Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Lapinukko

Eversti
Haavisto kiemurtelee kuin ympäristöministerinä ollessaan. Ei loukannut silloinkaan, omien sanojensa mukaan, ihmisten oikeusturvaa. Ei vaikka joillakin oli omaisuutta vuosikausia jumissa suojeluohjelmien vuoksi. Ei ole muuttunut kuin taitavammaksi kiertelyssä
ja
Oikeudessa Järviset huomasivat joutuneensa peliin, jonka sääntöjä tuomari saattoi muuttaa kesken kaiken. Heidät oli tuomittu hävinneiksi alusta alkaen. Arkisto: MOT: Natura – sinetöity valtiosalaisuus 29.11. 2004
Kun Suomen valtioneuvosto päätti 1998 Naturaan liitettävistä alueista, oli suuri osa tietolomakkeista täyttämättä. Kaikkia suojeltavien eläin- ja kasvilajien sekä luontotyyppien arviointeja ei kireän aikataulun vuoksi ollut ehditty tehdä.


Ympäristöministeri Pekka Haavisto päätti silloin, että valintojen perusteena olevia tietoja ei vielä tarvitakaan, ja että ne voidaan lisätä papereihin myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Luulen, että Haavisto ei ole ekaa kertaa pappia kyydissä. Mitään todistusaineistoa ei tule löytymään, ainoastaan sana sanaa vastaan, ja Haaviston linja tulee olemaan deny, deny, deny...
YLEn suoraa lähetystä katsoessa kirjoitettua:

Se on todella taitava siirtämään huomion haluamaansa suuntaan ja osaa vaikuttaa erittäin uskottavalta ja asiantuntevalta lööperöidessään.

Se "ei mene yksityiskohtiin" joten se ei jää kiinni valehtelusta johtaessaan harhaan. Puhuu ensin täysorvoista ja sitten ei väitä suoraan että suomalaiset orpolapset ovat siellä ahdingossa, mutta luo sellaista vaikutelmaa.

Kiertelee pääasiaa puhumalla niin laajasti että on vaikeaa huomata mitä jättää puhumatta.

Luo spekulaatioita ja uhkakuvia kaaoksesta johon piti varautua.

"Näitä.. ei voi avata.. ..turvallisuus..."

Selittää jihadismin pois jihadisteiltä.

Selittää hallitusohjelman syylliseksi virkamiehen syrjään siirtämiseen.

Ihan käsittämättömän hermostunut koko ajan.

Viljelee valtavasti tunnesanastoa, jolla voi hakea empatiaa ja sympatiaa. Epäsuoraa uhriutumista.

Kuunnellessa tulee sellainen mielikuva että suuntaa ulkoministeriön resurssit ihan väärin.

Onnistui erittäin taitavasti sivuuttamaan hankalat omaa toimintaansa koskevat seikat.

Nyökkäilee todella paljon. Se tuo mieleen ne käytettyjen autojen kauppiaat jotka hokevat kyllä-sanaa joka väliin.

Hoitaa suuren osan ilme- ja eleteatterinn kautta.

Oma arvioni: Pelaa puolitotuuksilla. Toivottavasti aukot paljastuvat aukottomasti. Epäilen ettei niin käy vaan suut tukitaan "lasten turvallisuuteen liittyvällä vaitiolovelvollisuudella" ja virkamiesten siirtymisvelvollisuudella.
 

tulikomento

Greatest Leader

ajs178

Ylipäällikkö
Tämä ei voi olla näkymättä hallituksen kannatusluvuissa kun seuraavat mielipidemittaukset julkaistaan.

eiköhän Vihreiden kannatus nouse, kun paljastui, että siellä on koko ajan juonittu kulisseissa suomalaisten pään menoksi. Saadaan paluumuuttajia kalifaatista! Meillä on unelma!
 

