Puutarhahommat, kotiviljelykset jne

Meidän on riekaleina, pitäisi ensin siirtää aurinkoisempaan paikkaa ja sitten muovittaa uudelleen.
Muovi on laitettu kiinni pakkausnauhan läpi niittaamalla (kierrätys tavaraa)
Aivan. Sen verran oma on erilainen, että tein kokonaan kennolevystä.
 
Onkos porukalla kokemuksia/suosituksia noista suht edullisista ruohonleikkureista? Hintaluokkaa 200-300e?
 
Onkos porukalla kokemuksia/suosituksia noista suht edullisista ruohonleikkureista? Hintaluokkaa 200-300e?

Tosi-isot takapyörät helpottavat kaikkea. Bioleikkaava tarkoittaa sitä ettei tartte haravoida. Ja nurtsi pysyy parempana kun silppu on sen sisällä. Niin vääntävä kone kuin lompakko sietää.
 
Mites palstan viljelijöiden kausi kulkee?

Itsellä chilin taimet jo siinä koossa, että niille pitäisi keksiä ns loppusijoituspaikkaa. Osaa ajattelin koittaa ulkona lämpimällä seinustalla, loput ruukkuihin. Kuinkahan isoon noi pitäisi laittaa?

Pari tomaatintaimea myös siirtoiässä, sadonsaannin kannakta näyttää lupaavakta.
 
Tuli hankittua toinen kasvihuone, sellanen pieni ja halpa elintasosiiveksi toiselle. Parasta mitä sunnuntaipuutarhurille voi sattua on puoliso millä on vähän huono omatunto. Ihmettelin kovin kun taannoin pohdin ääneen että raaskisinko hankkia elintasosiipeä kasvihuoneeseen ja voi voi ja nääs nääs ja maksaakin ja just tuli tilattua öljysäiliö täyteen. Huolestuin vähän kun mies alkoi samoilla lämmöillä kuukkeloida kasvihuoneita, enempi huolestuin kun se tuli hankittua ja välittömästi kasattuakin. No mut sittenhän mä keksin, sehän on rampannu pyssykaupoilla ja sitte sille tuli huono mieli kun mä en raaskinu ostaa kömmeliä kasveille :ROFLMAO: Upeeta.

kaalit, persiljaa ja salaatteja on kasvarissa. Tomaatit, paprikat, kurkut, kurpitsat, kesäkurpitsat, maissit, latva artisokat, munakoisot ja ruusupavut on vielä sisällä. Alkaa olemaan vähän ruuhkasta.

pihalle ostin vattupuskia, muita puskia täällä on jo vähintään riittävästi. Uusi luumupuu pitäis varmaan hankkia, poni teurasti edellisen. Uuden humalankin hankin, edellisen teurastaja ei tunnustanut.

maassa on potut, sipulit (tavallinen, salotti ja valkosipuli), porkkanaa, juuripersiljaa ja maa-artisokkaa. Ei puutu enää ku punajuuri, lanttu, nauris ja pavut.. ja jotain mitä en nyt muista.

laidun on kylvetty, pukkipojat teurastettu, pulloruokittu kili saatu emon alle, mansikantaimet siirretty, kiidetty edes ja takas. tänään ei tarttis enää ku saunaan (siiderikin on kylmässä) ja yöheinät elukoille.
002CBC7F-480C-4A20-88EB-6DC8269A454D.jpeg
 
Kevään kiireimmät hommat alkaa olee pulkassa niin kerkiää pysähtymään siksi aikaa ku räpsäsee kuvan. Yleensä kyllä tää palsta kääntää ne kyljelleen enkä jaksa/viitsi tehdä asialle mitään

Pysähtyneestä räpsäisemisestä ei ole kovin pitkä matka esteettisesti ja sisällöllisesti pohdittuun kuvaan, jossa syväterävyyden ja -epäterävyyden käyttö on hallittua, aihe ja sen suhde yhteen tai kahteen muuhun asian on pohdittu ja nämä ovat tasapainossa sommittelun kanssa.

Sulla on kerronnallisia lahjoja. Kannustan kuljettamaan niitä myös (audio)visuaalisen kerronnan suuntaan koko ajan enemmän ja enemmän.
 
Peltoa jyrsitty ja kalkittu 2 aaria ohralle,kylvö saa vielä vähän odottaa.2 Zilga viiniköynnöstä odottaa myös istutusta.Ohrasta olisi tarkoitus mallastaa olutta varten ja zilgasta jos pääsisi kokeilemaan punaviinin tekoa jonkun vuoden päästä.
 
Back
Top