Prostituutio

On tullut yhden kerran vierailtua (sinkkuna) mutta en oikein kokenut omakseni. Ei vaan oikein sytytä seksi tuntemattoman naisen kanssa, toki pelit seisoo ja siittiöt lentää muttei se kuitenkaan samalta tunnu kun jos olis tunteita sitä toista kohtaan. Olen silti koko asiasta sitä mieltä, että kyllä se luonto tikan pojan koloon ajaa, että antakaa mennä vaan.
 
Jos on kokenut tällä saralla kauniit ja rohkeat, niin vaihtelu saattaa olla virkistävää;)
 
Jaa-a. Mitähän syvällistä tähän ketjuun kirjoittelisi. Itse olen harrastellut hupakoissa käyntiä yhden käden sormilla laskettavan määrän. Sinällään ihan OK harrastus (joskin valuuttavarantoa rokottava). Ainakin meikäläisellä kaikki kokemukset ovat olleet siinä mielessä positiivisia että nalli on aina palanut. Rakkauden ammattilaiset parhaimmillaan osaavat hommansa rautaisella ammattitaidolla.
 
Höh. Vaatimuksena on ranskan kielen hallinta. :(

Saksa olisi paljon helpompi opetella, varsinkin teemasanasto.


Onko alan ammattikieli siis yleisesti Ranska? Se on tietysti, jollakin tavalla, hyvinkin sopivaa. Je suis omanimi, Je t'aime. Tuolla ehkä jo pääsisi pitkälle?
 
Prostituutio, sodassa hyvä asia sotilaan kannalta (bordellit) , ei sotatilassa poliisin kannalta ei niin hyvä asia. Muuten minulle on se ja sama myykö ihminen itseään vaiko ei. Ihmiskauppa.... Noh, itkeminen prostituution poistamisesta on sama kun ottaa kauhallisen vettä itämerestä ja väittää tulvan olevan ohi.

Nyt (ei siis täällä) pureudutaan vaan siihen että nainen on uhri ja sillä hyvä. Ei aina, eikä varsinkaan suomessa niin usein mitä keltainen lehdistö antaa ole, kyllähän siellä sitä harrastaa ihan tavalliset naiset. Toiset rahan takia toiset muusta syystä. Maailman vanhin ammatti, sotilaan lisäksi. :p
 
Maailman vanhin ammatti, sotilaan lisäksi. :p

Meneekö se näin: Ensin oli sotilas jolla oli "tarpeita" joten seuraava kehitys suunta oli nainen jolla oli "tavara" jota sotila kaipasi ja nainen kaipasi rahaa joten kolmas asia mikä ilmaantui tästä 1+1=3 eli raha ja kaikki olivat tyytyväisiä paitsi Kreikka jolla sitä ei nyt ole :D
 
Meneekö se näin: Ensin oli sotilas jolla oli "tarpeita" joten seuraava kehitys suunta oli nainen jolla oli "tavara" jota sotila kaipasi ja nainen kaipasi rahaa joten kolmas asia mikä ilmaantui tästä 1+1=3 eli raha ja kaikki olivat tyytyväisiä paitsi Kreikka jolla sitä ei nyt ole :D
Liian vähän huoria siellä, tai liian halvat, taikka liikaa perheitä lomalla siellä. :D
 
@Lone Soldier Eihän ihmiskauppa ja prostituutio ole sama asia. Prostituutio on ihan ok jos joku sitä haluaa harjoittaa tai olla asiakkaana.

Sen sijaan tälläinen (ihmiskauppa) ei ole OK: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/675...-kohtalo-suomessa-lakimies-satoja-raiskauksia

16-vuotiaan karmea kohtalo Suomessa – Lakimies: Satoja raiskauksia

Reilut neljä vuotta vankeutta, josta istutaan käytännössä noin puolet eli reilut kaksi vuotta.

Näin vähällä selviää Suomessa siitä, että pitää 16-vuotiasta tyttöä vankina lähes orjamaisissa oloissa ja pakottaa tämän sukupuoliyhteyteen kymmenien tai jopa satojen miesten kanssa. Asiaa ihmetteleePuheenvuoron blogissaan lakimies Valtteri Aaltonen.

