Rossijskaja Gazeta: Laajasalon murha oli fascistinen hyökkäys venäläisiä vastaan

KIM

Kenraali
Ei tässä murhassa/tapossa tainnut olla rasistisuutta mukana pätkääkään.
Teko on joka tapauksessa kauhea ja tappajan uran politiikassa on oltava ohi loppuiän. Ja pitkä kakku linnassa.

Siinä tilanteessa kyllä voidaan jo puhua rasistisista tapoista jos esim. Lappeenranta Kouvola välillä alkaa tulla hirvikiväärin luodin reikiä ohi ajavien venäjän kilpisten autojen kuljettajiin. Suomalaiset ei kuitenkaan onneksi tee sellaista. Suomalaiset vihaavat Venäjän johtoa ja valtiota, mutta ymmärtävät ettei suomessa asuvat/olevat venäläiset ole venäjän johdon virheisiin syyllisiä.

Minusta tämän desantin touhut kyllä yllyttävät suomalaisia rasistisuuteen. Vastakkain asettelua hän hakeekin.
 

skärdis

Respected Leader
Teko on joka tapauksessa kauhea ja tappajan uran politiikassa on oltava ohi loppuiän. Ja pitkä kakku linnassa.

Kyllä siinä poliittinen ja paljolti muukin ura on loppu, kun lusii elinkautista sen 12-15 vuotta eli vapautuu nelivitosena linnakundina. Toivotaan, että menee läpi murhana, koska taposta tulevasta 6-8 vuodesta selviää 3-4 vuoden istumisella.
 

YliKoo

Respected Leader
Desantin puheet ovat olleet täysin odotettavissa. Itse olen ajatellut, että ensimmäinen aalto käydään lapsiasioiden varjolla, mutta tämä sairas murha on tietysti hänelle tervetullut kimmoke.

Valitettavasti lisää tulee, kiihtyvään tahtiin. Tästä on hyvä ponnistaa, kun on äärimmäinen tragedia taustalla. Kuluvan talven aikana kuullaan vielä paljon samaa törkyä.
 
Joku vosi laittaa desantin iltateehen poloniumia, niin lakkais tuokin naukuminen. Suomea siitä murhasta ainakaan ei voitaisi epäillä. Eihän meillä mokomaa kamaa ole... :) ...ja perinteisesti poloniumin kanssa on näperrellyt eräs kolmikirjaiminen turvallisuuspalvelu.
 
Top