Ranska terroristi-isku

Bushmaster

Greatest Leader
Näillä miehillä on asenne, motivaatio ja etiikka kohdillaan!


Keskelle Pariisin terrori-iskua tullut poliisi puhuu nyt: "Avasimme tulen heti - olin valmis kuolemaan"


http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Bataclan poliisi ensimmaisena paikalla-44437

Ensimmäisenä Bataclanin konserttisalille saapunut poliisi kertoo, kuinka hän tappoi yhden terroristeista ja valmistautui kuolemaan itse.

Isikseen kytköksissä olleet terroristit tappoivat 90 ihmistä Bataclanin konserttihallissa 13. marraskuuta.


Poliisi kertoi France Info Radiolle kokemistaan kauhunhetkistä saavuttuaan kollegansa kanssa Pariisissa sijaitsevalle Bataclanin konserttisalille, jossa terroristit tappoivat 90 ihmistä.

Poliisi kuvaili, kuinka häntä kohtasi sisällä ”hämmentävä hiljaisuus… ja kauhistuttava näky sadasta päällekkäin olevasta ruumiista”.

Poliisit eivät kuuluneet erikoisjoukkoihin. Heillä oli yllään ainoastaan kevyet luotiliivit ja aseinaan käsiaseet. Kaksikko päätti ryhtyä toimeen tästä huolimatta nähtyään yhden asemiehistä ampuvan umpimähkään väkijoukkoon. Mies tunnistettiin myöhemmin Foued Mohamed-Aggadiksi.

– Hän oli hyvin rauhallinen, nimettömänä pysyttelevä poliisi kertoi.

– Verilöylyn vuoksi ei ollut epäselvää, mitä meidän piti tehdä. Avasimme tulen välittömästi. Jatkoimme ampumista, kunnes hän kaatui maahan.

Terroristin kaatuessa poliisit kuulivat räjähdyksen, jonka seurauksena he tiesivät, että asemiehellä oli automaattiaseen lisäksi yllään räjähdevyö.

Tämän jälkeen kaksikko kuuli räjähdyksiä toisaalla rakennuksessa.

– Me päätimme, että emme voi lähteä rakennuksesta – emme voi jättää näitä ihmisiä.

– Olin valmis kuolemaan kollegani kanssa sinä iltana. Soitin tyttöystävälleni sanoakseni hyvästi.

Poliisin erikoisjoukot saapuivat pian tämän jälkeen paikalle ja ottivat tilanteen haltuun. Poliisi surmasi rynnäkössään kaksi muuta rakennuksessa ollutta asemiestä. Yksikään poliisi ei saanut vakavia vammoja.

Pariisin terrori-iskuissa kuoli yhteensä 130 ihmistä eri puolilla kaupunkia.
 

Vääpeli

Respected Leader
Ranskassa meinasi tapahtua...
http://yle.fi/uutiset/ranskan_poliisi_ampui_poliisiasemalle_pyrkineen_miehen/8576954
Ranskan poliisi ampui poliisiasemalle pyrkineen veitsimiehen
Uutistoimisto AP:n virkamieslähteiden mukaan miehellä oli veitsi ja hänen vaatteistaan tuli johtoja.

Aseistettuja poliiseja kadulla Pariisissa. Kuva: Lionel Bonaventure / AFP

Ranskan poliisi on ampunut kuoliaaksi miehen, joka pyrki poliisiasemalle Pariisin pohjoisosassa. Kaksi virkamiestä kertoo uutistoimisto AP:lle, että miehellä oli veitsi ja hänen vaatteistaan tuli johtoja.

Virkamiehet puhuivat nimettöminä, koska tutkinta on käynnissä. Ranskan sisäministeriön tiedottajan Pierre-Henri Brandet'n mukaan mies oli huutanut "Allahu akbar" ja hänellä oli mahdollisesti räjähdeliivi yllään.

Yhden AP:n virkamieslähteen mukaan tapausta tutkitaan mahdollisena terrori-iskuna.

Poliisin mukaan pääsy Pariisin pohjoisosassa sijaitsevaan naapurustoon suljettiin ampumisen jälkeen.

Lähteet:

AP, Reuters
Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat
 

Potero

LuutnanttiToivottavasti jää päivän ainoaksi tapahtumaksi.
 

