Salaliitot

41t5TqeM%2BWL.jpg
 
Tämä on törkeydessään jo huvittava tapaus. Seuraavaksi paljastuu että syyttäjä oli näppärästi sitonut kätensä selän taakse ennen hyppyään ikkunasta tai jotain vastaavaa...

Ei, en minäkään usko mihinkään salaliittoihin tässä tapauksessa. Pahantahtoisten panettelua :D

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305924359850?ref=hs-art-luetuimmat-#3


Argentiinassa kaksi viikkoa sitten kuolleelta syyttäjältä löytyi presidentin pidätysmääräys
Ulkomaat 3.2.2015 23:28

Pekka Torvinen
Helsingin Sanomat

MARCOS BRINDICCI / REUTERS
1305924376460

Nainen seurasi Alberto Nisman hautajaissaattuetta kädessään hänen kuvansa.
 
Toive tähän aiheeseen. Ei pilata tätä huumoripläjäyksillä, vaan koitetaan pysytellä "oikeissa"
salaliittoteorioissa.
 
Isäni on eläkkeellä oleva merimies. 80 luvun alussa eteläisellä Atlantilla rahtilaivan ohi kiiti pintaa hipoen jokin tulipallo. Kompassi reagoi tähän voimakkaasti. Mikä lie oli.
 
Jonkinlainen salaliitto se kai on tämäkin. Nimittäin Alibin entisen päätoimittajan Matti Paloaron ja neurologian professori Jorma Palon kirja "Luottamus tai kuolema" esittää, että Suomeen toisen maailmansodan jälkeen muuttanut saksalainen emigrantti Hans Assmann ei olisi syyllistynyt ainoastaan Bodomjärven murhiin. Heidän mukaansa Assmann olisi sekaantunut jo aiemmin Kyllikki Saaren murhaan, sekä lukuisiin muihinkin veritekoihin.

Jonkinlaisena punaisena lankana Assmannista toimii väite siitä, että tämä olisi kaiken muun lisäksi ollut myös KGB:n agentti, jota suomettuneet viranomaiset eivät olisi uskaltaneet laittaa rautoihin poliittisten seuraamusten pelossa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luottamus_tai_kuolema!

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=1926
 
Jonkinlainen salaliitto se kai on tämäkin. Nimittäin Alibin entisen päätoimittajan Matti Paloaron ja neurologian professori Jorma Palon kirja "Luottamus tai kuolema" esittää, että Suomeen toisen maailmansodan jälkeen muuttanut saksalainen emigrantti Hans Assmann ei olisi syyllistynyt ainoastaan Bodomjärven murhiin. Heidän mukaansa Assmann olisi sekaantunut jo aiemmin Kyllikki Saaren murhaan, sekä lukuisiin muihinkin veritekoihin.

Jonkinlaisena punaisena lankana Assmannista toimii väite siitä, että tämä olisi kaiken muun lisäksi ollut myös KGB:n agentti, jota suomettuneet viranomaiset eivät olisi uskaltaneet laittaa rautoihin poliittisten seuraamusten pelossa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luottamus_tai_kuolema!

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=1926

Tämä voittaa jo Estonian "pommin" sekä WTC-salaliiton yhteensä.

Poliisille ja Bodom-järvellä surmattujen omaisille ei ole epäselvää, mitä järvellä tapahtui. He ovat siltä osin saaneet rauhan.

Teosta ei tuomittu ketään, ja Espoon käräjäoikeuden päätöksen perustelut olivat yksi yhteen puolustuksen esityksen kanssa. Kun 40 vuotta vanhaa rikosta selviteltiin, näytön ei katsottu olevan 100% riittävä.
 
Tätä voi erehtyä luulemaan läpäksi, mutta tosissaan tuo on.
10515309_1574535026147811_1512995009110266883_o.jpg
 
Tässä onkin selitettävää:
"Serbian lottoarvonnassa nähtiin ihmeellinen käänne tiistaina, kun ruutuun ilmestynyt virheellinen numerografiikka ennustikin seuraavan pallon. Maan kansallisen loton johtaja on eronnut tehtävistään ja syyttäjät ovat aloitaneet tapauksesta virallisen tutkinnan.
Monet serbialaiset katsoivat kauhistuneina lottoarvontaa tiistaina, jossa ruutuun ilmestynyt numerografiikka ei täsmännyt arvottuun palloon, mutta ennustikin seuraavan. Neljäs arvottu pallo viidestä oli 27, mutta televisiografiikan mukaan 21. Seuraavaksi kone arpoi pallon 21. Tapaus on herättänyt suuret epäillyt lavastuksesta ja suututtanut erityisesti köyhät eläkeläiset ja työttömät, joille lotto on ainoa toivo ja unelma vauraudesta.
Serbian sanomalehtien kansissa luki torstaina muun muassa ”He ovat varastaneet ainakin 50 miljoonaa” ja ”97,1 prosentin todennäköisyydellä se oli lavastus”. Kansallisen loton johtaja erosi tehtävistään samana päivänä, uutistoimisto Reuters kertoo.
Syyttäjät ovat aloittaneet tutkinnat ja viidelle ohjelman työntekijälle, mukaan lukien juontajalle, on tehty valheenpaljastustesti. "
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1438307657735.html
http://www.dailymail.co.uk/news/art...n-drawn-machine-sparking-accusations-fix.html
 
