Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

PV:n sähköpostit

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja vehamala, 03.03.2011.

 1. vehamala

  vehamala Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  08.04.2010
  Viestejä:
  2,428
  Tykkäykset:
  1,114
  Pisteet:
  636
  Lehti: Armeija haluaa lukea henkilökunnan sähköpostit

  http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=52563474

  Puolustusvoimat haluaa lukea henkilökuntansa sähköpostit, jotteivät tärkeät viestit jää lukematta, jos osoitteen haltija ei ole itse avaamassa jostain syystä postejaan.

  Puolustusvoimat haluaa lukuoikeuden henkilökuntansa sähköposteihin, kertoo Hämeen Sanomat. Lehden mukaan armeijan työntekijät saavat kevään aikana allekirjoitettavaksi sopimuksen, jossa pyydetään antamaan lupa sähköpostien tutkimiseen.

  Tarkoituksena on taata pääsy organisaatiolle tärkeisiin viesteihin, jos osoitteen haltija ei ole itse avaamassa jostain syystä postejaan.

  Hämeen Sanomien mukaan armeijan työntekijällä ei käytännössä ole mahdollisuutta kieltää sähköposteihinsa kajoamista. Aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino arvioi lehden haastattelussa, että harva sotilas uskaltaa kieltäytyä sopimuksen allekirjoittamisesta.

  Hämeen Sanomat ei tavoittanut armeijasta ketään kertomaan, voiko työntekijä kieltäytyä sähköpostisopimuksesta ilman jälkiseuraamuksia. Auki jäi myös kysymys siitä, miten viestin lähettäjän oikeus kirjesalaisuuteen aiotaan taata.

  Puolustusvoimat ohjeistaa tiukasti, ettei työpaikan sähköpostia tule käyttää yksityiseen viestintään.
   
 2. suksisissi

  suksisissi Kersantti

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  297
  Tykkäykset:
  1
  Pisteet:
  16
  Yksityisen ja virkasähköpostin raja vaan on aika häilyvä: Jos kysyn vaikka tutulta pv:n henkilökuntaan kuuluvalta vaikkapa henkilkunnan kuntovaatimusten rajoja omia tavoitteita kuntoilulleni asettaakseni, onko kysymyksessä työ-vai yksityisasia ao virkamiehen kannalta...
   
 3. Mainos 4. noska

  noska Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  04.06.2010
  Viestejä:
  3,193
  Tykkäykset:
  49
  Pisteet:
  1,286
  Valtio on asettanut virkamiehilleen ohjeistuksen sähköpostin käytöstä. Siinä sanotaan, että virkamiehen on tarkistettava sähköpostinsa säännöllisesti vähintään puolen vuoden välsin. Jos syynä tuohon lupaan on, että
  Niin täytyy ihmetellä kuinka paljon henkilökuntaa on poissa yli vuoden aikoja, jotta hiedän sähköpostiaan pitää tarkastella. Eswimerkiksi rauhanturvatehtävässä olo ei tälläinen peruste ole, koska niiden ajaksi virkapaikalle määrätään sijainen, ja rauhanturvaajana oleva henkilöstöön kuuluva kykenee tarkastamaan sähköpostinsa itse määräajassa.
   
 5. Jonkku

  Jonkku Alikersantti

  Liittynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  77
  Tykkäykset:
  1
  Pisteet:
  6
  Byhyy! Melko normaali käytäntö isoimmissa "firmoissa" muutenkin. Käytetään sitte jotain muuta mailia, kuin työsellaista omiin rientoihin.
   

Jaa tämä sivu