Johannes

Kapteeni
BAN
Lisää tulee tapahtumaan, se on varma. Tähän mennessä kaikissa Pariisin iskuissa taho ja henkilöt, jotka ovat kanavoineet rahoituksen ja varsinaisesti suunnitelleet iskut ovat jääneet hämärän peittoon.

Siitä vaan kaikki turistimatkalle kävellen Gare du Nord -asemalta St Dennis:iin, niin tuolla kuuden kilometrin matkalla tulee kyllä selväksi, miten hyvin ranskalainen yhteiskunta 2016 vuonna voi.

Johannes
 

hansai

Supreme Leader
Mielenkiintoisia yksityiskohtia..
Bataclan -hyökkäysten vuosipäivänä muslimiräppärin konsertti - yksi tunnetuista kappaleista Jihad
Pariisin yliopiston professori: "Ranskassa on hyväksyttävää ylistää jihadia paikassa, missä jihadistit surmasivat joukottain ihmisiä"
ULKOMAAT pe 20.07.2018 20:39


27 kirjaa Ranskasta ja Euroopasta kirjoittanut Pariisin yliopiston professori Guy Millière valottaa Gatestone -instituutin artikkelissaanRanskassa tällä hetkellä vallitsevaa islamistiterroristien käymää avointa sotaa länsimaista demokratiaa vastaan.

"Ranskalainen itsemurha" ("Le suicide français") on kirjailija Éric Zemmourin lokakuussa vuonna 2014 julkaisema kirja. Vain vuotta myöhemmin, 13. marraskuuta vuonna 2015 Pariisissa Bataclanin teatterissatapahtui kauhutragedia, kun kolme terroristia ampui väkijoukkoon konsertin aikana.

Joukkomurhassa kuoli 130 ja loukkaantui 413 ihmistä. Joitakin uhreja oli myös kidutettu.

Ranskan kansa reagoi tavalliseen tapaan: järkytys ja kauhu antoivat tietä nopeasti luovuttamiselle ja alistumiselle. Kyyneleitä, rukouksia ja jälleen kerran vakuutteluja, että "islam tarkoittaa rauhaa".

Hyökkäysten tapahtumapaikalle laskettiin kukkia, kynttilöitä ja nallekarhuja. Hallitus lupasi toimia, mutta ei tehnyt mitään. Seremonia, joka järjestettiin, päättyi lauluun: "Kun kaikki mitä sinulla on, on rakkaus".

Parlamentaarinen tutkintavaliokunta laati raportin. Kaduille ennen hyökkäyksiä sijoitettuja sotavoimia vahvistettiin, mutta antautumisen ja alistumisen ilmapiiri oli käsin kosketeltava.

Kun Bataclan-teatteri avattiin uudelleen vuotta myöhemmin, muusikko Sting lauloi kappaleen nimeltä Inshallah ("Jos se on sinun tahtosi, se tapahtuu").

Muistolaattoja asetettiin uhrien kunniaksi, että ohikulkijat oppisivat, että ihmisiä tapettiin - mutta ei sitä, että kenen toimesta.

Hyökkäysten toisena vuosipäivänä poliittiset johtajat päästivät ilmaan ilmapalloja ja hymyilivät, kun ne nousivat taivaalle.

Vuoden 2015 marraskuun islamistihyökkäykset olivat näyttäneet kadonneen lähes unohdettuun menneisyyteen, kunnes kaksi uusinta tapahtumaa palauttivat ne takaisin maailman kartalle.

Hyökkäysten uhrien asianajajat lukivat huolella tutkintalautakunnan raportin, joka julkistettiin 5. heinäkuuta vuonna 2016 ja löysivät muutamia järkyttäviä tosiasioita. Kävi ilmi, että terrorismin vastaisista operaatioista vastaavat sotilaat olivat seisseet lähistöllä kyseisenä hyökkäysyönä.
Kun hyökkäyspaikalle saapuneet poliisit tajusivat, ettei heillä ollut riittäviä aseita terroristien kohtaamiseksi, he pyysivät sotilailta apua. Sotilaat ottivat yhteyttä Pariisin sotilaskuvernööriin, kenraali Bruno Le Rayhyn. Hän oli vain vastannut, että Ranska ei ole "sodassa" ja että "ei tule kysymykseenkään asettaa sotilaita vaaraan pelastamaan ihmishenkiä".

