Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Kuinkas pienelle pistetään? Nyt summa on 500€ kuussa. Pitäskö vähentää että voisi antaa haulikon vaimolle siksi aikaa kun käyn kaupassa ettei kukaan pölli autoa...

En nyt kuitenkaan ihan tälle kelagold linjalle lähtisi... vain pankkitilittömille ja paperittomille..
Katso liite: 44552
Okei, nyt vasta ymmärsin mistä tuossa paljon hoetussa Kela gold -jutussa on kyse. Ihan fiksua, ei käteinen oikein ole enää tätä päivää.
 
En ole tässä nyt ottanut kantaa summaan. Ensin voisi katsoa kenelle tukia annetaan ja sen jälkeen paljonko se on. Älä kuitenkaan huoli, ketään ei saa jättää heitteille ja jokaiselle on turvattava kunnollinen terveydenhoito. Tällaistakin perussuomalaisuutta on.

Luuletko ihan tosissasi, että niitä tukia jaetaan ihan sattumanvaraisesti? Ne tuet kuule katsotaan hyvinkin tarkkaa viimeistä senttiä myöten. Moni myös jää niillä tuilla heitteille ja ilman kunnollista terveydenhuoltoa. Etenkin monilla pienituloisilla eläkeläisillä ja pitkäaikaissairailla on suurian vaikeuksia saada raha riittämään ruokaan ja lääkkeisiin, pienikin yllättävä meno voi sellaisten ihmisten talouden kaataa kumoon.

Kykypuolue ei näistä "ihmisroskista" hirveästi välitä. Ilmeisesti eivät persutkaan.
 
  • Tykkää
Reactions: jak
Okei, nyt vasta ymmärsin mistä tuossa paljon hoetussa Kela gold -jutussa on kyse. Ihan fiksua, ei käteinen oikein ole enää tätä päivää.
14640698.jpg
 
Ihan hyvät MS Paint -taidot tekijällä, mutta kulmia olisi pitänyt kyllä pyöristää. Miinuspisteitä siitä, ettei jaksanut edes ensimmäistä Google-hakua tehdä luottokortin numeroiden merkityksestä, tuo kun on lentoyhtiön luottokortti.
 
Samaa mieltä minäkin, juutalaiset sietää jo lopettaa holokaustilla ratsastaminen ja sillä säälin kerjääminen. Ei tarvitse olla natsi sitä varten. Elämä jatkuu uusilla haasteilla.

"Halla-ahon retoriikka on provokatiivista ja usein avoimen vihamielistä." Meillähän näkyy olevan paljonkin yhteistä. Jos joku syyttää minua jostain niin alan pelata sitä peliä ja lisätä kaasua sen sijaan että kieltää. Tyyliin: Vittu, jos sitä mieltä ovat niin täältä pesee lisää.
 
Onko Kokoomus tämän takana kun huomataan ettei myllystä lähde enempää tehoa ohitukseen.

Jussi Halla-aho

6 httSpodntsmorresdcle ·

Vinkki aloitteleville tietokirjailijoille ja oman elämänsä pulitzer-palkituille:
Helpoin tapa saada myötäsukaista julkisuutta on panna kirjan kanteen nimeni, koota viimeisten 15 vuoden lehdistä minua koskevia nippelitietoja ja blogikirjoituksistani vakiokohtia ja "paljastaa" ne.
Mikä parasta, saman voi tehdä uudelleen.
Ja uudelleen.
Ja uudelleen.
Sekaan vilkasta mielikuvitusta, salaliittohäkkyröitä sekä sitaatti tai pari poliittisilta vastustajilta niin vot, ei voi mennä pieleen.
 