Kattokaas äijät tämä: Tässä onkin salaliittoteorioiden isä ja äiti :cool:...

Sinällään, jos tätä Bullshithin sodanjulista ei olisi tapahtunut, ei meillä tänä vuonna olisi +30t pakakolaista ja samanverran lisää perheiden yhdistämiseen liittynen tulevana vuonna.

Oikeasti: Dokumentti väittää, jotta Bushin klaani olisi ollut vastuullinen 9/11 tapahtumista Big Applessa ja Pentagonissa.

Taasen tulee deja-vu Hectorin biisistä 'Kuunnellaan vain taivasta'

"...onko siellä ollut sotaisaa..."

Ohessa siis linkki ihan luotettavaan dokumenttiin, joka leffan muodonkin on saanut tästä "Salaliittoteoriasta" o_O ...

http://putlocker.is/watch-loose-change-911-an-american-coup-online-free-putlocker.htm

edit:Ystävämme wiki:kin tietää asiasta jotain...
Lainaus:
"Make it happen eli “aiheuttaa iskut” – vahvin versio väittää, että hallituksen avainhenkilöt suunnittelivat hyökkäykset ja työskentelivät al-Qaidan kanssa niiden toteuttamiseksi. Totuusliikkeen tutkimusten edetessä valtaosa on päätynyt tämän näkemyksen kannalle, kun todisteet räjähdysaineiden käytöstä WTC-tornien tuhoamisessa alkoivat kasaantua, eikä Al-Qaidaa enää pystytty yhdistämään niihin."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroritekojen_salaliittoteoriat
 
Viimeksi muokattu:
DocVentures paljastaa salaliitot niin talossa kuin puutarhassa. Joko NYT uskotte kaiken todeksi... and then some. AREENAsta pitäisi löytyä ja myös jälkikeskustelu on herkkua!

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/0...kon-leffa-citizenfour?ref=ydd-most-read-in-sp

Docventuresin viikon leffa: CITIZENFOUR
Julkaistu 07.09.2015 - 15:23. Päivitetty 09.09.2015 - 18:58
17-3284955ed57efb59e4.jpg

Kuva: Rajoitettu k

Docventures starttaa elokuvalla salaliitosta, joka olisi saattanut jäädä paljastumatta. Kysessä on kenties vuoden tärkein dokkari. Ohjaaja Laura Poitrasia pidetään yhtenä leffakentän pelottomimmista yhteiskuntakriitikoista ja maailman kärkijournalisteista. Hänen uusin elokuvansa on Oscar-voittaja CITIZENFOUR. Fiktiona leffa olisi kylmäävä, mutta kun kyseessä on dokkari, kuumotuksen määrää on vaikea mitata.
 
Kuka tämän kaiken takana, Paavo väyrynenkö?

Onko nuorten muslimien invaasio ennalta päätetty operaatio?
syyskuu 19, 2015 http://uusimedia.com/index.php/politiikka/104-muslimi-invaasio
Kirjoittanut Toimitus
Uusimedia_invaasio_600.jpg

Tuhansien ja tuhansien nuorten muslimimiesten invaasio Suomeen ei ole välttämättä sattumaa. Lähihistorian tapahtumat osoittavat, että tällaista oli odotettavissa. Uusimedia.com analysoi.

1) Alkuvuodesta uutisoitiin, että ISIS aikoo lähettää Eurooppaan 500 000 muslimia "aseena".

2) Jo sitä ennen alkoi median rummutus "rasismista" ja "äärioikeiston uhkasta".

3) Jo sitä ennen alkoi median ja järjestöjen rummutus "hyvinvointivaltiosta" ja "Suomi on maailman paras" ja "kehitysmaiden ahdinko" ja suurisilmäisistä lapsista, ja sodista ja kärsimyksestä.

