Päivän adonis

Kuka suomalainen mies ei haluaisi olla kuin johtaja Uuno Turhapuro ? Saisi elää vaimon palkalla tekemättä itse juuri mitään. Ja saisi olla jatkuvasti vähän kännissä ja vokotella vieraita naisia.

uuno.jpg uuno2.jpg
 
Kaikki tietää Pekan, hän ei esittelyjä kaipaa, karskin arjalaisheteromiehen esikuvan. Pekan kilpailijat edeltä jo löytyykin.

anagrammipekka.jpg


Pekka poseeraa beachillä;
109086d1386484981-suuri-pekka-siitoin-juhlaketju-pekkahalkokasa1.jpg

Valtakunnanjohtaja siellä missä kuninkaatkin istuvat yksin.

siitoin.png
 
Tässä kaikille ihailtavaksi Pekan piukeat pakarat:

vampyyri.jpg


Toimittaja Ile Jokinen koitti piikitellä Siitointa haastattelussa nimittelemällä tätä julkisuudenkipeäksi vanhaksi irstailijaksi. Moinen pikkunäppäryys kuitenkin osui haastattelijaa omaan nilkkaan, kun Pekka vastasi ilmeenkään värähtämättä: "Irstailija olen kyllä, olen perverssi. Äitini toivoi minusta teologia, mutta minusta tulikin rivologi."

Samassa haastattelussa Pekka sanoi myös olevansa joukkoinensa rajalla peitsi tanassa, mikäli Venäjällä tulisi nälänhätä (elettin Jeltsinin laihoja vuosia) ja 10 miljoonaa *ryssää* yrittäisi Suomen puolelle. "Eihän meillä riitä edes ammukset torjumaan niitä!". Eipä taitaisi Pekalta liietä ymmärrystä SVR:n Venäjä/Putin -myönteisille linjauksille. Ohessa aiheeseen liittyvä video, ajassa 0:25 alkaa tapahtua:

https://vid.me/PaP/putin-torture-game-commercial

Edit. hups, tarkoitin SVR:ällä tietysti SVL:ää, eli Suomen Vastarintaliikettä.
 
Viimeksi muokattu:
568990.jpeg

Samaisessa Kolmas Pyörä-ohjelmassa, harrastukset:
Naiset, vodka, aseet

Siitoin hörhöilyä ja sun muuta sekoilua puolustamatta, älykäs ja kirjallisesti lahjakaskin sälli, mutta mitä historiikista luin, pitkä tuomio tuhopolttoon yllytyksestä otti koville ja paheneva alkoholismi 80-luvulta alkaen ihan pehmeepäinen loppuvuosina.
 
Viimeksi muokattu:
Täällähän on varsinaiset Pekka's päivät meneillään. Taitaa olla ison jytkyn paikka - Sieg Heil Suomi, Magnum Edition:

"Jaska, parveke auki!"
"Nauhat päälle!"
"Nyt näkyy hellllllvetin hyvin... mahtavaa!"
"Sinulla on kova vastuu!"
"Kauan eläköön liikkeemme!" "Ikhuisheshti!"

Edit: kappas perhanaa, video on näköjään postettu. Poistanpa linkinkin. Tässä tilalle ei-magnum edition:

 
Viimeksi muokattu:
Kai te ootte jo kuulleet Pekka Peter Siitoimen hypnomagneettisesta katseesta?
https://mesikammen.wordpress.com/2010/08/25/hypnoottis-magneettinen-katse-ja-sen-alkupera/

Joo. Siitoinin riveissä palvellut Kai Mikael Aalto yritti aikoinaan kaapata Finnairin vuorokoneen noilla yliluonnollisilla kyvyillään.

komentajamediakomppanja.jpg

Tuo blogisti Mesikämmen on muuten vuosien saatossa järjestänyt leikkimielisiä SM-tason kisoja siitä, keneltä löytyy tiukin hypnoottis-magneettinen katse. Tässä erään voittajan tyylinäyte.

sinimariekyllikkieloranta.jpg
 
Musta toi Aalto on kyllä ihan hervoton :D Kaveri näyttää vähintään yhtä aneemiselta kuin pakastepussi johon on laitettu vetistä taikinaa, ja sit uhotaan kuinka Suomi nousee tuhkasta fenix-linnun lailla ja yritetään kaapata lentokone hypnomagneettisella katseella :D
 
165769_r500.jpg


Kas tässä. Sillon tuommoinen adoniksen lettikin. Tuon näköinen kadetti oli joskus omalla p-kaudella kouluttajana, kyllä naisten tuvassa huokailtiin ;)
(SA-kuva. Luutnantti Hans Wind, Mannerheimristin ritari, kuuluisa hävittäjälentäjämme, joka on ampunut alas 33 1/2 viholliskonetta.
Suulajärvi 1943.08.26)
 
R. Lee Ermey on aika hottis Sgt. Hartmanin roolissa. Outo juttu että mies sai aina näitä mukavan miehen rooleja...

3135-309x316.jpg
 
Yksi kuumimmista uroksista, Naama Velli eli nimimerkki "herra 47", noin kolmekymppinen poitsu harrastuksinaan kirjallisuus, bodaus ja "bongaus", ansaitsee itseoikeutetun paikkansa ketjussa. Edit: Harrastuksiin kuului myös samoilu.

1288772363658.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top