Pakolaisuus

Tyrsky

Kapteeni
Lahjoittaja
Muuta tänne e- pohjanmaan keskukseen. Ainakin vielä vastaan tulee vain tylsiä suomalaisia.:p
Tämä ei voi olla vihapuhetta koska lainaan hyvän kaverini kertomaa kunnanjohtajan uudenvuoden puhetta, eli näin joskus aikanaan Nurmossa: "Pohjanmaa on hyvä paikka elää jos ei ole homo tai n**keri".
 

Springeri

Luutnantti
Miten olisi rajavalvonnan palauttaminen? Ja sellainen outo ajatus, että kansakunta päättää itse, keitä maahansa päästää.

Myönnän avoimesti, että ajatteluni on rasifasistista, Halla-aholaista ja perunakuoppalaista. Mutta en kyllä paska-aivojen puolesta sotaakaan käy. Siinä on jopohipsterillä sitten valinnan paikka.
 

Talvela

Ylipäällikkö
Miten olisi rajavalvonnan palauttaminen? Ja sellainen outo ajatus, että kansakunta päättää itse, keitä maahansa päästää.

Myönnän avoimesti, että ajatteluni on rasifasistista, Halla-aholaista ja perunakuoppalaista. Mutta en kyllä paska-aivojen puolesta sotaakaan käy. Siinä on jopohipsterillä sitten valinnan paikka.
Näin se on.
 

Benelli

Ylipäällikkö
Palauttaminen?

Siitä on tosiaankin aikaa kun Torniossa on passeja nurkuttu.

Mitä sekään auttaisi, kun taikasanalla "asylum" pääsee läpi kaikista passikontrolleista.
1. Voi jäädä satimeen porukkaa joka on etsittyjen listalla.
2. Voi jäädä satimeen lasti jossa on esimerkiksi pari sataa rynkkyä tai muutama tonni tenttua.
 

skärdis

Ylipäällikkö
Perustuslakeja voi muuttaa, kansainvälisistä sopimuksista voi irtisanoutua.
Toki voi, mutta talouden lakeihin ei meillä ole toimivaltaa.

Jos rajoille tulee itämaiset rekkajonot ja tullimiehet hakevat mummojen käsilaukuista ylimääräisiä voipaketteja, niin se on loppu meikäläiselle taloudelle.

Pikkasen voisi pitää järkeä mukana noissa visioissa.

Matukysymys saadaan kyllä ratkaistua muutenkin, jos vaan tahtoa on.
 

winsu

Kapteeni
Lahjoittaja
Me voimme vastata että "no asylum here for anyone" ja potkia takaisin.
Valitettavasti homma taitaa olla Italian, Kreikan, Bulgarian, Espanjan, Itävallan jne. käsissä. Tanska ja Ruotsi viimeisenä potentiaalisena tulppana.

Katsotaan nyt tämä case loppuun. Huomenna mahdollisesti tiedämme jo paljon enemmän.
 

Talvela

Ylipäällikkö
Kainovieno toive. Foorumilla on ehkä muitakin ketjuja yleisentason mamu-kirjoitteluun?

Jos pidettäisiin ketju asiallisena ja asiaan keskittyvänä, ja tuulettelua varten voi perustaa uuden ketjun "Turun puukotusten vapaa tuuletus" tmv.
Massiivisen humanitäärisen maahanmuuton aka laittoman siirtolaisuuden lopettaminen poistaa terrorismin uhan käytännössä kokonaan.
Mutta jos se ei sovi arvopohjaan niin sehän ei sitten liity tähän.
 

Benelli

Ylipäällikkö
Vai vielä tullitarkastukset kaikelle rahdille?

Ei ole tästä maailmasta nuo ajatukset..

Katsotaan nyt ensin millä statuksella tämä puukkomies Suomessa oli.
Ei kaikille mutta epäilyttäville. Tätä muuten tehdään jo enemmän tai vähemmän Schengenin sisäisillä rajoilla.
 

Talvela

Ylipäällikkö
Et minulta kysy, mutta jotenkin ajattelen, että nyt kun uutta tiedotettavaa ei ole, on paikallaan jo vähän tuulettaa.

