Seinäjoki 19

Protheon_93

Respected Leader
Näin on. Enemmän se kohottaa maanpuolustustahtoa ja kiinnostusta Puolustusvoimiin että harjoitellaan julkisella paikalla ja näytetään osaamista sekä muutenkin näytään katukuvassa, kuin että pidetään vain naapurikunnassa varuskuntaa.

Tokihan se voisi olla kulkemisen kannalta hyvä, jos Pohjanmaalla olisi varuskunta, niin ei varusmiesten tarvitsisi lähteä Kajaaniin asti.
Itse paikallisia paljasjalkaisia seinäjokisia. Tuttava täällä valitsi suoraan Jääkäriprikaatin että saa mapit ja muutenkin kun tykkää ja rakastaa Lapin luontoa ja Lapissa liikkumista eräilyn merkeissä, ajatteli että Jääkäriprikaatihan se paras paikka on. No sinne pääsi. Kutsunnoissa kuulemma katsottiin vähän että mites noin pitkän matkan päähän haluat, mutta tervemenoa sinne.
Eihän sitä ikinä tiedä, jos vaikkapa kokouksen joukkoon on soluttautunut vihollisen sabotööri:cool:
Tarkoitat siis lapualaisia? :unsure:
 

Kyrätulli

Kapteeni
Tai ylipäänsä joku Seinäjoen rajojen ulkopuolelta... Useampi vuosi jo Koskenkorvan liitt(ä/y)misestä Ilimajokeen ja vasta viime syksynä Korvalaiset pääsi ilman viisumia Ilmajoelle uimahalliin...
 

nöksy

Luutnantti
Ilmajokisten mielestä seinäjoen rajalle vois pistää Trump tyylisen muurin. Maakunnasta ei löydy liikaa sympatiaa kasvukeskuksen touhuille. Vitsi vitsinä, mutta oli hieno nähdä poikia harjoittelemassa katukuvassa. Yhdessä oikeassa kolaritilanteessa oli pvn kalustoa paikalla ennen kuin poliisi ja palokunta kerkesi paikalle.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Ainakin Seinäjoella saat turpiin helposti yöllä päätä aukomalla grillijonossa.

E-Pohjanmaalla voi muutenkin kokeilla esim. baareissa ja snagarilla omaa versiota kisasta "Amazing Race" laukomalla "paini on ihan homojen hommaa" :D
 

Solidsnake

Ylipäällikkö
Mutta kun se on, eivätkö ne kestä totuutta? Mieti nyt, hikiset, puolialastomat trikoissa miehet haistelee toistensa perseitä....voi vittu, ennemmin rupean tansiimaan balettia kuin painia harrastamaan.
Muista laittaa sitten ne balettihousut oikeinpäin ettei pullota takaa niinkuin ei yhdeksän uutisissa vai mikä se brittihupisarja olikaan :p
 
Top