee nyt vaalien alla värinää. Halla-aho saa pitää henkseleistään kiinni, etteivät muutamat muut, kuten Orpo, vedä huolella oikealta ohi.....tai välistä tai mistä vaan.

Uskottavuuden määrää varmasti monet pohtivat, minä en edes pohdi. Arvaan ja melkein varmasti tiedän, mikä arvo näillä latauksilla on vaalien jälkeen.
 
Kuten arvelinkin, niin näissä maahanmuuttokallupeissa näkee nyt vaalien alla värinää. Halla-aho saa pitää henkseleistään kiinni, etteivät muutamat muut, kuten Orpo, vedä huolella oikealta ohi.....tai välistä tai mistä vaan.

Uskottavuuden määrää varmasti monet pohtivat, minä en edes pohdi. Arvaan ja melkein varmasti tiedän, mikä arvo näillä latauksilla on vaalien jälkeen.
Joo, arvopohja, ihmisoikeudet ja kv.sopimukset. Niiin ja siirtomaiden riisto..
 
Siis minä en ollenkaan ihmettele miksi tässä maassa on äänestysinto matalalla. Sillä mitä ennen vaaleja puhutaan ei ole mitään arvoa ja vaalien jälkeen pitää sitten kansalainen ostaa sika säkissä, ei tiedä ollenkaan mitä saa. Puolueilla pitäisi olla hallitusohjelma valmis ennen vaaaleja jotta tietää mitä saa kun valitsee.
 
Tällä hetkellä Irak ei ota vastaan,vaikka kuinka karkotettaisiin. En tiedä Oulun syyllisten kansalaisuutta mutta tämä kannattaa muistaa seuraavaa vyöryä odotellessa.

No ei saatana tietenkään ota vastaan rikollisia, eihän ne tyhmiä ole, mutta täällä, täältä löytyy semmonen hölmölandia, joka kyllä saatana ottaa vastaan kaiken paskan, kyselemättä.
 
Minä olen kaksi sp:a laittanut eri ehdokkaille. Niiden de facto sisältö on ollut, että minun vahva perstuntumani on seuraava:

on uskallettava estää seuraava mahdollinen voimakas invaasio, vaikka se maksaisi poliittisesti mm. suhteessa Ruotsiin. On pantava vaakakuppiin se, että hyväksytäänkö suhdesärö länsinaapuriin sen hinnalla, ettei sisäiset asiat mene vielä huonompaan suuntaan.

Tämä on minusta SE. Melko turhaa on enää vatveloida mitä tulleiden kanssa pitää tehdä. Minusta rikoksiin, erityisesti ihmisiin kohdistuneisiin, syyllistyneet on pantava Finnairin kyytiin, ehdoitta ja ilman kysymyksiä. Mikä on vastaanottaja....sen saavat etsiä ne, jotka ovat sopan keittäneet alkujaankin. Sitä kutsutaan vastuuksi.

Soinin mahtaileva Irakin käynti osoittautui täydeksi löyhäksi pieruksi. Tulos absoluuttinen nolla.
 
Se on nyt niin helppo olla jämäkkänä ja lupailla vaikka mitä lakien kiristyksiä, kun vaalit on nurkan takana. Yhtäkään uutta lakia ei ehditä enää edes valmistella ennen vaalipäivää, puhumattakaan että jokin niistä ehtisi astua voimaan. Menee seuraavalle hallitukselle joka tapauksessa, joten nyt on helppo lupailla vaikka mitä.

Ja sitten voisi tietysti kyynisesti miettiä, että jos nykyisetkään lait eivät estäneet raiskausrinkien muodostamista, niin miten jotkut marginaaliset lisäkiristykset sitten auttaisivat? Tehdään lapsen raiskaamisesta vähän enemmän kiellettyä? Tehdään karkoituspäätösten tekemisestä vähän nopeampaa, kun nytkään ei saada juuri ketään ulos maasta? Ja ennen kaikkea, miten tällaiset kiristykset ESTÄVÄT rikosten tekemistä? Kun Irakilaisella seisoo 12-vuotiaan tyttölapsen edessä, ajatteleeko hän että hitto, nyt ne karkottaa mut?

On meillä päättäjinä hienoja harrastelijoita.
 
Päätellen näistä Oulun uutisista jotka poliisin mukaan ovat vain jäävuoren huippu, niin tästä lähtien teinityttöporukan päivystäessä Alkon tai kaupan edessä lupaan juhlallisesti hakea heille kaiken mitä pyytävät. Se mikä näyttää yhdistävän kaikkia ikäviä tapauksia on alkoholin saaminen, hakeminen ja sen lupaaminen. Kansalaisaktivismin paikka tässäkin. Ehdotan kampanjaa "Hae Lissulle viinakset" Ehkä siitä vielä joku jatkokehittää ja tarjoaa turvallisen tilankin.
 
