Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Ei @baikal ainakaan öyhötä vai mitä tarkoitit?
Erittäin sekava viestihän se oli, mutta tulkitsin sen niin että kannanotto oli väärä. Twitter-öyhötys, joka ei kiinnosta ketään, olisi se "kova" linja ja siinä pitäisi pysyä.

Todellisuudessa someulina on yhdentekevää, oikea linja olisivat ne pakotteet jotka tuntuisivat. Ajaako Sanna Marin tai EU kaasun, öljyn tai sähköntuonnin rajoituksia? No eivät aja. Putin saa mitä haluaa, ja sannamariinit saavat turhilla kommenteillaan sen mitä haluavat, eli tykkäyksiä twitterissä ja ääniä kuntavaaleissa.
 
Ei @baikal ainakaan öyhötä vai mitä tarkoitit?

Ulkoasiainvaliokunnan pj olisi voinut pysyä tiukasti Tapaus Navalnyissa ja tyytyä toteamaan. Nyt tulee repale: meillä on parlamentaarisessa järjestelmässä ehkä joku osa, jota vahvistamalla saadaan vaikutusta. Tämä oli Tapaus Navalnyi ja Suomen virallinen paikka on seisoa EUn kanssa yhteisessä rivissä. Poliitikkojen on seistävä siinä rivissä tiukasti ja jättää yksityisajattelu muihin asioihin.

Kuten Niikko totesi: se oli pm:n tehtävä....ja valiokunnan pj voi sitten ottaa jonkun toisen tulokulman itse ja omavaltaisesti? Joo, tottakai voi, mutta onko se tällaisessa asiassa viisasta? Miten voi olla noin vaikeaa seisoa samassa rivissä, jotta tulkinnoille ei jää varaa?

Edelleen: milloin viimeksi Suomen poliittinen johto on lausunut jotain noin selvää Venäjälle sen toimista? Aivan. Noin 90 vuotta sitten. :) Tätähän foorumi on koko saitin eloajan vaatinut ja odottanut: että suomettumisesta irrottaisiin....mikä nyt ei kelpaakaan....ai se, että sanoja on nuori naisministeri? MHV? Onhan noilla miesministereillä ollut saumoja sanoa sanottavansa tähänkin asti, mutta ei ole irronnut. Tämä piti nähdä, että se nuori naisministeri rikkoi tabun. Hyvä että joku sen teki. Ehkä se tästä hiljalleen. yyyy yyyyy vasemmistolainen byääää, sen piti olla oikeistolainennnnnn yyyyy, joka rikkoo pitkän perinteen yyy yyy.....koska oikeistolainen on vaan parempaaaaa.....:ROFLMAO:

No, nyt on yksi tabu rapattu pirstoiksi. Onko sitten niin, että loppujen lopuksi akkojen voimin voidaan päästä irti vanhoista ja sakeista dogmeista? Näköjään, kun Pääpaimen sattui olemaan ns. tolkun ihminen. Marin ei ole samaa maata kuin Halonen, ei sinne päinkään.
 
Ulkoasiainvaliokunnan pj olisi voinut pysyä tiukasti Tapaus Navalnyissa ja tyytyä toteamaan. Nyt tulee repale: meillä on parlamentaarisessa järjestelmässä ehkä joku osa, jota vahvistamalla saadaan vaikutusta.
Oliko virhe siis todeta käytännössä havaittu asia eli ettei lausumat nahkapaitaratsastajaan tunnu toimivan vai mikä? Onko jotain muuta kuin tuo linkkaamani uutinen?

Kivasti mieltä lämmitti Marinin ulostulo asiassa, ei ole usein kuultua..melkein säpsähdin ;)
 
On niitä kiertelemättömiä ja kaartelemattomia ulostuloja tullut relevanteilta ministereiltä ennenkin.


Ottaen kuitenkin huomioon maantieteellisen sijaintimme Suomen tämän päivän kolme pääasiallista turvallisuushaastetta ovat Venäjä, Venäjä ja Venäjä. Eikä tämä koske vain Suomea vaan meitä kaikkia.

Silloin tosin pääkallopaikoilta lähti vanha tuttu ulina soimaan.
 
Koronan vika tämäkin töppäys varmaan :rolleyes:

"Porsaanreikä jäi lakiin, kun joulukuun alussa 2020 voimaan tulleessa romutuspalkkiolaissa ei määritelty, kuinka monta romutuspalkkioita voi käyttää yhden uuden auton ostamiseen."



Kysymys kuuluu, että onko tuo ongelma, siis valtiolle? Eikö tarkoitus ollut nimenomaan päästä eroon noista vanhoista autoista?
 