Siksi muutaman kymmenen metrin päässä olevat sotilaat eivät reagoineetmitenkään, kun kymmeniä viattomia ihmisiä murhattiin. Samaan aikaan poliisi odotti vahvistusjoukkoja, joiden saapuminen kesti yli kolme tuntia.

Uhrien lakimiehet olivat kauhuissaan. He katsoivat kysymyksessä olevan vaarassa olevien henkilöiden avun antamatta jättäminen ja päättivät haastaa armeijan ja poliisin oikeuteen. Valitus tehtiin virallisesti 8. kesäkuuta 2018.

Pian tämän jälkeen Pariisiin ilmestyi julisteita, joissa ilmoitettiin Bataclanin tulevasta kahdesta tapahtumasta.

Nämä tapahtumat ovat islamistisia rap-konsertteja ja ne on määrä järjestää lokakuussa, lähellä Bataclan -hyökkäysten kolmatta vuosipäivää. Siellä esiintyvää artistia kutsutaan Médineksi, Medina-kaupungin mukaan, jossa islamin profeetta alkoi toimeenpanna jihadiaan.

Médinen sanoitukset ovat täynnä vihaa ei-muslimeja, Ranskaa ja länttä kohtaan. Yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan on itse asiassa nimeltään "Jihad ".

Ilmeisesti tehdäkseen selväksi selkeän viestinsä, Médine on julkaissut kuvia, jossa hän on pukeutunut t-paitaan, missä Jihad-sanan "J" korvataan pystysuoralla miekalla. Muissa kuvissa Médinenvoidaan nähdä tekevän "quenellen", joka on käsiele, jossa toinen käsi osoittaa maahan ja toisella kädellä kosketetaan olkapäätä. Se muistuttaa natsien tervehtimistä rintaan ja sen teki tunnetuksi ranskalainen poliitikko ja koomikko Dieudonné M'bala M'bala, joka on tuomittu antisemitismistä.

Bataclanin uhrien perheitä edustavat järjestöt korostivat, että islamilainen rap-konsertti ylistää jihadia paikassa, jossa jihadistit murhasivat ja kiduttivat ihmisiä. Heidän mukaansa se olisi loukkaus uhrien muistolle ja näin ollen oikeutetusti vaativat konserttien peruuttamista.

Asianajajien oikeusjuttu ei kuitenkaan todennäköisesti onnistu. Hallitus on nimittäin jo todennut, että armeija ja poliisi ovat "tehneet velvollisuutensa".

Konsertteja ei todennäköisesti peruuteta. Ranskan pääministeri Edouard Philippen mielestä "sananvapautta" on kunnioitettava ja hän on syyttänyt kantelun tehneitä järjestöjä "äärioikeistolaisen" pelin pelaamisesta. Muslimijärjestöt sen sijaan totta kai ovat tarttuneet ainoaan oljenkorteensa eli valittaneet "islamofobiasta".

Konservatiivisen Les Républicains -puolueen puheenjohtaja Laurent Wauquiez muistutti, että "poliisin ja armeijan tehtävä on valvoa ihmisten turvallisuutta eikä odottaa passiivisesti, kun ihmiset tulevat tapetuksi". Hän huomautti myös, että jos konsertit pidettäisiin, se olisi "pyhäinhäväistys" ja toinen kuolema hyökkäysten uhreille.

Muut konservatiiviset poliitikot jakoivathänen mielipiteensä. Heitä syytettiin välittömästi "rasismista".
Useimmat ranskalaisista valtamedioista pysyivät hiljaa. Ne, jotka rikkoivat hiljaisuuden, nuhtelivat asianajajia, että he tarpeettomasti haluavat avata vanhat haavat uudelleen.

Käytännössä mikään toimittaja ei puhunut Médine-konserttien lippujen varaamisesta Bataclaniin: mutta ne, jotka tekivät niin, kuten Edouard Philippe, vetosivat"sananvapauteen".

