Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

ak.tied

Ylipäällikkö
50 tonnia valtion rahaa pantiin sileäksi jotta Kulmuni sai esiintymisvalmennusta.

Jos konsultin tuntipalkka on 250€ ja konsultteja on ollut jatkuvasti kaksi, Kulmuni on ollut koulutuksessa noin kaksi viikkoa putkeen. Selittäisikö tämä hänen näkymättömyyden mediassa korona-kriisin kuumimmassa vaiheessa?

(jos viestintävalmennusta olisi annettu keskivertopalkansaajan 50€ tuntikustannuksen puitteissa yhden henkilön toimesta, Kulmunit olisivat saaneet koulutusta tuhat tuntia.. eli reilun puolen vuoden työrupeaman verran)
 

Herman30

Greatest Leader
Jos konsultin tuntipalkka on 250€ ja konsultteja on ollut jatkuvasti kaksi, Kulmuni on ollut koulutuksessa noin kaksi viikkoa putkeen. Selittäisikö tämä hänen näkymättömyyden mediassa korona-kriisin kuumimmassa vaiheessa?
Tiistaina 3. joulukuuta 2019 Kulmunille pidettiin valmennus
Kulmunille hankittu viestintätoimiston koulutus on hyvin kallista. Kun viestintäsparrausta on antanut Tekirin omistaja Harri Saukkomaa, on laskutus ollut 700 euroa tunnilta.
 

ak.tied

Ylipäällikkö
En nyt jaksa laskea tarkkaan, mutta johan tuo typistyy tuolla tuntipalkalla juurikin viikonlopun mittaiseksi.
 

ER

Kapteeni
En toisaalta pidä kovinkaan vanhana naisen saada lasta yli 40 vuoden tienoilla. Nykyäänkin keinohedelmöityksen avulla saadaan lapsia myös yli viisikymppisinä.
 

Solidsnake

Kenraali

Herman30

Greatest Leader
Ujuttivat guggenheimin korona-budjettiin? Mitä hittoa nyt...
Elleivät valehtele niin kyseessä ei ole Guggenheim. Guggenheim ei ole arkkitehtuuri- ja designmuseo. Guggenheim on taidemuseo.
Helsingissähän on jo design- ja arkkitehtuurimuseo, olen kerran käynyt siellä vuosia sitten.
 

fulcrum

Respected Leader
Helsingin Guggenheimista oli tarkoitus tulla designiin ja arkkitehtuuriin painottuva...
Sinänsä en pitänyt Guggenheimia välttämättä huonona ajatuksena ja voittanut design oli ihan hyvän näköinen. Rahoitus jäi vähän toivotaan-toivotaan -tasolle ja taidepiirit onnistuivat kääntämään kansan mielipiteen museota vastaan uhoamalla miten nyt Suomesta tehdään oikea kulttuurimaa kun tänne saadaan SUUREN MAAILMAN brändi...
 
50 tonnia valtion rahaa pantiin sileäksi jotta Kulmuni sai esiintymisvalmennusta.

Kulmunin esiintyminen viime kuukausina on ollut kovin hyökkäävää ja ylimielistä. Tämä lienee ollut veronmaksajilla kustannetun "sparraamisen" tulos.

Samalla ilmeisesti käsketty hymyillä leveästi joka tilanteessa, joka tekee viestistä vielä enemmän ylimieliseltä vaikuttavaa ja tilannetajutonta.
Veronmaksajilla on siis maksatettu keinoja vähätellä ja ohitella opposition kysymyksiä eduskunnan suuressa salissa. Monessa muussa maassa
ihmisiä olisi jo - oikeutetusti - eronnut. Suomessa ei onneksi ole korruptiota, ainoastaan maan tapa ja täysi poliittinen vastuu.

Muok. Iltalehden uusi uutinen asiasta. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/531b38ec-2567-425d-ac5f-bdf75465ff77
 
Viimeksi muokattu:

Protheon_93

Ylipäällikkö
Lähi-idän ja islamin asiantuntija Seida Sohrabi tyrmää vihreiden entisen puheenjohtajan ja pitkäaikaisen kansanedustajan Osmo Soininvaaran suhtautumisen al-Holin palautuksiin.

– En kertaakaan ole nähnyt tai kuullut vihreiden puhuvan kurdien, ja erityisesti kaikkein sorretuimman ryhmän, jesidien puolesta. Olette tekopyhiä. Siirrätte katseen mielellään viattomiin lapsiin, joita kukaan tolkun ihminen ei ole syyllistänyt vanhempiensa hirmuteoista, Sohrabi toteaa Twitterissä.
Tässä käy kyllä ilmi Vihreiden tekopyhyys yhtä selvästi kuin Aurinko näkyy pilvettömältä taivaalta. ISIS-jihadistiterroristimammat ovat sydämenasia, vaikka ovatkin varmasti esim. terrorisoineet Vihreiden muka välittämiä seksuaalivähemmistöjä, naisia, jotka eivät halua olla alistettuja ja lisäksi vielä tietysti Kurdit ja Jesidit. Ei näille ryhmille sympatian hiventäkään, ja samalla nämä barbaarit on ihan pakko saada Suomeen nauttimaan sossun takaamaa rentoa elämää ja haistattavat isot paskat kaikille ISISin uhreille, kun näitä ei koskaan saada täällä näytön puutteen vuoksi mihinkään vastuuseen.
 
Top