4) Kauan sitten EU:ssa laadittiin luonnos pakolaisten sijoittamisesta Euroopan maihin pinta-ala huomioon ottaen. Suomen osalle arvioitiin potentiaalinen yli 60 miljoonan pakolaisen sijoitusmahdollisuus. Katso tästä linkistä sivu 109

5) Amerikan-juutalainen naishenkilö antoi lausunnon, kuinka Eurooppa ei ole riittävästi monikulttuuri-moodissa ja kuinka Eurooppa tarvitsee hurjan muutoksen ja että "meillä juutalaisilla on siinä muutoksessa suuri rooli".

6) Jyrki Katainen antoi lausunnon, kuinka Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa.

7) Schengen-alue luotiin, jotta ihmisillä olisi vapaa liikkuvuus. Viime aikoina Schengen-rajat ovat vuotaneet kuin seula. Jopa Schengen-alueen ulkorajaa esimerkiksi Unkarin ja Serbian välissä ei ole nähty Schengen-rajana vaan "rajattomana" vyöhykkeenä, missä Unkarin aidanrakennus on tuomittu (vaikka Unkari noudattaa yhteisiä sääntöjä).

Kritiikkiä ovat esittäneet Yhdistyneet Kansakunnat, Itävalta, Ranska ja EU-komissio.

8) Invaasion massojen jakelu jokaiseen EU-jäsenvaltioon on toteutettu uhkauksin ja ultimaatumein. Äskettäin Latviasta raportoitiin uhkauksista.

9) Ruotsi rikkoo sääntöjä ja lähettää "torjuttavia" kansalaisuuksia Suomeen. KansanedustajaSaarakkala:

Toisista EU-jäsenmaista hakeutuu jo nyt Suomeen turvapaikanhakijoita, joiden turvapaikkahakemukset tulisi Dublin-sopimuksen mukaan käsitellä siinä EU-jäsenmaassa, johon he ovat ensimmäisenä saapuneet. Ei Suomessa, joka sijaintinsa puolesta on maa, jonne turvapaikanhakijat tulevat pääsääntöisesti viimeisenä, kuljettuaan ensin Euroopan läpi ja oleskeltuaan monessa muussa EU-jäsenmaassa", Saarakkala muistuttaa.

10) Kukaan Suomen ministereistä ei suostu sanomaan, että invaasiota pitäisi jollakin tavalla torjua, ei Sipilä puheessaan, ei Orpo vastuullisena ministerinä, eikä edes Soini ulkoministerinä, vaikka Soini on hallituksessa nimenomaan maahanmuuttoa kritisoivien äänin.

Hallitus ei suostu rajoittamaan invaasiota.

11) Media kielsi ja esti äskettäin kaiken kommentoinnin aiheeseen liittyvissä uutisoinneissa.

12) Median propaganda on saavuttanut uskomattomat mittasuhteet. Kaikenlaiset aasinsillat ovat käytössä, jotta propagoidaan maahanmuuton ihanuutta. Niinpä vedetään 1800-luvun teollisuusnimet ”todistamaan”, että Suomessa kukaan suomalainen ei osaa mitään, vaan tarvitaanFazerit, Sinebrychoffit ja Finlaysonit nostamaan Suomi. Invaasio koostuu lähinnä ”naisista ja lapsista”, jotka ovat ”hätää kärsimässä” ja kaikkien pitää ”auttaa, koska täytyy auttaa”.

13) Media käyttää jatkuvasti propagandistisia sanavalintoja ("pakolaiset", "hätää kärsivät") ja näyttää kuvamateriaalia lapsista, vaikka noin 75 % invaasiosta koostuu nuorista miehistä.

14) Media turvautuu rotuoppiin perustellessaan, miksi Suomi tarvitsee "uutta verta", jolloin suomalaisten geneettiset ominaispiirteet saataisiin lopulliseen ratkaisuun. Tämä samaan aikaan, kun media itse heiluttelee ”natsikorttia” eri mieltä olevia vastaan.

15) Media masinoi jättimäisen kampanjan yhtä nuorta kansanedustajaa vastaan, joka uskalsi vielä vastustaa monikulturismia. Massiiviset mielenosoitukset polkaistiin pystyyn ennätysnopeasti kaikkine esiintyjineen, lupineen ja logistiikkoineen. Kooste keskustelusta ja kommenteista löytyy täältä.

16) Invaasion asuttamiseen on nopeasti löytynyt paikkoja ja rahaa, vaikka Suomi on oma-aloitteisesti lakkauttanut reumasairaalan, eikä lastensairaalaan löydy julkista rahaa. Samaan aikaan leipäjonot pitenevät, kasarmeja, kouluja ja sairaaloita suljetaan ja työpaikkoja lakkautetaan.Leipäjonoista täällä.

17) Suomen "ensimmäinen kaupallinen vastaanottokeskus" on poliitikkojen ja virkamiesten hallinnoiman firman vetämä, missä hyväveli-maantapa -korruptio paljastaa räikeimmät kasvonsa. Media ei kyseenalaista tätä korruptiota.

