Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Reserviläisten kriisinhallintatehtävät lisääntyvät

Viestiketju osiossa 'Kansainvälinen toiminta' , aloittaja Jyrsae, 23.10.2016.

 1. vastarannankiiski

  vastarannankiiski Majuri

  Liittynyt:
  05.01.2017
  Viestejä:
  1,001
  Tykkäykset:
  1,330
  Pisteet:
  156
  Niin, edelleenkin olen samaa mieltä että ilman siviilikoulutusta on mahdollista päästä combat mediciksi. Uskon myös että koska PV:llä on yleensä pääsääntöisesti paljon järkeä mukana rauhantärväämisoperaatioiden tehtäväsijoituksissa, sijoitetaan mielummin siviiliammattilaisia tehtäviin kun maallikoita etenkin jos kondis natsaa. Tuskin niitä combat medicinkään tehtäviä olla korvamerkitty kouluttamattomille maallikoille jos muut lääkintäpuolen tehävät on varattu ammattihenkilöstölle.

  Missiosta riippuen tämä ei ole välttämättä lainkaan huono asia.
   
 2. winsu

  winsu Kapteeni Lahjoittaja

  Liittynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  658
  Tykkäykset:
  400
  Pisteet:
  76
  On erittäinkin mahdollista, koska valmareiden varusmiehillä tuskin kenelläkään on siviilikoulutusta moiseen ennen palvelukseen astumista.

  Keskustelussa menee ilmeisesti joillain sekaisin lääkintäpuolen ja jääkäripuolen tehtävät operaatioissa. Combat medicit ovat Säkylän kultaisen leijonan kiväärimiehiä, joilla on ryhmässä vastuualueena taisteluensiapu. Missioiden varsinainen lääkintähenkilöstö (MMT, ROLE, NSE jne.) on sitten ihan oikeita lääkintäpuolen ammattilaisia. Porin prikaati voi sitten vielä erikseen määritellä tiettyihin tehtäviin vaatimukset, esim. muinoin MOT- ryhmien medicin piti muistaakseni olla ihan ammattilainen. Tai meillä afgoissa CPT:n miehistä puolet olivat pelastusalan ammattilaisia.
   
  Römppäinen, Fremen, AKE-ukki ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. Birchforestgump

  Birchforestgump Korpraali

  Liittynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  14
  Tykkäykset:
  7
  Pisteet:
  1
  Ei mulla nyt heti ollut ajatusta lähteä, mutta noin yleisesti kyselin että onko jotain minimiä joka olisi hyvä olla. Varmaan 1-3 vuoden sisällä olis ajatus laittaa hakemus sisään.
   
 5. alikessu84

  alikessu84 Alokas

  Liittynyt:
  29.03.2017
  Viestejä:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pisteet:
  0
  Kutsu kolahti tänään koulutus- ja valintatilaisuuteen nyt tässä puntaroidaan, että mitä tehdään. Kolmannen kertaa toimintavalmiudessa ja toinen kutsu. Ensimmäisestä jouduin kieltäytymään kun niin lyhyellä varoitusajalla.
   
 6. winsu

  winsu Kapteeni Lahjoittaja

  Liittynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  658
  Tykkäykset:
  400
  Pisteet:
  76
  Ihan mielenkiinnosta, tuliko UNIFILin FCR:n komppaniaan? Mulle pamahti tällä viikolla ja alle kahden viikon varoitusajalla olisi pitänyt olla asiat klar ennen Säkylää. Jäi väliin tällä kertaa. Sinänsä harmi, olisi ollut afgojen esikuntahommien jälkeen ihan operatiivinen pesti.
   
  Römppäinen tykkäsi tästä.

Jaa tämä sivu