Kysymys kuuluu, että onko tuo ongelma, siis valtiolle? Eikö tarkoitus ollut nimenomaan päästä eroon noista vanhoista autoista?
Varmasti hyvä että vanhoja autoja poistuu liikenteestä ja siinä sivussa ilmeisesti näitä takapihojen autojakin. Lainsäätäjillä ei vaan tainnut olla tämänkaltainen tarkoitus että yksi voi rahoittaa koko uuden auton hankinnan näin. Vai miksi siis muuttaa lakia?
Menettäähän valtio myös siinä kun nää vanhat autot isoine päästöineen poistuvat, käyttömaksut ja polttoainemyynti ym.vähenee. Taisi siis olla liiankin hyvä laki:unsure:
 
No, nyt on yksi tabu rapattu pirstoiksi. Onko sitten niin, että loppujen lopuksi akkojen voimin voidaan päästä irti vanhoista ja sakeista dogmeista? Näköjään, kun Pääpaimen sattui olemaan ns. tolkun ihminen. Marin ei ole samaa maata kuin Halonen, ei sinne päinkään.

Tässä on tärkeää huomata, että vihreät eivät ole koskaan leimautuneet NL:n ja Venäjään, nuoremman polven demarit eivät myöskään tippaakaan. Vasemmistoliiton nuoressa polvessa on joitain Venäjään leimautuneita, mutta hekin vähenevät.

Pitkällä tähtäimellä Kiina on toki se josta pitää huolestua, myötäjuoksijoita löytyy oikealta vasempaan ja vihreisiin.
 
Pitkällä tähtäimellä Kiina on toki se josta pitää huolestua, myötäjuoksijoita löytyy oikealta vasempaan ja vihreisiin

Kremliläisen rahan perässä syylääjiä riittää varmasti joka seurakunnassa. Aate on kuollut ja uusi tuotiin tilalle: raha. Ja se puhuttelee ihmistä riippumatta ideologisesta taustasta, osa myy vaikka äitinsä sopivaan hintaan, osa ei.

Kiinan patoaminen on varmasti ihan kansainvälisen tason asia. Jotain varmasti jo tehdään, mutta ei ylitä uutiskynnystä. Ainoa kysymys lienee, voidaanko Kiinaa padota muuten kuin sotimalla? Siihen tuskin on valtavaa hinkua, koska ydinase. Keinovalikoima on varmasti olemassa, mutta onko esim. Usalla ja EUlla kovinkaan yhteistä tahtotilaa? Venäjän rooli, Japanin rooli?

On ihan aiheellista pohtia, voiko syntyä uusia liittokuntia vs. Kiina, jotka tuntuvat nyt kaukaisilta mahdollisuuksilta. Usa tulee presidentistä riippumatta tarjoamaan Euroopalle diiliä: sitoudumme puolustamaan Eurooppaa, te sitoudutte puolestanne Kiinan vastaiseen toimintaan, täts it.

Seuraava kysymys: kuka on Usan seuraava presidentti Bidenin jälkeen, joko on tiedossa? Aivan. Sehän voi olla ihan hyvin joku kovin trumpilaisista aineista vaalivoittonsa rakentava henkilö seurakuntineen. Ja politiikkansa tulee olemaan...ööööö, en minä tiedä, kuka tietää?
 
No, lumi sulaa joka tapauksessa ekologisesti aurinkoenergialla...

Juu, ja roskat huuhtoo Itämeri silleen kätevästi. Puhetta riittää ja signaalia, samaan aikaan kotipesään paskotaan niin että huiske käy. No, ehkä niitä roskia ei kovin paljon Helsingin lumessa ole.....voi niitä ollakin, kun katsoo keväällä lumen sulettua oman pikkupitäjän lumenkaatopaikkaa. Siellä näkyy koko kattaus: tupakantumppeja, muovikääreitä, grillibaarien tötteröitä, pahvisälää, polkupyöriä, potkureita, roskapusseja, tölkkejä, pulloja, kortonkia, kännyköitä, akkuja, lääkepakkausten jämiä, ruiskuja, lehtiä.....rohkenen olettaa, että kansoitetun Helsingin lumesta löytyy suhteessa yhtä mojovasti tavaraa.

Pitäjässä ei vaan kipata niitä tuohon isoon järveen.
 
Tuo Kiinan raha houkuttaa. Mielenkiinnolla seuraan Kemijärven uuden tehdaskompleksin syntyä, mitä Kiinalaiset rahoittaa...Ja vihreät koittavat taas torpeedoida.!
Saas nähdä kuinka käy! Pelastuuko maailma ja Lappilaiset jäävät ilman työpaikkoja. Mitä luulette?
 
Tuo Kiinan raha houkuttaa. Mielenkiinnolla seuraan Kemijärven uuden tehdaskompleksin syntyä, mitä Kiinalaiset rahoittaa...Ja vihreät koittavat taas torpeedoida.!
Saas nähdä kuinka käy! Pelastuuko maailma ja Lappilaiset jäävät ilman työpaikkoja. Mitä luulette?

Vihreät ovat ottaneet riveihinsä Kiina-asiatuntijan. Joten tuki Kiinan puuhille löytyy varmasti.

 
Back
Top