Yksityinen kaupallinen vastaanottokeskus paljastuu tunnettujen virkamiesten ja poliitikkojen vetämäksi yritykseksi, joka on sopivasti tehnyt tappiota vuonna 2014, kunnes keksittiin ”pakolaiset”.

18) Pääministeri Sipilä lupaa luovuttaa luksusasuntonsa invaasiolle, mikä moninkertaistaa nopeasti invaasion päivittäiset ihmismassat. Missään vaiheessa ei Sipilä, eikä media tunnusta tämän toimenpiteen ristiriitaisuutta ja vahingollisuutta.

19) Kaikki mitä sanotaan ja puhutaan ja havainnoidaan Suomessa, ilmenee täsmälleen samalla tavalla useimmissa muissa Euroopan maissa, vaikka niissä maissa ei mainita Suomea.

20) Kaikki tapahtuu kuten netissä on ehditty ennustaa jo vuosien ajan.
 
jostakin putkahti julkisuuteen video WTC 7 tornin uutisoinnista, missä BBC:n toimittaja raportoi tapahtumista ja samalla taustalla näkyy savuavat kaksoistornien jäänteet sekä vielä pystyssä oleva seiska torni. Toimittaja kertoo pokkana "käsikirjoituksen" mukaan, WTC ykkösen ja kakkosen sekä seiskan tuhoutuneen iskussa. Ikäväkseen moka näkyy taustalla olevasta realiaikaisesta teevee-lähetyksestä, missä kyseinen seiskatorni jököttää edellen paikallaan kuin tatti. Torni tuhottiin vasta puolituntia uutislähetyksen jälkeen, mutta lähetys ehti päästä eetteriin:

 
Yhteenveto, "Operaatio Kansa vaihtoon":

Soumi + moni muu euvostoliiton liittovaltion jäsen, on ollut konkursissa ja rahaton jo monta vuotta

.... ja *hups* ... yhtä-äkkiä ...

- ulkomaanelävien massamaahatunkeutuminen
- nyt löytyykin rahaa ylläpitämään mamu-bisneksiä valtion toimesta
- euvostoliitto esittää uutta "aseiden hankkimisen rajoittamis"-direktiiviä
- Pv.:n virkamiehille ehdotellaan aseistettuja turvamiehiä
- Rakennusteollisuus haluaa kouluttaa "kaikki" mamut soumilaisten vässyköiden tilalle
 
Yhteenveto, "Operaatio Kansa vaihtoon":

Soumi + moni muu euvostoliiton liittovaltion jäsen, on ollut konkursissa ja rahaton jo monta vuotta

.... ja *hups* ... yhtä-äkkiä ...

- ulkomaanelävien massamaahatunkeutuminen
- nyt löytyykin rahaa ylläpitämään mamu-bisneksiä valtion toimesta
- euvostoliitto esittää uutta "aseiden hankkimisen rajoittamis"-direktiiviä
- Pv.:n virkamiehille ehdotellaan aseistettuja turvamiehiä
- Rakennusteollisuus haluaa kouluttaa "kaikki" mamut soumilaisten vässyköiden tilalle


tämä on ihan normaalia isänmaallista ja kansalaisten etua ajavaa toimintaa...
 
tämä on ihan normaalia isänmaallista ja kansalaisten etua ajavaa toimintaa...
Olet oikeassa, johan tämä(kin) "tutkimus" todentaa että kaikki on hyvin:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102620563690_uu.shtml

Kaikista luottavaisin kansa löytyy tulosten mukaan Tanskasta. Maa kiilasi kirkkaasti ykkössijalle, ja Suomi on toisella sijalla lähes pisteen perässä.

How's Life 2015 -raportti tehtiin arvioimalla 11 eri indikaattorin avulla erilaisia hyvinvoinnin tasoja. Yksi tasoista on luottamus toisiin ihmisiin, julkisiin instituutioihin ja valtionjohtoon.


:confused:
 
Olet oikeassa, johan tämä(kin) "tutkimus" todentaa että kaikki on hyvin:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102620563690_uu.shtml

Kaikista luottavaisin kansa löytyy tulosten mukaan Tanskasta. Maa kiilasi kirkkaasti ykkössijalle, ja Suomi on toisella sijalla lähes pisteen perässä.

How's Life 2015 -raportti tehtiin arvioimalla 11 eri indikaattorin avulla erilaisia hyvinvoinnin tasoja. Yksi tasoista on luottamus toisiin ihmisiin, julkisiin instituutioihin ja valtionjohtoon.


:confused:


Kun kerran virallisesti on tutkittu että kaikki on hyvin niin onhan kaikki oltava hyvin tai...? :confused:
 
Back
Top