Panssarivaunu videot

Aika hieno. Jenkkien ja Venäläisten yhteisprojekti. Nostivat Murmaskissa upotetusta WWII aikaisesta Lend-lease rahtilaivasta 2 vanhaa M4 Shermania ja entisöivät toisen niistä. Esiintyi sitten ilmeisesti voitonpäivän paraatissa.

 
Yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista filmille tallentuneista panssaritaisteluista. Amerikkalainen M26 Pershing vastaan saksalainen Panther Kölnissä keväällä 1945.

 
Kylmän sodan aikaisen Centurionin juuret olivat saksalaisten Tigerissä. Britit kehittelivät vastalääkettä kissapedolle.

 
Tämä sarja on kuulemma katsomisen arvoinen. Valitettavasti nähtävissä maksukanava HBO:lta.
Toisaalta sinne on viikon ilmainen kokeilujakso.

Tuossa traileri
 
Panssaritaistelut oli hyvin totetutettu. Muuten sarja ajoittain vähän laahasi.
Olisko rahasta kiinni? Taistelukohtausten tekeminen maksaa paljon enemmän kuin muutaman ihmisen kuvaaminen. Toisaalta moniosaisesta sarjasta saa varmaan tv-yhtiöiltä enemmän rahaa kuin vaikka 2-osaisesta. Samanlaistahan se on monissa elokuvissa että väkisin jotain yksittäisten hlöiden tapahtumia pitää saada mukaan suureen osaan ajasta vaikka aiheena olisi joku suurempi tapahtuma. Pearl Harbour, Midway jne jne.
 
Olisko rahasta kiinni? Taistelukohtausten tekeminen maksaa paljon enemmän kuin muutaman ihmisen kuvaaminen. Toisaalta moniosaisesta sarjasta saa varmaan tv-yhtiöiltä enemmän rahaa kuin vaikka 2-osaisesta. Samanlaistahan se on monissa elokuvissa että väkisin jotain yksittäisten hlöiden tapahtumia pitää saada mukaan suureen osaan ajasta vaikka aiheena olisi joku suurempi tapahtuma.

Jotain nettihuhua on liikkunut että kakkoskausi olisi tulossa. Aiheena Suezin rintama. Mutta tiedä häntä sitten.
 
Back
Top