Luuletko ihan tosissasi, että niitä tukia jaetaan ihan sattumanvaraisesti? Ne tuet kuule katsotaan hyvinkin tarkkaa viimeistä senttiä myöten. Moni myös jää niillä tuilla heitteille ja ilman kunnollista terveydenhuoltoa. Etenkin monilla pienituloisilla eläkeläisillä ja pitkäaikaissairailla on suurian vaikeuksia saada raha riittämään ruokaan ja lääkkeisiin, pienikin yllättävä meno voi sellaisten ihmisten talouden kaataa kumoon

Kuten olen aiemmin toitottanut, olen istunut sen 8 vuotta pitäjäelimessä, missä nämä asiat tulivat tutuiksi. Ja juuri niin: sitä fyrkkaa ei syydetä mitenkään holtittomasti näissä asioissa. Ei ole mitään maagista sossunluukkua, josta ammennetaan kauhalla valuuttaa, kun vaan ilkeää pyytää. Perustoimeentulotuki plus asumistuet ja sairaanhoitomenot....siitä voi jokainen katsoa mitä se tarkoittaa ja miten leveästi sillä loisitaan.

Tuossa vuosia sitten Suomessa meinattiin lipsua etelä-Suomen keskuksissa laveampaan suuntaan, mutta se puhallettiin poikki. Ne -erityisryhmätkin- joutuvat tyytymään ihan siihen samaan sossurahaan kuin kalevalaihmiset. Kuten sanoin: siinä meinattiin lipsua, mutta se katkesi.

Ihmiset puhuvat ja netissä kirjoitetaan kaikenlaista ihan totena. Googlella voi aina tarkistaa monia asioita.

Erityistapauksissa asioita voidaan hoitaa tilapäisesti vuolaammin, silloin kyseessä on lähes poikkeuksetta tilanne, jossa vanhempi tai vanhemmat ovat sairaita tai perhe elää esim. konkurssitilanteessa. Silloinkaan mitään -avointa piikkiä- ei ole olemassa ja vuolaampi virta on tilapäinen.

Kokemukseni mukaan Kokoomuksen syyttäminen ihmisten huonosta kohtelusta tms. ei ole totta. Puoluetausta ei ole mikään ratkaiseva asia, kun ihmiset aidosti istuvat elimissä pitkää iltaa ja yrittävät sorvata oikeudenmukaista ja ihmisten kannalta hyvää ratkaisua. Minä olen kohdannut elimissä hyviä ihmisiä ihan riippumatta puoluetaustasta. Ja ihan mulkkuja taas riippumatta puoluetaustasta. Mitään takeita ei ole siitä, että vasemmisto suhtautuisi jotenkin -paremmin- tai -myötätuntoisemmin- vähäosaisuuteen....IHMISET ratkaisevat ja onneksi on hyviä ihmisiä kaikissa puolueissa ja elimissä.

Kahtokkee nyt millä helppoudella Sannan jumpparyhmä sai läpi ne -uudistukset- joiden kaatamiseksi mm. SAK oli valmis yleislakkoon, kun samoja teemoja esitti Sipilä.....hups vaan.
 
Muuten kyllä täysin samaa mieltä postauksesi kanssa, mutta tästä: on siinä nyt jonkin verran eroa, joutuuko karenssin välttämiseksi hakemaan töitä vai saamaan töitä.

Joo tietysti. Halusin vain korostaa sitä, että ihmiset ovat ihmisiä riippumatta siitä mihin puolueeseen kukin kuuluu. Oman toki vähäisen kokemukseni ja tarttumapintani mukaan puolue ei määritä ihmistä ja tai päättäjää. Suurin osa suomalaisista on mielestäni ns. hyviä kunnon ihmisiä. Jopa sinisilmäisyyteen asti. Puolueet ja -keskustelu- ovat sitten omiaan korostamaan pieniäkin eroja tavalla, joka pistää ihmisiä lokeroihin.

Jos nyt vaikka katsoo wanhaa ja saitin aiheeseen sopivaa teemaa. Asevelisosialistit. Joo, olivat sosialisteja, mutta tekivät varsin selkeää eroa siihen sosialismiin, joka oli epäisänmaalliseksi katsottavaa. Reilut 20 vuotta vetivät aika -oikeistolaista sosialismia- ja eipä UKKkaan säästynyt heidän kritiikiltään. Kommunistien vaikutusvallan rajaajina olivat oikeita vetureita. He olivat ihmisiä ensin ja sosialisteja toiseksi.