– Pyydän pysähtymään ihan hetkeksi asian äärelle. 16-vuotias tyttö pakotetaan tulemaan raiskatuksi satoja kertoja, häntä hakataan, nöyryytetään, pidetään nälässä. Hyvinvointi-Suomessa. 2010-luvulla, Aaltonen kirjoittaa.

Helsingin Sanomien mukaan Helsingin hovioikeus päätti eilen, että tyttöä parittaneiden kahden miehen vankeustuomiot pysyvät voimassa. Miehet parittivat Suomeen houkuttelemaansa, väkivaltaisesti kohtelemaansa ja nälässä pitämäänsä tyttöä Helsingin kaduilla keväällä 2012. Tyttö ei saanut minkäänlaista osuutta rahoista.


Molempien miesten tuomiot olivat neljä vuotta ja muutama kuukausi vankeutta törkeästä ihmiskaupasta.

– Suomen lainsäädännön mukaan he istuvat siitä puolet, eli reilut kaksi vuotta, Aaltonen huomauttaa.

”Uskooko joku ihan oikeasti, että tämä toimii kovaksikeitetyille ammattirikollisille pelotteena?”– Uskookohan joku ihan oikeasti, että tämä toimii kovaksikeitetyille ammattirikollisille pelotteena? Hyvin tuottoisa bisnes, pieni kiinnijäämisriski ja jos jäät kiinni, niin kaksi vuotta suomalaisessa vankilassa?

Aaltosen mukaan Suomella olisi teoriassa oikeus lähettää tuomitut kärsimään rangaistuksena kotimaassaan, mutta nämä pystyvät valituksilla estämään tämän toteuttamisen.


– Käytännössä siis tämäkin tuomio on suorastaan kutsu tulla harjoittamaan ihmiskauppaa Suomessa. Pahin mitä voi käydä on lyhyehkö aika vankilassa, jossa tienaa päivärahoina saman verran kuin rehellisessä työssä romaniassa, Aaltonen kirjoittaa.

Muun muassa Ylen MOT-ohjelma on kertonut, että suomalaisten vankiloiden suhteessa korkea palkkataso ja vankiloiden hyvät olot voivat osaltaan houkutella itäeurooppalaisia rikollisia Suomeen. Suomalaisessa avovankilassa vangin minimipalkka on korkeampi kuin esimerkiksi työntekijöiden yleinen minimipalkka Virossa.

Aaltonen ihmettelee muun muassa sitä, kuinka helpolla parittajat pääsevät raiskauksiin pakottamisesta.

–Jos ihmiskauppiaat olisivat suorittaneet raiskaukset itse, tuomio olisi ollut luultavasti selvästi kovempi, onko tämä jotenkin perusteltua? hän kirjoittaa.


Törkeän ihmiskaupan rangaistusasteikko, 2–10 vuotta, on hänen mielestään liian matala erityisesti alarajaltaan.

– Olennainen kysymys on, miksei se voisi olla kaksinkertainen? Tai nelinkertainen? Onko joku ihan oikeasti sitä mieltä, että 10 vuotta vankilassa olisi ollut liikaa suhteessa siihen, mitä nämä miehet tekivät? Aaltonen kirjoittaa.

Helsingin Sanomien mukaan miesten uhriksi joutunut romanialaistyttö oli ennen lähtöä varmistanut miehiltä erikseen, ettei hän joutu Suomessa prostituoiduksi. Miesten lupauksesta huolimatta totuus oli, että tytöllä oli kahden kuukauden aikana päivittäin noin viisi asiakasta. Hovioikeus katsoi miesten harhautuksen raskauttavaksi tekijäksi.
 
