Pikku-uutisia Suomesta

Herman30

Greatest Leader
No täällä Kokkolassa ei ainakaan ole mitään merkkiä myrskystä, hiljainen sade ja lähes tyyni.
Kello on 17.43 ja tähän saakka tullut n. 25mm sadetta. Alkoi aamulla 5 aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

soittaja

Luutnantti
Uutinen: Hallitus esittää työsuhdeautojen verotukseen ja työmatkaliikenteen verovähennyksiin muutoksia. Ne astuisivat voimaan vuoden 2021 alusta lähtien. Lyhyesti kuvaten ajatuksena on suosia sähköautoihin ja vähäpäästöisiin autoihin siirtymistä. Myös kaasukäyttöisten autojen käyttöönottoa tullaan suosimaan jossain muodossa. Työsuhdepolkupyörälle annetaan tulevaisuudessa verotuksessa helpotus. Sähköautona lataaminen työsuhteessa työpaikalla on jatkossa verovapaata.

Voi voi tätä hallitusta! Tässäkö on heidän keinonsa Suomen talouden nostamiseksi (pienenä osana siitä)? Sana SÄHKÖ on hyvä, sana BENSA on ruma ja siitä rangaistaan. Sana POLKUPYÖRÄ saa ministerit nyökkämään hyväksyvästi.

Ole asiasta eri mieltä, hyvänen aika sentään.

Uutisen lähde on Uusi Suomi 16.9.
 

letkuspede

Kenraali
Tämän ymmärtäisi paremmin jos Kremli kunnioittaisi edes hitusen länsimaita, mutta kun ei vi*tu kunnioita pätkääkään, räkää tulee vaan naamalle.
No, vastataan samaan tapaan. Suurin osa jo tietää mikä lopputulema. Kaviaaria ja kaalia.

 

letkuspede

Kenraali
Mun mielestä Salella on ainekset Nobeliin ja liittyy rauhanturvaamiseen! Ehdottomasti mieleenpainuvin henkilö omalla kohdalla.

Edit:

Vielä pieni rypistys kyllä vaaditaan. Ei Ukrainassa aseet ole vielä hiljenneet. Ja Valko-Venäjällä naisia hakataan. Eräskin oppositiopolitiikko vangittuna. Jospa hänet vaikka pian vapautettaisiin!
 
Viimeksi muokattu:

letkuspede

Kenraali
Tiedän että ei Presidentti Niinistö hätkähtäisi kadulla minua kohdatessaan, koska hän on ihmistuntija.

Edit:

En tiedä mitä tällä tarkoitin koska olen humalassa. En kuitenkaan umpikännissä :D
 
Viimeksi muokattu:
Top