Ei ole mitään legendaa, että esim. kuntapolitiikassa -asevelijuntat- löysivät toisensa riippumatta siitä puolueesta, johon kukin kuului. Päätöksenteon mahdollisti niin muodoin yhteinen historia ja kokemus: aseveljeys. Yhteen sopivat niin sosialistit, kokoomuslainen tai rkp:lainen ja maalaisliittolainen. Päätöksentekoa helpotti varmasti todella paljon -ulkoparlamentaarinen tai politiikan ulkopuolinen- tekijä......

Mistä sellaisen tempaisee tänään?
 
En oikein ymmärrä tätä yksisilmäistä maahanmuuttopeikkoa. Ikäänkuin yhdellä yleistetyllä argumentilla ratkaistaisiin kaikki aina työllisyydestä parisuhdeongelmiin. Me ei pärjätä täällä ilman lapsia ja/tai maahanmuuttoa.

Sen sijaan maahanmuuton laatuun on täysin perusteltua kohdistaa kritiikkiä ja siinä onkin paljon korjaamisen varaa. Mitään iphone miesporukkaa läpsyttimissään ei tänne kyselemättä pitäisi päästää. Tässä kuitenkin tehdään itse asialle vahinkoa jos jokaiseen vaivaan vastataan ”mutta kun maahanmuutto”. Siinä asian kehittäminen kärsii inflaation ja asiaa ajanut yhden teeman puolue on jo sen itselleen tehnyt.
Luulisi jokaisen jo oppineen että käytännössä kaikki maahanmuuttopolitiikan kritiikki kohdistuu humanitäärisen maahanmuuton väärinkäytöskeskeiseen ja moraalineutraaliin osaan.

Kukaan ei ole kritisoinut sitä, että sveitsiläiset investointipankkiirit muuttavat massoittain Suomeen tai Piilaakson insinöörien tulvaa joka on yhtä varma kuin se kuuluisa karjuva työvoimapula.

Maailmalla Suomella olisi tasan yksi sellainen vetovoimatekijä, jolla tänne voitaisiin houkutella niitä ihmisiä joista on Suomelle enemmän hyötyä kuin haittaa. Se on turvallisuus. Puhdas ja turvallinen luonto. Turvalliset koulumatkat. Sosiaalinen turvallisuus. Terveydenhoidon turva. Turvallinen lapsuus. Turvallinen perhe-elämä....

ISIS-taistelijoiden, vankilatatuoitujen 32-vuotiaiden alaikäisten turhapaikanhakijoiden, seksuaali-, väkivalta- ja huumerikollisten sekä ihmiskaupan harjoittajien tuominen tänne mukamas turvapaikkaa tarvitsevina samoin kuin edellisiin liittyvt perheenyhdistämiset siten toteutettuina, että meillä syntyperäisillä suomalaisilla on velvollisuuksia ja syyllisyyttä kun taas tulijoilla on oikeuksia, etuoikeuksia, vastuuvapaus ja perseilylupa... se ei oikein toimi ja juuri sen vastustamista varmaan noin 138% maahanmuuttokritiikistä on.
 
Kuten olen aiemmin toitottanut, olen istunut sen 8 vuotta pitäjäelimessä, missä nämä asiat tulivat tutuiksi. Ja juuri niin: sitä fyrkkaa ei syydetä mitenkään holtittomasti näissä asioissa. Ei ole mitään maagista sossunluukkua, josta ammennetaan kauhalla valuuttaa, kun vaan ilkeää pyytää. Perustoimeentulotuki plus asumistuet ja sairaanhoitomenot....siitä voi jokainen katsoa mitä se tarkoittaa ja miten leveästi sillä loisitaan.
Lieksassa on tehty ulkomaalaistaustaiselle erityisryhmälle toimeentulotukipäätöksiä kolmeksi vuodeksi kertapieraisulla. Hyvin pontevasti se aikanaan kunnan taholta kiistettiin, kuten kaikki muukin positiivinen erityiskohtelu. Tämä kolmen vuoden TT-päätös oli Suomessa täysin ainutlaatuista. Lisäksi kulttuuriperäiset maahanmuuttajat tekevät pientä källiä asuntovuokrauksella. Jokaisella on oma vuokra-asunto, mutta asuvat kimpassa. Alivuokraavat omasta käytöstä "ylijääneistä" asunnoista petipaikkoja paperittomille ja maksu on puhtaana käteen. Samanlaista touhua on kaikissa EU-maissa, sekä Britanniassa, joissa sosiaaliturva perustuu yksilön subjektiivisiin oikeuksiin. En oikein jaksa uskoa että Lieksa olisi ainoa kunta, jossa erityiskohtelua tapahtuu.
Case Lieksa, Tästä lisää
 