Ennen kuin menen nukkumaan, puhun yhdestä myytistä. Nimittäin tästä, että terroristien tarkoitus on kääntää ihmiset muslimeja vastaan, jotta saisivat sitten kannatusta. Sillä ei ole mitään merkitystä. Se on pelkkää rasmuslaisten propagandaa ja poliittista hämäräpuhetta. Nimittäin oikealle fundamentalistille jokainen länsimaalainen on tapettava vääräuskoinen vaikka hän nuolisi teron saappaat. Kyse on ikivanhan patriarkaatin vallasta ja sotilaallisesta tappiosta. Kaikki muu sen ulkopuolelta on pelkkää väärää psykologisointia ja huttua. Sinusta ei niille kaveria tule, annat sinä turvapaikan tai et. Ei mitään merkitystä, teet niin tai näin. Ainoastaan suurvaltapolitiikalla on jotain merkitystä terrorismin volyymiin.

Noita kiihkoilevia bakteereita saa vihata ja halveksia ihan vapaasti ja se on täysin terveen merkki. Pelätä niitä ei silti tarvitse yhtään.

Eivätkä ne kaikki ole fundamentalisteja, mikä Turussa myös nähtiin. Mutta siellä seassa ne ovat. Oli aivan liian herkullinen tilaisuus pistää radikaaleja sekaan, kun kerran vapaasti sai kulkea. Kyllä me tästä puhuimme jo pari vuotta sitten. Ajoitimmekin tämän oikein.

On täysin paikallaan tuntea suurta halveksuntaa Petteri Orpoa ja saamattomia tai korruptoituneita poliitikonnahjuksia kohtaan, aina Napolista Brysselin kautta Arkadianmäelle. Vai ei motiiveja saa kyseenalaistaa.

Mutta olisi hyvä arvostaa sitä osaa Suomen kansasta, joka yrittää tässä toisten aiheuttamassa huojunnassa korjata sen, mikä korjattavissa on. Kyllä se paskaputki helppo rikkoa on, mutta eri tyypit sitä paikkaavat. Pysykää siinä kelkassa. Ei tämä ole pienen eliitin maa. Tämä on meidän maamme.

Voitte olla varmat, että tilanteesta yrittävät hyötyä myös bätmäniläiset. Eivät he ole meidän puolellamme sen enempää kuin joku höntti-Petteri. Erilaista syöttöä tulee ja tunteita yritetään käyttää hyväksi. Siinä olkaamme tarkkoja!

Suomi on paras maa meille suomalaisille, ja siksi se on puolustamisen arvoinen. Me emme nimittäin pääse täältä mihinkään, joten itku ei auta vaan toiminta. Paskaa ei pääse pakoon. Se on Ruotsissa, Tanskassa, venäjällä - idässä ja lännessä. Eikä ole mitään kasvotonta valtiota, vaan se olemme me.

Tämä on nimittäin vasta alkua. En väitä, että heti tapahtuu mitään enempiä mutta kyllä tapahtuu. Tähän on nyt tottuminen ainakin pari vuosikymmentä. Defaitismi ei auta yhtään mitään. Tämä on kolmikymmenvuotinen sota.

Maanpuolustusterveisin. Ei suomalaien alkuerissä vielä ole knock out. Kyllä tässä vielä ajaja hevoselle löytyy.
Kolmekymmentä vuotta tällaista politiikkaa ja kansainvaellusta ja Suomi on hävinnyt kartalta.
En katso vääräksi siirtymistä vaikka Viroon, siellä vielä pidetään normaalina kun täällä on jo nyt vihapuhetta harrastava äärioikeistolainen jolle napsahtelee tuomioita ajatusrikoksista.
Sori vaan, jos homma ei käänny pian niin katson omien pettäneen minut ja läheiseni, sitten rupean katsomaan minne olisi hyvä siirtyä.
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Kolmekymmentä vuotta tällaista politiikkaa ja kansainvaellusta ja Suomi on hävinnyt kartalta.
En katso vääräksi siirtymistä vaikka Viroon, siellä vielä pidetään normaalina kun täällä on jo nyt vihapuhetta harrastava äärioikeistolainen jolle napsahtelee tuomioita ajatusrikoksista.
Sori vaan, jos homma ei käänny pian niin katson omien pettäneen minut ja läheiseni, sitten rupean katsomaan minne olisi hyvä siirtyä.
Minä en kotoani lähde mihinkään eikä tule kohdaltani pakolaisongelmaa maailmaan.

