Paskahousu ylipäällikkönä

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Kuuntelin hetki sitten radiosta Niinistön haastattelun Brysselistä. Toimittaja kysyi, että onko itä-ukrainassa venäläisiä joukkoja. Niinistö kierteli ja kaarteli, ja sanoi sitten, että sitä ei tiedetä.

Eilen tai toissapäivänä ulkoministeri Erkki Tuomioja sanoi eduskunnassa, että kaikkihan tietää, että Venäjän joukkoja on sotimassa Ukrainassa.

Kuitenkin tällä foorumilla suurin osa pitää Niinistöä, tuota kokoomuslaista reservin kapteenia, jämäkkänä ja suoraselkäisenä miehenä! Suurena johtajana! Ja on kuulemma suuri onni meille suomalaisille, että meillä on tällaisena hetkenä Johtajana reservin kapteeni, eikä mikään homopoika vihreistä.

Ja Tuomiojaa haukutaan jokapäivä kuin vierasta sikaa. Ettekö te ollenkaan lue tai kuuntele mitä nämä poliitikot sanoo ja tekee?!? Niinistö on ollut koko presidenttikautensa ajan ulkopoliittinen katastrofi, näine Makarov-lausuntoineen ja "nyt suomalaiset voivat rauhallisin mielin vetäytyä pääsiäisen viettoon". Ainoat syyt miksi Ninistöä kehutaan on, että se on a) porvari, b) reservin upseeri ja c) hetero. Ihan niin kuin jollakin noista kolmesta asiasta olisi mitään merkitystä presidentin tehtävien hoidossa.

Nyt hemmetti silmälaput pois silmiltä ja katsokaa mitä herrat Niinistö ja Tuomioja ovat kriisin aikana sanoneet. Kummalla heistä on oikeasti munaa sanoa asiat niin kuin ne ovat.

Ps. Olen itsekin porvarillisesti ajatteleva heteromies ja vielä reservin luutnanttk, mutta ei se vielä tee minusta pätevää presidenttiä.
Tätä näkemystänne näyttää Calle Haglund teidän "teamleaderinne" pitävän yllä. Eli olisiko sivari sittenkin parempi pressa joka nuolee munianne syvältä ? Anteeksi oli pakko sanoa..koska valtion etu vaatii sitä. Niin ja olen yliluutnantti myös ja hetero.
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0
"Kansallismielisten" näkemys Niinistöstä :D
 

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
"Kansallismielisten" näkemys Niinistöstä :D
Oliko tää se tavaratalo Kärkkäisen omistajan lehdykkä? Ei jessus sentään. Kuvittelin että se joutui jo lopettamaan edellisten kohujen jälkeen :rolleyes:
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0

vilval

Luutnantti
Tuo olisi kai jotain rohkeaa, lähteä rullaluistelemaan Intian ja Brassien ison johtajan kanssa.
Kuten kekkonen teki aikoinaan puusuksilla ja voitelemalla isoja kauppoja alkuun velivenäläisten kanssa.
Ruotsin ruttokansantuotteestahan yllättävän iso osa tulee Scanian yms kautta tuolta eteläpuolelta palloa.
BRICS
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001757563.html
https://demokraatti.fi/eun-pakotteet-eivat-toimi-senaattori-aleksei-puskov-demokraatille-venaja-ei-suostu-kavelemaan-ulos-ukrainasta/
 
Top