Kuten olen aiemmin toitottanut, olen istunut sen 8 vuotta pitäjäelimessä, missä nämä asiat tulivat tutuiksi. Ja juuri niin: sitä fyrkkaa ei syydetä mitenkään holtittomasti näissä asioissa. Ei ole mitään maagista sossunluukkua, josta ammennetaan kauhalla valuuttaa, kun vaan ilkeää pyytää. Perustoimeentulotuki plus asumistuet ja sairaanhoitomenot....siitä voi jokainen katsoa mitä se tarkoittaa ja miten leveästi sillä loisitaan.

Tuossa vuosia sitten Suomessa meinattiin lipsua etelä-Suomen keskuksissa laveampaan suuntaan, mutta se puhallettiin poikki. Ne -erityisryhmätkin- joutuvat tyytymään ihan siihen samaan sossurahaan kuin kalevalaihmiset. Kuten sanoin: siinä meinattiin lipsua, mutta se katkesi.

Mihin kunta myöntää täydentävää toimeentulotukea?​


Kunta voi myöntää täydentävää toimeentulotukea harkintansa mukaan sellaisiin menoihin, joita perustoimeentulotuki ei kata. Täydentävää toimeentulotukea voi hakea esimerkiksi lasten harrastuskuluihin, huonekaluihin tai uuden pesukoneen ostamiseen rikkoutuneen tilalle.


Lisäksi kunta voi myöntää ehkäisevää toimeentulotukea, jonka tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä ja pitkäaikaista riippuvuutta toimeentulotuesta. Sitä voi hakea esimerkiksi silloin, kun taloudellinen tilanne huonontuu äkillisesti. Kunta voi tarjota myös erilaisia sosiaalihuollon palveluita, jos tarvitset niitä elämäntilanteesi tueksi.

Kuntakohtaistahan se taitaa olla, ainakin Helsingin kaupungilla näkyy olevan ihan valmis palvelu tuohon. Eivät ne kuntien sosiaalitoimet mihinkään kadonneet vaikka perustoimeentulotuki menikin Kelaan.
 
Luuletko ihan tosissasi, että niitä tukia jaetaan ihan sattumanvaraisesti? Moni myös jää niillä tuilla heitteille ja ilman kunnollista terveydenhuoltoa. Etenkin monilla pienituloisilla eläkeläisillä ja pitkäaikaissairailla on suurian vaikeuksia saada raha riittämään ruokaan ja lääkkeisiin, pienikin yllättävä meno voi sellaisten ihmisten talouden kaataa kumoon.
Otat esiin vääriä ihmisryhmiä. Minun tarkoittamat ihmisryhmät eivät ole pienituloisia eläkeläisiä ja pitkäaikaissairaita. Omassa lähipiirissäni on eläkeläisiä sekä yksi pitkäaikaissairas, joille kyllä suon sen avun millä tulevat toimeen ja myös muille samanlaisille. Meillä sen sijaan on itsensä toimettomaksi heittänyttä porukkaa joka hyödyntää suomalaista apujärjestelmää siitä huolimatta vaikka oma terveys ja kunto mahdollistaisivat jonkin työnkin tekemisen rahan ansaintamielessä. Joistain ihmisryhmistä mainitseminen ei ole edes suvaittavaa tänä päivänä.
 
