Poliisikoulusta kortistoon

Second

Eversti
Olisi myös kiva jos rakkaat veronsa maksaneet vanhukset saisivat inhimillistä ja ihmisarvoista hoitoa. Nuoriso saisi tarvitsemaansa prykologista apua, lapsille paras mahdollinen koulutus. Kaippa sitä jonkin x määrän poliisejakin voisi palkata jos rahaa jäisi yli... Tuskin jää kun huutavia puutteita on yhteiskunnan jokaisella tasolla.

Tässä tarveyskeskuspelvelujakin(kin) koskevien pakkolomien alla sattui helvetin hyvä kirjoitus vastaan jossa päiviteltiin että on se kumma kun mummot ja vaarit jouttaa olla ilman hoitoa ja maata omassa paskassaan, mutta lehmien hoitoon kyllä löytyy tarvittavat tekijät ja pakkolomista ei tietoakaan. Hieman eettiseltä kannaltako vinoutunut asiantila??? No ei edes hieman vaan paljon!!! Tai no eihän se ole kun lehmä tuottaa rahaa enemmän kuin pientä eläkettä nauttiva dementoitunut mummo. :a-smiley:
 

Korpisoturi

Korpraali
vm78 kirjoitti:
mitäpä jos palautettaisiin Liikkuvalle poliisille sen alkuperäinen asema, eri eräänlainen puolisotilaallinen sisäisen turvallisuuden yksikkö aitoon santarmimalliin? Eli kaverit hoitaisivat lainvalvontaa ja treenaisivat myös sotilaallisia tehtäviä. Elikkäs vähän niinkuin osittain jo poliisitehtäviä syrjäseuduilla hoitavat Rajan kaverit, mutta toimisivat sisämaassa.

Nykyisellään LP työllistää jotain 700 henkeä. Jos sen sitten saisi jollai tapaa vaikkapa tuplattua (ehkä vielä mahdollinen) tai triplattua (riittääkö halukkaita?), niin määrällä olisi jotain merkitystäkin.
Hyvä suunnitelma pari vuotta sitten, mutta LP:n kohdalla kävikin vähän toisin...
 

noska

Ylipäällikkö
Joo LP:lle tulikin pidempi kahvitauko
http://naurunappula.com/1007303/kukkahatturasanenjpg.jpg
 

baikal

Supreme Leader
Suoraan sanoen en ole ymmärtänyt poliitikkojen ajatuksenjuoksua lainkaan poliisiasioissa enää pitkään aikaan. Palokunnat ja terveydenhoito tähän litkoiksi niin entistä huonommin ymmärrys riittää.

-90-luvun alussa rajat avattiin ja alettiin samalla supistaa poliisin voimavaroja. Hieno yhtälö. Nyt sitten viisumit pois itäliikenteestä ja poliisit entistä vähemmälle. Fantsu yhtälö. Pirun fantsu.

Rajan Poliisi on kaksipiippainen juttu. Mikä on Rajan poliisin koulutus? En vähättele henkilöitä lainkaan, mutta ei kai poliisin koulutus aivan turhaa huttua ole? Moniko real poliisi haluaa työparikseen kouluttamattoman henkilön, vaikka tämä olisi käynyt peräti kadiksen? Entäs kun näitä kouluttamattomia kyntää parina pitkin selkosta? Jokin ei stemmaa......

Mikä ihmeen salattu viisaus ohjaa päättäjiä?
 

vehamala

Kenraali
Mod
Korpisoturi kirjoitti:
Hyvä suunnitelma pari vuotta sitten, mutta LP:n kohdalla kävikin vähän toisin...
Mukavaa kun Korpisoturikin ehtii käymään täällä.... "nuorempi komisario" :a-grin:
 

Korpisoturi

Korpraali
vehamala kirjoitti:
Korpisoturi kirjoitti:
Hyvä suunnitelma pari vuotta sitten, mutta LP:n kohdalla kävikin vähän toisin...
Mukavaa kun Korpisoturikin ehtii käymään täällä.... "nuorempi komisario" :a-grin:
Mä jätin hukkuvan laivan jo yli vuosi sitten ja siirryin eurojen kiilto silmissä yksityisen sektorin hommiin... ;)
 
Top