Hyvää yötä kuitenkin.
 

jurppi

Ylipäällikkö
Toisaalta jos ihminen on todella hädässä esim. pahoin loukkaantunut tai nälissään niin silloin autetaan resurssien mukaan uskontoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta.
Syksyllä 2015 me autoimme ensisijaisesti terroristeja sekä ihmiskauppiaita jotka rahastivat n. 10.000 usd/nuppi Eurooppaan (eri kohdemaihin) kuljetetuista muslimeista, joista 90% oli kotoisin muualta kuin Syyrian sota-alueilta pakoon lähteneitä. Tottakai joukossa oli paljon niitä jotka ovat joutuneet lähtemään pakoon omia rikollisia tekojaan ja joiden perheillä (ja osin itsellään) oli varaa maksaa kuljetuksesta vaadittu hinta.

Vaikka nämä Turun murhat ei olisikaan näiden 2015 pakolaisen(ten) tekoja niin voimme olla varmoja että tästä samasta viiteryhmästä saimme ikuisen lisän rikollisuuteemme ja tappajia vielä pitkälle tulevaisuuteen..Ei nämä teot lopu tähän.

Jos Suomessa oltaisiin oltu järjissään niin olisimme auttaneet Syyrian pakolaisia maan lähialueiden pakolaisleireissä. Nyt nämä ihmiset olisivat jo matkalla takaisin kotiseuduilleen. Sinne missä he ja heidän sukunsa on asunut jo tuhansia vuosia.. Olisimme saaneet autettua paljon suuremman määrän ja he kykenisivät jatkossa elämään omassa kotimaassaan.

Toimimalla siten kuin teimme 2015 saimme kymmeniä tuhansia elätettäviä kuormittamaan sosiaaliturvaamme. Käytännössä jopa sadoiksi vuosiksi. He tulevat näkymään myös tulevaisuudessa rikostilastoissamme. Suomalaista yhteiskuntaa hyödyttäviä kansalaisia tästä muuttajaporukasta ei kovin paljoa löydy. Ikävää mutta näin se on. Tästä on historiaa jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta. Ensimmäinen sukupolvi Afrikasta ja Arabiasta muuttaneita on jo eläköitymässä. Käytännössä n. 80% heistä ei ole tehnyt päivääkään töitä itsensä/perheensä elättämiseksi.

Tämä uudempi porukka on ikävä kyllä vielä hankalampi tapaus..Nämä muutamat ensimmäiset murhatapaukset ovat vasta alkusoittoa..

Niin että autetaan, autetaan! Mutta ei kannata olla liian hyväuskoinen hölmö. Suurin osa rasittaa Suomea ja meidän avokätistä sosiaaliturvaamme, ilman että kyseessä olisi minkäänlainen todellinen hätä tai auttamisen tarve. Tulijat eivät ole tyhmiä, he osaavat vaatia kaiken minkä yhteiskunta vain kykenee tarjoamaan vastikkeetta.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Etninen profilointi aiheuttaa itkua nyt, mutta luultavasti vähemmän kymmenen vuoden päästä. Rajatarkastukset tehdään värikartan avustuksella.


 

Ingsoc

Ylipäällikkö
Suomi ei tarvitse maahanmuuttoa. Ei myöskään työperäistä.

Turvapaikanhakijat voisivat ihan hyvin asua esimerkiksi Lappiin perustetuissa parakkileireissä. Päivärahaksi riittäisi kymppi viikossa ja sillä saisi ostettua saippuat, teekupillisen sekä partavaahdot kanttiinista.

Turvapaikanhakijoille kuuluu lämpö, vesi, ruoka ja ilma. Heidän kulttuurillisista ja uskonnollisista tarpeistaan voisivat huolehtia uskonveljet esimerkiksi hyväntekeväisyyden keinoin. Itse asiassa koraanihan kehoittaa hyväntekeväisyyteen. Toki joukossa on myös kristittyjä, mutta heidän tarpeistaan voisivat huolehtia esimerkiksi anarkistipapit.
 
Top