Tuossa vuosia sitten Suomessa meinattiin lipsua etelä-Suomen keskuksissa laveampaan suuntaan, mutta se puhallettiin poikki. Ne -erityisryhmätkin- joutuvat tyytymään ihan siihen samaan sossurahaan kuin kalevalaihmiset. Kuten sanoin: siinä meinattiin lipsua, mutta se katkesi.

Aika lailla huomiotta jätitte tämän kappaleen, kun vastapostasitte uutisia kahdeksan vuoden takaa.:)
 
On näissä jotain perää, naapurin ukko on lieksasta kotoosin, jonkun verran juteltu noista jutuista

Lieksassa taitaa kaikeen perseilyyn ja ketkuiluun liittyen nousta jatkuvasti esille sama ämmällä alkava suku - jolla on tiukat SDP-kytkennät.

Monessa mielessä Lieksa tuo case mieleen tämän SDP:n suojeluksessa olleen Baltzar-keissin. Jos ja kun saa suhteet kuntoon riittävän korkealle sellaisessa puolueessa, jolla on tiukka ote sisäministeriössä ja oikeuspoliittisissa institutioissa niin on turvassa melkein miltä vain juridistekniseltä uhalta siihen asti kunnes juttu vuotaa niin isosti julkisuuteen, että maton alle lakaisemista estää se, ettei ole olemassakaan niin isoja mattoja.
 
Aika lailla huomiotta jätitte tämän kappaleen, kun vastapostasitte uutisia kahdeksan vuoden takaa.:)
Väärin sammutettu.

Kokeillaan uudempaa lähdettä. Linkittämäni tutkimus kohdistuu pääosin tt-tukien saamisen yleisyyteen, mutta on siellä listattu myös niitä erityiskorvattavia rahanreikiä, joihin myönnetään täydentävää tt-tukea. Tutkimuksessa s. 16 mainitaan mm "kunnat saavat päättää itse ehkäisevän toimeentulotuen myöntämisen perusteista toimeentulotukilain 13 § nojaten. Siten ehkäisevän toimeentulotuen myöntämiseen sisältyy toimeentulotuen muodoista eniten harkinnanvaraa." Omana ajatuksenani esitän, että yhden kunnan lautakunnassa istuminen ei tee kenestäkään asiantuntijaa sossutukien myöntämisperusteista. Sossutukien saajilla on intimiteettisuoja. Lautakunnassa tuskin käsitellään yksittäisen klaanin tt-menoja.

JKL:n ohjeistus korvattavista menolajeista: "1. Kodin irtaimisto", • "2. Lastenvaunut ja lastenrattaat", • "3. Lasten harrastusmenot", • "4. Romanivaatetus", • "5. Hautauskustannukset", • "6. Opiskelusta aiheutuvat kustannukset", • "7. Edunvalvojan palkkio", • "8. Tulkkauskustannukset". Tietokone ja nettiyhteys sujahtaa tuohon kategoriaan niin että heilahtaa. Emmaljunga-tiheys Kelan kulmilla ei välttämättä ole taittovirhe katsojan silmissä.

Espoo: "Opiskelun tai työllistymisen edistämiseen", • "Asumisen turvaamiseksi häädön uhatessa (esim. vuokravelka)", • "Ylivelkaantumisesta aiheutuvien vaikeuksien lieventämiseen silloin kun avustamisella saadaan velkakierre katkaistuksi tai jatkuva toimeentulotuen tarve estettyä", • "Akuutit kriisit, esim. lähiomaisen kuolema, vakava sairastuminen, rikoksen uhriksi joutuminen, tulipalo"• "Muihin tuen saajan omatoimista suoriutumista edistäviin tarkoituksiin syrjäytymistä ehkäisevänä keinona".
Erään merkkisellä klaanilla on tapana polttaa kuolleen klaanijäsenen tavarat. Kysymys on tällöin valitettavasta tulipalosta, joka vie huonekalut. Onneksi on Kela® ja Sossu®.

Matujen TT-tuet vs kantaväestö
 
Back
Top