Jäätävä rimanalitus. Ei puutu kuin se että sanoisivat mitenkä poliisi keskittää voimavaransa vihapuherikosten tutkintaan, sillä vihapuhe se saa nämä ulkomaalaisvahvistukset käyttäytymään näin. Ja ei muuta kun SPR antamaan välittömästi kriisiapua vihapuhetta kohdanneille raiskaajille.
Poliisiherran pakko taiteilla kieli keskellä suuta. Ei Suomessa(kaan) poliisi ole komentoketjusta irrallinen instanssi, vaan ministeriö antaa tahtipuikolla suuntia. Ministeriö(t) taasen.. Noh, kumpia veikkaatte löytyvän palkkalistoilta enemmän? Tolkun ihmisiä vai Kallion maailmanpelastajaituhippejä ja heidän hengenheimolaisiaan?
 
Näköjään uutisten mukaan eräässä kaupungissa ollut lisää värinää.

Olisi aika naiivia olettaa että vaikka PK-seudulla - jossa on varmaan 10+ kertaa enemmän maahanmuuttajia kuin Oulussa - ei olisi tällaista sattunut ollenkaan. Eihän tuollainen ole kantistenkaan keskuudessa mitenkään tavatonta toimintaa, keissejä tulee välistä oikeuteen ja Yle teki aiheesta jutunkin muutama vuosi sitten. Ilman muuta tapauksia paljastuu lisää kun niitä aletaan nyt epäilemättä isommalla innolla tutkimaan.
 
Vanhemmilla on suuri vastuu varoittaa tyttäriään kehitysmaista kotoisin olevista muslimimiehistä. Pahoin pelkään, että tätä vastuuta on laiminlyöty suomalaisissa perheissä suvakki-ideologian johdosta ja joissain tapauksissa jopa kannustettu lähtemään mukaan yhteistoimintaan järjestöjen/yhdistysten kautta.
 
Vanhemmilla on suuri vastuu varoittaa tyttäriään kehitysmaista kotoisin olevista muslimimiehistä. Pahoin pelkään, että tätä vastuuta on laiminlyöty suomalaisissa perheissä suvakki-ideologian johdosta ja joissain tapauksissa jopa kannustettu lähtemään mukaan yhteistoimintaan järjestöjen/yhdistysten kautta.
Ja koneisto mokuttaa täydellä höyryllä päinvastaista ideologiaa alkaen koulusta päättyen salkkareihin.
 
Sipilä ja Orpo olivat ratkaisevina päättäjinä nyt puheena olevan ongelman alkulähteellä - - hallitsematon tuntemattomien ihmisten maahan päästäminen.
Epäonnistuminen tehtävässä tulisi johtaa kyseisten herrojen eroamiseen poliittisilta kärkipaikoilta.

Ongelman suuruus on Suomessa jo sitä luokkaa että Sipilä ja Orpo kantakaa vastuunne ja erotkaa johtotehtävistä.
.
 
Poliisiherran pakko taiteilla kieli keskellä suuta. Ei Suomessa(kaan) poliisi ole komentoketjusta irrallinen instanssi, vaan ministeriö antaa tahtipuikolla suuntia. Ministeriö(t) taasen.. Noh, kumpia veikkaatte löytyvän palkkalistoilta enemmän? Tolkun ihmisiä vai Kallion maailmanpelastajaituhippejä ja heidän hengenheimolaisiaan

Kyllä se näin vaan on. Tässäkin poliisien arvostelussa pitää yrittää muistaa se, ettei strategisen tason poliittista töppöilyä millään voida korjata taktisen tason poliisitoimella. Eli poliittisen tason päätös voi poikia täysin mahdottoman tilanteen eteen poliisitoimen.

Sitten pitää olla myös tarkkana siinä, että netti pursuaa erilaisia snipsattuja, leikattuja ja liimattuja lausuntoja, jotka sijoitettuna sopivaan laatikkoon näyttävät aivan hirveiltä. Tahallista epärehellisyyttä siis.

Kukaan eikä mikään pysty juoksemaan leikkaa liimaa teippaa-julkaisujen perässä ja niimpä jääkin metiankuluttajan harteille juuria oikeita tai edes rehellisiä alkuperäisiä lausuntoja.

Kritiikin terävin kärki osuu parhaiten kohdalleen, kun pitää silmillä kiinni poliittisesta päätöksenteosta. Ja toivon, ettei nyt vaalien alla hukuteta alleen sitä, että tietty syksyinen ruskaralli Torniossa ei saa toistua. Nimittäin silloin tullaan sisäpoliittisesti jo niin ahtaaseen tilanteeseen, että sitä ei osata edes arvata.
 
Back
Top