Poliisi: Omenavarasta ei saa ampua

baikal

Supreme Leader
AKE-ukki kirjoitti:
Eikös Arabeilla ole uskontopoliiseja? Jos tämä onkin kopio sieltä, sovellettuna Suomeen a'la kristilliset/Räsänen ??

Joo, voi olla, mutta täällä ankarin rangaistus on sentään se, että lyödään Raamatulla päähän pahista. Tai vaikka pakanaakin, paremman puutteessa. :a-rolleyes:
 

SJ

Supreme Leader
AKE-ukki kirjoitti:
Eikös Arabeilla ole uskontopoliiseja? Jos tämä onkin kopio sieltä, sovellettuna Suomeen a'la kristilliset/Räsänen ??

Jotenkin veikkaan, että poliittinen korrektius vaatisi, että kyseessä oleva uskonto ei olisi Räsäselle mieluinen.
 

miheikki

Greatest Leader
Södertäljen ammutulla ryöstäjällä oli aseenaan replika?

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288530600121.html
 

AKE-ukki

Ylipäällikkö
Rosvo riskin otti ja riskin sai. Poliisi toimi oikein. Piste.
 

miheikki

Greatest Leader
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013011316524634_uu.shtml
Suomalainen poliisi ampuu vain pakon edessä
Sunnuntai 13.1.2013 klo 13.24
Iltalehti kasasi koosteen tapauksista, joissa poliisi on Suomessa joutunut käyttämään asetta.
 

miheikki

Greatest Leader
Lisävalaistusta poliisin pakenemis- keissiin.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/440838/Vangitun+poliiseilta+riistanyt+suku+Tarjosimme+vain+vaihtoehtoista+ratkaisua
TS kirjoitti:
Vangitun poliiseilta riistänyt suku: Tarjosimme vain vaihtoehtoista ratkaisua
KOTIMAA | Turun Sanomat 17:00
Poliisit joutuivat pahasti alakynteen yrittäessään viedä putkaan rähinöivää nuorukaista Laitilassa. Pidätyksestä vimmastuneet sukulaiset repivät joukkovoimalla miehen poliisien otteesta ja kuljettivat hänet virkavallan ulottumattomiin.

Tiistaina tuomioistuimen edessä istui kahdeksan saman romanisuvun edustajaa vastaamassa tekosistaan. Valtaosa kahakasta syytetyistä oli keski-ikäisiä, nuorin parikymppinen mies ja vanhin noin 80-vuotias nainen.

Syyttäjän mielestä joukkio oli syyllistynyt muun muassa virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja vangin laittomaan vapauttamiseen.

Puolustuksen mukaan suvun jäsenten toiminta tapahtumahetkellä ei ollut kohdistunut virkavaltaan. Suvun tarkoitus oli ollut vain tarjota vaihtoehtoinen ratkaisu konfliktiin ja pitää itse huolta humalaisesta pojasta.

– Yhtä kaaosta, kuvailivat paikalle hälytetyt poliisit tapahtumia.

Pidätetty rimpuili vastaan ja muut sukulaiset kiskoivat tätä irti kahden poliisimiehen otteesta. Virkavalta sai osakseen tönimistä, repimistä ja iskuja. Joka suunnassa jokaisella oli asiansa huudettavanaan.

Kymmenisen minuuttia kestäneeseen kahakkaan osallistui yli kymmenen suvun jäsentä.

Toinen poliisimiehistä ehti suihkia kaasuaseensakin tyhjäksi yrittäessään hillitä rettelöitsijöitä. Lopulta poliisin yleisjohto antoi Turusta käskyn, että partion on vetäydyttävä voiman puutteessa paikalta.

Mummo nappasi kaasuaseen poliisilta

Alunperin partio oli lähetetty paikalle vaimentamaan koko illan kestänyttä meteliä. Rauhoittelu kerrostaloasunnossa sujuikin hyvin ja stereot hiljenivät.

Poliisit ehtivät jo poistua puoli kerrosta rappuja alas, kun riehuva nuorukainen heitti häiriöasunnosta ulos vanhemman sukulaismiehensä. Partio päätti viedä pojan putkaan rauhoittumaan, mikä ei sukulaisille sopinut.

Poliisi joutui uhkailemaan asunnossa olleita kaasulla ja ruiskuttamaan sitä lopulta nuorukaisen sekä häntä repivän parivaljakon päälle. Ulkona virkavaltaa vastassa oli muu romanisuku.

Tapahtumien melskeessä pidätetty nuorukainen tarttui toisen poliisimiehen virka-aseen kahvaan. Poliisi sai tiukan otteen irti nyrkillä hakkaamalla. Ulkona sama poliisi menetti hetkeksi myös kaasuaseensa, kun sen nappasi rähäkkään sekaantunut 80-vuotias mummo.

Partio pyysi moneen kertaa apuvoimia radion kautta, sitä ei ollut kuitenkaan saatavilla.

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa syytetyt, viisi miestä ja kolme naista, käyttäytyivät hyvin rauhallisesti. Syytteet suvun jäsenet kiistivät pääsääntöisesti.

Käräjäoikeus antaa asiasta tuomionsa 5. helmikuuta.

TS
 

RPG83

Soome Majori
Toivottavasti kahvalle mennyt saa linnaa!

"Ei kun käsi lipsahti... Tavoittelin oikeasti uutuudenkiiltävää maglitea."[hervannassa vituiksi mennyt paini alastoman miehen kanssa]Oliko muuten ne tamperelaiset asialla?[/hervannassa vituiksi mennyt paini alastoman miehen kanssa]
 
Top