Marakatti

Kapteeni
Rinnettä tuetaan loppuun asti ! Rinteellä tuntuu pinna olevan kireellä jostain syystä hieman ;)

Keskusta viestii epäselvästi Rinteen mukaan. Oikeusturva jne !

edit: Sinne lähti karkuun kun sai sanottua et täysi tuki on ja homma on erittäin helppo sen takia.
 

tulikomento

Greatest Leader
Yhyy, tämä itseään äärioikeistoasiantuntijana pitävä Twitter-aktivisti itkee mitenkä Ilta-Sanomien Timo Haapala mollaa ja kiusaa hallituksen ministeriä. Maalittaa fasistimaisesti jopa. Eli hallituksen sontatynnyreitä ei saa tonkia ja mahdollisista vallan väärinkäytöksistä ei saa kirjoittaa kun vallassa on vihervasemmistolaisten hyvishallitus.

 

Loyd

Majuri
Aikoinaan eduskunnan täysistunnossa hallitukselta kysyttiin (varmuuden vuoksi moneen kertaan) aikooko hallitus valmistella al-holin leiriltä palautuksia suomeen.


Rinne vastasi että ei aio.


Nyt asiaa kuitenkin on valmisteltu salassa.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Tuo hallitus on saatava nurin.
Samaa mieltä.

Mutta jos uusi hallitus koottaisiin niin että samat puolueet heittäisivät epäsopivat tunkiolle ja uudet pienissä piireissä päätetyt naamat tilalle, niin silloin ohitettaisiin se parlamentarismin periaate, että eduskuntavaaleissa äänestetään myös hallituksen kokoamisesta parhaan saatavilla olevan tiedon perusteella.

Siksi toivon todella voimakkaasti että hallitus kaatuu ja uusi kootaan uusien vaalien kautta - ei kabinettikähminnällä.
 

Lapinukko

Eversti
Aikoinaan eduskunnan täysistunnossa hallitukselta kysyttiin (varmuuden vuoksi moneen kertaan) aikooko hallitus valmistella al-holin leiriltä palautuksia suomeen. Rinne vastasi että ei aio.
Nyt asiaa kuitenkin on valmisteltu salassa.
Huhujahan liikkui eivätkä ne näköjään perättömiä olleet. Mikä vittu laittaa poliitikot valehtelemaan. Rinne valehteli tai sitten Haavisto vehkeili niin että siitä ei edes pääministeri tiennyt. Mitenhän oli?

Jos koko hallitus todellakin oli ISIS-maahantuonnista tietoinen niin keskustan kannatus on kohta 5%. Tajuaako ne sittenkään missä meni vikaan?
 
Viimeksi muokattu:

skärdis

Respected Leader
Ja SDP seisoo Rinteen takana ja pallo takaisin Keskustalle. Nyt vaatii Kulmunilta kanttia pistää Rinne tilivelvolliseksi ja tällä kertaa selkokielellä ja tarkasti ilmaistuna.
Melkoinen kettu tämä Rinne. Nyt pallo takaisin kepulla, joka joutuu äänestämään keskiviikon luottamusäänestyksessä hallituksen nurin tai sitten vaan kääntämään takkinsa ja lähteä tukemaan Rinnettä.

Melkein ihaltavaa meininkiä. Näkyy kyllä, että on kannukset hankittu ay-jyrien kursseilta.
 

YliKoo

Respected Leader
Saattaa (Rinne) vielä itkettää Kulmunia julkisesti. Ei nimittäin ollut kaukana.
 

Tetra

Respected Leader
Ay-jyrä ei porvarien edessä alistu. :cool:
 

tulikomento

Greatest Leader
Melkoinen kettu tämä Rinne. Nyt pallo takaisin kepulla, joka joutuu äänestämään keskiviikon luottamusäänestyksessä hallituksen nurin tai sitten vaan kääntämään takkinsa ja lähteä tukemaan Rinnettä.

Melkein ihaltavaa meininkiä. Näkyy kyllä, että on kannukset hankittu ay-jyrien kursseilta.
Ja kepulit täysiä velliperseitä mikäli äänestykseen mennään ja hattu kourassa annetaan Rinteelle tuki. Jos näin tekevät, niin uskottavuudesta ei ole mitään jäljellä. Ja kannatusluvut todnäk sen jälkeen syöksykierteessä.
 
Top