Viimeksi muokattu:
Pointtini, tosin huonosti kirjoitettuna :( oli juuri se että suomessa tupataan kirjoittamaan että prostituutio ja ihmiskauppa ovat aina sama asia. Ihmiskauppa on jotain aivan muuta, ja suomessa liki laillisessa asemassa (sarkasmia) ainakin jos oikeusasteiden seniilejä paskoja kuuntelee. Samat paskat päättävät että raiskaus ei ole rikos, koska raiskaajalla on perhe taikka duuni. Ihmiskauppakaan ei ole rikos koska ei tullut iso pipi ja päätekijä ei ole suomalainen... Joo, vituttaa ja se siitä :mad:
 
On tullut yhden kerran vierailtua (sinkkuna) mutta en oikein kokenut omakseni. Ei vaan oikein sytytä seksi tuntemattoman naisen kanssa, toki pelit seisoo ja siittiöt lentää muttei se kuitenkaan samalta tunnu kun jos olis tunteita sitä toista kohtaan. Olen silti koko asiasta sitä mieltä, että kyllä se luonto tikan pojan koloon ajaa, että antakaa mennä vaan.
Omasta mielestä yhden illan juttu tai huora on vähän kuin runkkaamista mutta parempaa.
 
Omasta mielestä yhden illan juttu tai huora on vähän kuin runkkaamista mutta parempaa.

On se pikkusen parempaa mutta vain pikkusen. Yhden illan juttuja tosin en ole kokenut koska näillä puhelahjoilla (ja naamalla) en ainakaan tähän mennessä ole vielä sellaisiin hommiin päässyt. Itse kyllä arvostan seksissä nimenomaan sitä toisen tuntemista ja tiettyä kemiaa mikä muodostuu pysyvässä parisuhteessa. Tosin tällä hetkellä olen kyllä sinkku ja krapulassa joskus tulee tuota sihteeriopiston tarjontaan seurailtua vaan ei ole panetus ainakaan vielä ollut kyllin kova että tarttisi maksullisiin lähteä sen ensikerran jälkeen. Jos syvällisesti pohditaan, niin kyllä se pimpero maksaa enempi niille parisuhteissa eläville miehille kuin niitä ilolintuja kohtuukäyttäville sinkuille. Suhteessa se vasta pimperolle hintaa tuleekin. :)
 
Olen samaa mieltä kuin Mengele, joskin en ehkä noin radikaalisti. Mutta onhan seksi parempaa sellaisen naisen kanssa, jota arvostaa muutenkin kuin vaan vittuna.. ei tarvitse kuitenkaan mikään vuosisadan rakkaustarina olla kyseessä. Lisäksi seksuaalista kokemusta parantaa se hiljalleen nouseva seksuaalinen jännitys. En usko, että maksutapahtumaa suorittaessa sellaista syntyy. Joo joo, olen romantikko. :)

Pointtini, tosin huonosti kirjoitettuna :( oli juuri se että suomessa tupataan kirjoittamaan että prostituutio ja ihmiskauppa ovat aina sama asia.
Juu, sama asiahan ne ei missään nimessä ole. Tosin on siinäkin pointti, että ihmiskaupan kysyntää ja tarjontaa pyritään rajoittamaan (prostituution kieltäminen ei kuitenkaan ole oikea keino). Jokainen normaalilla moraalilla varustettu ihminen vastustaa ihmiskauppaa, mutta en tiedä sitten kuinka hyvin asiakkaat voivat edes erottaa millon on ihmiskaupan uhrista kyse, ja haluavatko edes miettiä sellaista.
 
@Mengele_Joseph Maksaahan se aina jotain, eikä pelkästään rahaa, mutta toisaalta jos laskee hintaa laukeamista kohden tai ajankäytöllisesti, niin ainakaan minun palkkani ei riitä samaan määrään kaupallista seksiä kuin parisuhdeseksiä.

Jos hinnaksi laskee vaikka klassisen ja kohtuuhintaisen virolaisprostituoidun 40-60 euroa tunti (+ matkakulut) ja kotimaisen 150-200 € tunti, niin aika harvalla duunarilla, jos kenellekään, on mahdollisuutta nussia esim. 4-5 kertaa viikossa ja kaikenlisäksi touhuissa olisi oikeastaan pakko vetää kortsun kanssa.
 
Back
Top