Potilaskortti?

Latvasta laho

Korpraali
Muistaakseni vanhalla foorumilla oli juttua potilaskorteista. Joku mainitsi silloin suomalaisen potilaskortin, lontoonkielisiä potilaskortteja minulta löytyy, mutta sattuisiko jollakulla olemaan koneella suomalaista potilaskorttia? Ja jos löytyy haluaisiko pistää jakoon. Minua ainakin kiinnostaisi kotimaankielinen versio.
 

noska

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tarkoitatko tuota triagessa käytettyä versiota?
Täytyy kaivella arkistoja. Saattaisi moinen löytyä ellei joku (JSP?) ehdi ensin.
Ei kannata odottaa henkeä pidätellen. Koneella ei ole mutta skannamalla sen sinne saa, jos löytyy arkiston kätköistä.
 

JSP

Kersantti
Lahjoittaja
Laita vaan noska tulemaan jos sulta löytyy helposti. Mä katon onko mulla samanlainen suomalainen versio koneella.
Kaupunkitaistelija 1 kirjassa on myös suomalainen versio jota olin aikanani hieman muokkaamassa.
Ps. Miten tälle foorumille laitettaan tiedostoja?
 

noska

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Helposti ei löydy, mutta etsiskellään.

Nopea vastaus kohdasta ei onnistu suoraan, mutta jos käytät vastaus- nappulaa sivun alareunassa tai vastaa-nappulaa viestin yhteydessä tai nopea vastaus kohdassa esikatselua niin tekstikentän alle tulee näkyviin vihreä Liitteet- palkki ja sen alla liiteen lisäysmahdollisuus.

Liitteessä kuva selventämään tekstiä.
 

Liitteet

noska

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ei ole osunut silmään. Enkä muistanut edellisessä harjoituksessa pyytää sellaista skannattavaksi. Yritän ensi kerralla muistaa jos ei jostain putkahda ennen sitä.
 

oml

Kapteeni
[attachment=494][attachment=493]Kaivelin kellarista esiin vanhan EA-laukun ja tässä pari kuvaa laukusta löytyneistä korteista.
Kuvissa kortin etu- ja takapuoli.
 

Liitteet

JSP

Kersantti
Lahjoittaja
Tässä on alkuperäinen TCCC patient card jota käytti tietyt ryhmät a-maassa. Tästä tehtiin paranneltu versio jota myös käytettiin. Katon löytyykö se mistään.
 

Liitteet

winsu

Kapteeni
Lahjoittaja
Noita potilaskortteja ei käytetä enään ollenkaan ainakaan afgoissa. Kunhan osaa oikean CAT- tason ilmoittaa TOCiin.

Kopteri noutaa ja ROLE hoitaa.
 

winsu

Kapteeni
Lahjoittaja
Category- taso, jonka TOC ilmoittaa PECciin. Ainakaan meille ei enään jaettu eikä koulutettu korttien käyttöä. Välitöntä HELIMEDEVACcia vaativat vammat opetettiin ja kentällä ainoa on nostaa potilas kyytiin. Päätöksen tuosta kiireellisyydestä tekee PRT:n Senior Medical Officer (SMO) TOCissa.

Kentällä olevien vastuulla on ilmoittaa vammat mahdollisimman tarkasti ja nopeasti TOCiin. Loppu on ammattilaisten käsissä. Kolme HELIMEDEVAC- incidenttiä olen kokenut, tuntuu olevan ihan toimiva systeemi.
 

noska

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
winsu kirjoitti:
Category- taso, jonka TOC ilmoittaa PECciin.
Luin ensin Pecsiin ja olin ihan pihalla, että mites tuo saksalaisten Fünfkirchen nimellä tuntema pohjoismaisille Bosnian kävijöille tuttu paikka liittyy asiaan. Hämmennys väheni vain hieman huomattuani lukihäiriöni.
Huomaa, että on jenkkien johtama operaatio. Joka asialle on oma lyhenteensä. Ne ei osaa omaa nimeäänkän sanoa ilman lyhenteitä.
 
Top