Pakolaisuus

Terojen koulutuskeskus.

Anter Yaşa

Median lemmikki-toteemit ovat käsittämättömällä prosentilla onnistuneet palamaan kiirastulessa aikaisemmin. Saas nähdä miten tämän tapauksen kanssa käy jos Yasa puhuu totta.

Ja yleensä Yasa on puhunut käsittääkseni, vaikkakin mies puhuu niin paljon, ettei kaikkea sitä vuodatusta pysty millään hahmottamaan.
 
Ohisalon taaperot tulivat. Ei yhtään tyttöä. Toisella jo tullessaan ACAB eli All Cops Are Bastards.

Hirtehisimmät sanovat, että joko perheenyhdistämispaperit ovat pussissa.

Katso liite: 41876
Ei saisi ulkonäön yms seikkojen perusteella sanoa, mutta sen näköisiä hädänalaisia lapsosia on taas tullut että varmasti sattuu ja tapahtuu.. Ja elekieliki ja käsimerkitkin taitaa olla jo hallussa.
 
Ohisalon taaperot tulivat. Ei yhtään tyttöä. Toisella jo tullessaan ACAB eli All Cops Are Bastards.

Enteilee selvästi lupaavaa kotoutumista. Tulevasta kestävyysvajeen paikkaamisesta puhumattakaan.

Juuri tuollaisen paidan valitsisin itsekin, jos olisin hengenhädässä hakemassa turvaa toiselta puolelta maailmaa, ja tietäessäni joutuvani heti alkuun tekemisiin paikallisten viranomaisten kanssa.
 
06692893afc942749c14c2ac5fce3cfb.jpg

Monelle sometähdelle puolen vuoden tauko sisällöntuotannosta olisi painajainen. Tiktokissa Sakke Kinginä tunnettu Sakarie Ahmed Nuur ei kuitenkaan ole huolissaan. Hän teki ennen armeijaan lähtöä seuraajilleen sata uutta videota katsottavaksi. Kuva: JUKKA GRÖNDAHL / HS
Valmiina palvelukseen
Somaliasta sodan keskeltä pakolaisena Suomeen tullut Sakarie Ahmed Nuur lähtee armeijaan, vaikka pakko ei olisi.



AHMED NUUR on asunut Suomessa kohta yhdeksän vuotta. Hän työskentelee nuoriso-ohjaajana ja tekee videoita nuorten suosimaan sosiaaliseen mediaan Tiktokiin. Siellä hänellä on seuranaan lähes 90 000 seuraajaa.
Asiat olivat toisin, kun Ahmed Nuur ja hänen veljensä tulivat kiintiöpakolaisina Mogadishusta Suomeen vuonna 2011. Vuosikymmeniä jatkuneen sisällissodan runtelemasta maasta paenneilla veljeksillä oli vain toisensa ja Suomessa asuva setä.

eca2767b053748a48dbc43d44c41c826.jpg


Ahmed Nuur on valmistautunut siihen, että seuraava puoli vuotta kuluu armeijan vihreissä – tai jopa vuosi, jos kaikki menee mallikkaasti.
Kuva: JUKKA GRÖNDAHL / HS

9w7fa.jpg

Juttu on sinänsä totta,kun tämä tyyppi selostelee tapausta omalla videollaan. Sanoo tuon jutun olleen joku skapa ja ihmiset on vain tosikkoja. Tosikkojen pitäisi kuulemma pysyä pois Tik Tokista


Tyypin "vastine" löytyy täältä.
En osaa laittaa linkkiä suoraan videoon.
https://ylilauta.org/sekalainen/124615065


Viesti nro 124619495 aika alussa.
 
Viimeksi muokattu:
Miten joku jaksaa seurata tuota ylilautaa. Niin jumalattoman sekaisin ja ulkonäkö jostain 90-luvulta.
 
Miten joku jaksaa seurata tuota ylilautaa. Niin jumalattoman sekaisin ja ulkonäkö jostain 90-luvulta.
Ylilaudasta huolimatta. Mun mielestä täysi-ikäinen mies ei kysele 8vuotiaan puhelinnumeroita edes läpällä.
Saa toki olla erimieltä, mutta itse olisin tyrmistynyt jos joku partanaama jonkun kisan varjolla kyselisi TikTokissa 8v lapselta puhelinnumeroa.
 
Ei tälle voi kuin naureskella. "All cops are bastards" -sakkia Suomeen ja mikä hämmästyttävintä - poliisin toiminnasta vastaavan sisäministerin avustuksella. Mitä nähdään seuraavaksi? Anarkistien lehteen kansikuva?

Ja tää pitäisi niellä noin vaan. Lapsukaisia.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top