Pariisin yliopiston professori Guy Millièren mielestä Ranska on maa, jossa poliisi ja armeija voivat "selvästikin sitten" kieltäytyä suojelemasta ihmisiä ja missä kenraalit voivat määrätä laiminlyömään velvollisuutensa ilman rangaistusta.

"Ranskassa on ilmeisesti hyväksyttävää ylistää jihadia paikassa, missä jihadistit surmasivat joukottain ihmisiä", Millière lisää.

Vaikka Ranskassa ei ole ollut "suurempaa" hyökkäystä sitten 14. heinäkuuta vuonna 2016, kun muslimiterroristi murhasi 86 henkilöä törmäämällä kuorma-autolla väkijoukkoon Nizzassa, muita "pienempiä" islamilaisia hyökkäyksiä on kyllä tapahtunut senkin edestä.

Lähes 86-vuotias pappi mestattiinNormandiassa 26. heinäkuuta vuonna 2016, kun hän oli pitämässä jumalanpalvelusta.

19-vuotias ISIS-jihadisti viilsi Isä Jacques Hamelin kurkun auki Saint-Étienne-du-Rouvrayssä. On erityisesti huomattava, että jihadistia oli valvottu ja seurattu elektronisella nilkkarannekkeella.

Kaksi vanhempaa juutalaista naista kidutettiin ja murhattiin heidän Pariisin asunnoissaan.

Kaksi nuorta naista "puukotettiin" kuoliaaksiviidakkoveitsellä Marseillen rautatieaseman edessä. Kolme valintamyymälän asiakasta ja poliisiupseeri teurastettiin lähellä Carcassonnea. Ja 12. toukokuuta tänä vuonna nuori mies "puukotettiin" kuoliaaksi lähellä Pariisin Place de l'Operaa.

Muutama viikko sen jälkeen, kun Emmanuel Macron valittiin Ranskan presidentiksi, hän otti osaa iftar -päivälliseen Ramadanin aikana ranskalaisen muslimiyhteisön johtajien kanssa. Macron möläytti"hyökkäysten" olleen "perverssien valheiden seurauksia", joilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Hän korosti myös, että Ranskassa islamilla täytyy olla "paikka, jonka se ansaitsee".

Hän totisesti työskentelee sen eteen, toteaa Pariisin yliopiston professori Guy Millière.

Tulevina kuukausina 450 "radikalisoituneiksi" ja vaarallisiksi määriteltyä ihmistä vapautetaan vankilasta: he kaikki ovat suorittaneet loppuun tuomionsa.

Ranskassa toimiva kirjailija ja toimittaja Yves Mamou on perehtynytGatestone -instituutin artikkelissaan näiden Ranskassa vapaalle jalalle päästettävien muslimiradikaalien taustoihin ja kertoo, että Ranska aikoo vapauttaa vankilasta Al Qaidan terroristi Djamel Beghalin, joka liittyy Charlie Hebdon verilöylyyn vuonna 2015.

Mamou on työskennellyt kaksi vuosikymmentä Le Monde -lehden toimittajana ja valmistelee "Yhteistyökumppanit ja islamismin hyödylliset idiootit Ranskassa" -kirjaa, joka julkaistaan tänä vuonna.

Ranskan oikeusministeri Nicole Belloubet ilmoitti, että vuoden 2019 loppuun mennessä Ranska on todellakin valmis päästämään 50 islamilaista terroristia ja 450 radikalisoitua vankia heidän selleistään.

"450 radikalisoitua vankia pääsee vapaaksi vuoteen 2019 mennessä ja lisäksi 50 islamilaista terroristia", hän myönsi uutiskanava BFMTV:lle.

Professori Guy Millièren mukaan Ranska on maa, jossa ensimmäisen asteen murhaaja harvoin viettää yli 15 vuotta vankilassa. Hallitus väittää, että jokaista vapautettua tullaanseuraamaan. Kuitenkaan viimeisen vuosikymmenen aikana suurinta osaa jihadin nimessä murhanneista ei voidakyllä sanoa pidetyn silmällä millään tavalla riittävästi.

Presidentti Macron on ilmaissut Ranskan yhä kasvavalla vähemmistöllä olevan ahdistuneisuutta tulevaisuuden suhteen ja että kaikkialla Euroopassa äänestetään yhä enemmän puolueita, jotka innokkaasti puolustavat länsimaista sivilisaatiota.

