Pakolaisuus

miikkaj

Kenraali
BAN
 

Marakatti

Majuri
Mites jos muut ei ota vastaan ? Jos muut ei ole olleet sopimassa ni eihän niil ole mitään velvollisuutta ottaa niitä vastaan. Parempi vaan olisi pitää huolta ettei sielt ulkorajoilta tulla turvapaikkoja hakemaan ellei oikeasti siihen ole syytä. Kaikki elintasonperässä olevat käänytettään vaa kylmästi ja johkii saarille sit noi keskukset pystyy mistä voidaan sit jakaa jos löytyy oikeita turvapaikanhakijoita.
 

Lapinukko

Kenraali
maailmassa on miljoonia jotka tarvitsisivat turvallisista maista tilapäisen turvapaikan.
ja turvallisia maita on kaikilla mantereilla.

häpeäksihän 2015 "pakolaiskriisi" oli, minne jäivät pakolaiset? montako alle 10 vuotiasta lasta Suomeen pakeni? onkohan "tulosalueiden johtajillakaan" faktoja? on erikoista että tilat joissa "lapsia" majoitettiin ovat sellaisessa kunnossa että korjaamiseen eivät riitä muutama tuhat euroa vaan pitää tehdä perusteellinen remontti.

ja taas kerran, tämähän on poliittisesti epäkorrektia huutelua. Kysellä nyt sitä
kuinka monesta lapsesta Suomi huolehti, ja kuinka monesta part..

seuraavalla kerralla poliitikkojen, myös pääministerin avustajineen, on kyettävä tunnistamaan kuka on oikeasti lapsi. Montako lasta olisi miljardilla eurolla ruokittu? sen sijaan tänne oikein somea käyttäen houkuteltiin rahan ja helppojen naisten perässä rynnänneitä ulkomaalaisia miehiä.

välinpitämättömyyttä, sitä juuri. hyvesignalointia, sitäkin todella. Piti vaan saada näyttää että suomalaiset poliitikot auttavat ja tanssittavat vaikka terroristejakin. Ei väliä, kaikkien arvo on jakamaton. Vaikka mitä pahuutta olisivat tehneet, niin ihmisarvo on kuulemma sama kuin jollain pakolaisleirillä ruuan puutteessa kärsivällä kaksivuotiaalla.

oikeastaan, mistäpä tietävät, montako leireillä viruvan orpolapsen vanhempien tappajaa tähänkin maahan laskivat. Koska se on niin että joskus myös vahvimmat - ja rangaistusta pakenevat, ne sieltä Irakista pakenivat. Militioiden jäseniä, mitä tekivät. Niin vaan heiluteltiin kylttejä että "Finland welcomes"

samaa kun vielä erehdytään toistamaan ISIS-terroristien kanssa, tappajat maahan - ja pakolaiset, sinne jäävät.... ei mene sen jälkeen hyvin jos jotain sattuu

mikä piru niitä riivaa kun viattomimpia ei tunnisteta?
 
Viimeksi muokattu:

miikkaj

Kenraali
BAN
Anna mulle pimeä kuja, keklu ja Husu....muuta en pyydä. Vittu tuo jätkä alkaa laittaa vituttamaan ihan tosissaan.
Kannattaa tiedostaa, että Husu on oivaltanut (vihdoinkin) että valtio ja heidän lakeijansa, virkavalta, on suojelemassa näitä kaikenlaiselta mielipahalta jolloin seuraava askel kehityskulussa on tietenkin että Husu "Teflon" Hussein ja kumpp. omaksuvat riidankylväjän roolin netissä ja yms. yhteiskunnallisessa keskustelussa. Hän saa kutsua suomalaisia rasisteiksi vasemmalta ja oikealta, ja jos vastavuoroisesti väittää somaleita rasisteiksi niin silloin vihapuhepoliisi onkin jo etuovella pyytämässä keskustelemaan poliisiasemalle.
 
Viimeksi muokattu:

Oho

Kenraali
Hususta, Rauhan Takeesta, ei Demari parane, nyt kun vielä joku tönisi hiukan Razmyaria näyttämään enemmän todellista karvaansa olisi Rinteellä koossa ihkujen islamistien troikka...
 

miikkaj

Kenraali
BAN
Hususta, Rauhan Takeesta, ei Demari parane, nyt kun vielä joku tönisi hiukan Razmyaria näyttämään enemmän todellista karvaansa olisi Rinteellä koossa ihkujen islamistien troikka...
Ei tuo Rinnettä haittaa tippaakaan kunhan puolue saa enemmistön karjasta puolelleen. On ihan hölmöä miettiä, mikä on Suomen tilanne sadan vuoden (tai ehkä jopa kymmenen vuoden) päästä...

 

PM04

Luutnantti
Ei sovi puhua miehistä ja naisista vain. Maailmassa on 7,1 miljardia sukupuolta kuulemma.
 

miikkaj

Kenraali
BAN

Hapsu

Kersantti
Husulle terveisiä, tänään olin likaisissa vaatteissa, TYÖvaatteissa, töissä vaatteet likaantuu, töistä saa palkkaa, josta pidätetään veroa, veroilla kustannetaan kaikenlaista, peruspalveluja, ja myös palautuslennot loisijoille, minä maksaisin mieluusti lisääkin veroja jos joku lupaisi lisää palautuslentoja.

Ps. Mulla on muuten husu todennäköisesti parempi puhelin ku sulla, ite omilla tienaamillani rahoilla ostin, ja käytän sitä myös ilman erikorvausta TYÖasioiden hoitoon, ai nii, meinas unohtua, haista perse!
 

hansai

Supreme Leader

hansai

Supreme Leader
Siirtolaisreitti Italiaan muuttunut – yhä useampi tulee Libyan sijaan Tunisiasta

Repubblica-lehden mukaan valtaosa Italiaan tänä vuonna saapuneista siirtolaisista on tullut maahan rajavartioston huomaamatta. Arkistokuva. (KUVA: ALESSANDRO SERRANO / AFP / LEHTIKUVA)
Julkaistu: 21.9. 20:07

Lähtösataman muutos johtuu turvallisuussyistä. YK:n arvion mukaan Libyasta lähteneistä jopa joka kymmenes on kuollut matkalla.

MONET Afrikasta Italiaan pyrkivät siirtolaiset ovat vaihtaneet lähtösatamaa. Kun aiemmin Italiaan tultiin lähinnä Libyasta, nyt yhä useampi maahanpyrkijä lähtee Tunisiasta, josta merimatka on lyhyempi ja turvallisempi.

Repubblica-lehden mukaan valtaosa Italiaan tänä vuonna saapuneista siirtolaisista on tullut maahan rajavartioston huomaamatta ja tarvitsematta partioalusten tai hyväntekeväisyysjärjestöjen kustantamien pelastusalusten apua. Stampa-lehden haastatteleman syyttäjän mukaan Tunisian kautta on viime aikoina tullut Italiaan Tunisialaisten lisäksi aiempaa enemmän Saharan eteläpuolisen Afrikan maiden kansalaisia.

Lähtösataman muutos johtuu turvallisuussyistä. YK:n kansainvälisen siirtolaisjärjestön IOM:n arvion mukaan Libyasta lähteneistä jopa joka kymmenes on kuollut matkalla.
STT–AFP

 
Top