PV:n videot

veffeade

Eversti
Niin siis näitä Puolustusvoimien videota voisi koota "Hauskojen videoitten" sijaan ihan omaan tråådiin.

Tuo "Simulaattorikoulutus" pitäisi ilman muuta siirtää tänne, sen verran asiallinen oli...

Tässä siementä ...

 
Kenenkähän tekemä tämä on ? Laatu (siis videon) ei ainakaan häikäise.
Minulle on myöskin epäselvää, miksi taustalla pitää soida kovalla volyymilla jotain räminää, kun olisi voitu autenttisia ääniäkin käyttää. Olisi ainakin sopinut aiheeseen paremmin.
 
Näistä saa sen kuvan, että NH90 koptereita pidettäisiin täällä gunship tehtävissä.
En tierä minkä kuvan näistä saa.

ei oikeen kiinnosta.

koin tässä hetki sitten valaistuksen että vaikka meidän helikoptereista kuinka kiistellään sekä aliarvioidaan sodanajan tehtävissä ja niiden tehokkuudessa, olen sitä mieltä että näitä tarvitaan. Ja pelkästään jo siinä harmaan vaiheen aikana näistä on hyötyä
 
Tama on hyva talta kevaalta, jos ei ole viela ollut... ei siis virallinen koska biisina erittain asiallinen "I'M A MOTHERFUCKING BEAST"... asiaa!

 
Nuo hidastukset, nopeutukset ja peilikuvat(?!) olisi voinut jättää pois.
Jep kesti maikalaisen tyhmaan kupoliin vahan aikaa tajuta etta hei, joku on tassa nyt vaaralla puolella! Siina oli tosiaan jotain ihme peili-shittia
 
Tama on hyva talta kevaalta, jos ei ole viela ollut... ei siis virallinen koska biisina erittain asiallinen "I'M A MOTHERFUCKING BEAST"... asiaa!

Ihan hieno mutta kyllä svenskit tekee paljon upeampia videoita ja paremmalla musiikilla.
Mutta samahan se on elokuvissakin esimerkkinä Beck vs Vares.
Kansainvälisen tason jännäri vs suomalainen kouluTV budjetilla väsätty paska.
 
Löytyykö niitä vanhanliiton videoita mistään jossa varusveijari kuuskekkoset ja teräspotta päässään ohjaa T55 vaunuja maastossa edestä?
Niitä katselimme alokasaikana vuonna 98. Komppanian päällikkö tykkäsi myös näyttää videoita jossa venäläisiä rynnäkkävaunuja pudotettiin koneista varjolla ukot sisällä. Eteneminen jatkui maassa saman tien.
 
Back
Top