Lähes kahden miljoonan pakolaisen ja Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajien tulva viimeisten kolmen vuoden aikana on vauhdittanut kansallismielisten ja populististen puolueiden nousemista. Tätä Euroopassa ilmenevää "nationalistien nousua ja maahanmuuttovastaista näkemystä" Macron vertasi hiljattain lepraan, joka leviää "ympäri Eurooppaa, maissa, joissa luulimme, ettei se koskaan enää ilmestyisi uudelleen".

Tämän vuoden tammikuussa samainen, aivan liian hyväuskoinen oikeusministeri Nicole Belloubet julistijulkisesti, että Ranska puuttuu asiaan, mikäli ranskalainen jihadisti tuomittaisiin kuolemaan Syyriassa tai Irakissa.

Tämä tiedonanto annettiin juuri sen jälkeen, kun Irakin tuomioistuin tuomitsi saksalaisnaisen kuolemaan hirttämällä, kun hän oli kuulunut ISISiin. Tämä oli ensimmäinen tällainen rangaistus, jossa osallisena oli eurooppalainen nainen. Ranska ja Euroopan unioni on pitänyt kiinni pitkäaikaisesta politiikastaan kuolemanrangaistusta vastaan ja kaikki jäsenvaltiot ovat luopuneet käytännöstä.

Ranskan viranomaiset ilmaisevat silti sekalaisia tuntemuksia siitä, miten ISIS-jihadisteja olisi käsiteltävä. Julkisesti he ainakin ojentavat kätensä houkutellakseen jihadisteja ranskalaiseen yhteiskuntaan.

Hallituksen marraskuussa vuonna 2017 julkaisemien lukujen mukaan vuodesta 2014 lähtien noin 1 700 ranskalaista muslimia liittyi ISISiin Irakissa ja Syyriassa. Ainakin 278 kuoli ja 302 palasi Ranskaan, mukaan lukien 66 naista ja 58 alaikäistä. Muut otettiin kiinni Syyriassa tai Irakissa, surmattiin taisteluissa tai he pakenivat jäljelle jääneille ISISin hallussa oleville alueille sekä erityisesti Libyaan.

Hallituksen lähteen mukaan, joka pyysi pysyä nimettömänä, ranskalaiset virkamiehet alkavat olla erityisen huolissaan mahdollisesta yhteydestä vankilasta vapautettujen radikalisoituneiden muslimien ja Syyriasta ja Irakista Ranskaan tulevien jihadistien välillä sekä toisaalta lähiöiden muslimijengien keskinäisistä kytköksistä.

Ranskassakin "lähiöt" ovat no-go -alueita, joissa on pääasiassa muslimeja ja joita hallitsevat salafistit ja huumediilerit. Lähteen mukaan:
"Tiedämme varmasti, että huomattava aseiden tulva on upottamassa lähiöt. Suurin osa näistä aseista - Kalashnikov -tyyppiset tuliaseet ja kerta- ja sarjatulta ampuvat konepistoolit Uzit - ovat olleet monien vuosien ajan huumekauppiaiden käsissä.

Uutinen on se, että nämä ihmiset käyttävät nyt näitä aseita hallitakseen aluettaan tiukemmin."
Useiden lähteiden mukaan "Ranskassa on liikkeellä 3-7 miljoonaa laitonta asetta".

"Pelkäämme mahdollista yhteyttä lähiöiden muslimijengien ja pian vapautuvien jihadistien välillä ja toisaalta niiden jihadistien välillä, jotka tulevat Irakin sodasta. Meillä ei ole tietoja, kysymys ei ole uhka, vaan kykymme iskeä takaisin.

Tällä hetkellä meillä ei ole valmiuksia eikä kapasiteettia torjua tällaista mahdollista liittoutumaa", lähde sanoo.

Lähde kehottaa meitä vaaran ymmärtämiseksi tekemään yksinkertaisen laskelman:
"Meillä on 400 lähiötä Ranskassa. Se tarkoittaa viittä miljoonaa ihmistä, pääasiassa muslimia. 90 prosenttia väestöstä työskentelee kovasti selviytyäkseen, mutta 10 % - puoli miljoonaa ihmistä - palvelee salafisteja tai huumekauppiaita. Jos 10 prosenttia tästä 10 prosentista tekee liiton jihadistien kanssa, puhutaan 50 000 sotilaan armeijasta, eikä poliisi pysty taistelemaan tällaista sisäistä vihollista vastaan."

"Ranska on sodassa ja jättää vihollisen rauhaan", kirjoitti toimittaja Ivan Rioufol toukokuussa Le Figaro -lehdessä.

Pariisin yliopiston professori Guy Millièren mukaan presidentti Macron ja Ranskan hallitus eivät kuitenkaan näytä ymmärtävän, että Ranska on sodassa.

"He puhuvat ja toimivat ikään kuin vihollinen olisi voittanut ja niin kuin he haluaisivat saada vähän aikaa ja nauttia vielä hetken ennen lopullista antautumista", Millière päättää.
https://www.oikeamedia.com/o1-75009
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Vuonna 1925 kukaan ei tainnut uskoa että 1940 kaasutetaan juutalaisia hengiltä. Tulos oli että 5 000 000 - 7 000 000 ihmistä tapettiin.

Ehkäpä se on 2040 kun tapetaan kansanryhmää A ja 2050 tapetaan
kansanryhmää B ja ne ihmiset valitaan algoritmeilla.

Ranskasta ulos muutama tuhat islamistia, jos välitettäisiin miljoonista
 
Viimeksi muokattu:

Rauhantekijä

Respected Leader
Kuvottavaa luettavaa tuo yhteenveto Ranskan tapahtumista. Toivottavasti Suomen päättäjät myös lukevat ja karikot osattaisiin välttää.
Sisällissota Ranskassa tulee, mutta Suomeen uutta ei kyllä tarvittaisi.

.
 

Benelli

Respected Leader

Merkava

Kenraali
Tekivät virheen siinä että ylipäätänsä kysyivät sen sijaan että olisivat vain ilmoittaneet tyyliin: Patonki7 ruudussa F17, Taistelukontakti.
Aika erikoista,jos noin on mennyt. Luulisi sotilaiden reagoivan vaikka sitten omin luvin jos vieressä lahdataan omia kansalaisia.
 

hansai

Supreme Leader
Teatteri ja konserttisali Bataclan valikoitui iskujen kohteeksi marraskuun 13. päivänä, ja useita tunteja kestäneessä panttivankitilanteessa surmansa sai yhteensä sai ainakin 89 ihmistä. Ranskalaisen Le Point -lehden (14.11.2015) mukaan konserttisali olisi ollut jo pitkään terroristien suunnittelema kohde. Lehden arvion mukaan Bataclan valikoitui kohteeksi, sillä sen omistajat ovat juutalaisia, ja konserttisalissa on usein järjestetty erilaisten juutalaisyhteisöjen tanssiaisia ja konferensseja. Vaikka Bataclanissa on järjestetty hyvin monenlaisia konsertteja hip hopista tangoon ja stand up -komediaan, erityisesti närää on herättänyt Israelin rajapoliisijärjestö Magav:n konferenssit ja tanssiaiset.

Vuonna 2008 kuvatussa Palestine Clash Bataclan -nimisessä Youtube -videossa näkyy, kuinka pieni ryhmä naamioituneita, palestiinalaishuiviin pukeutuneita miehiä esittävät Bataclanin turvamiehille viestinsä, jonka mukaan kaupunginosan nuoret ovat jo usean vuoden ajan vastustaneet Bataclanin Israel -myönteisiä tapahtumia. ”Tulette vielä maksamaan teoistanne” sanoo naamiomies videon lopussa ja antaa ymmärtää, että Bataclanin toiminta ärsyttää joitain piirejä kaupunginosassa. Huolimatta siitä, onko aiempien uhkausten esittäjillä yhteyksiä 13.11. terrori-iskujen tekijöihin, voi videon sanomaa jälkikäteen tulkita niin, että iskujen tekijöillä on ollut tavoitteena saavutella sympatiaa Ranskan muslimiväestön keskuudessa. Uskontoaan harjoittavien muslimienhan ei joka tapauksessa tulisi olla perjantai-iltana baarissa, joten muslimiuhrien määrää on todennäköisesti pyritty välttämään.

 
Top