Sekalaista mussuttelua

Löytyikö mitään kiinnostavaa? Esim. etanolilla toimivaa, nopeasti kiihtyvää tehopakkausta?
Joidenkin näyttävimpien erikoismallien haasteena on kuulemma se, että yllätyksenä saattaa kiertokanki kurkata lohkosta.

Ensihämmennyksen jälkeen kannattaa pitää pää kylmänä, kun vaihtamalla ei välttämättä parane - marraskuunharmaa Corolla ei tuota pettymyksiä tekniikan kanssa, mutta mallina vähän tylsän puoleinen.
 
Mainitsenpa tässä että Elon Muskin ostettua Twitterin monia muutoksia kerrottiin olevan tulossa Twitterin toimintaan. Yksi näistä ISOISTA muutoksista näyttää tulleen voimaan: nyt twiiteissä tekstiä EI tarvi enää pätkiä pieniin paloihin vaan yhdessä twiitissä tekstiä voi olla paljon enemmän. En tiedä mikä on tekstin pituudelle maksimi jos sellaista on, mutta tilanne on nyt todella erilainen kuin ennen.

 
Viimeksi muokattu:
Ei ne senilisöity ihan saman tahtiin tietenkään. Mutta pitää olla aika seniili ostaessaan grönlanninhyljestä 0,5 miljoona ruplaa maksaneen palttoon. Vain Meddu voinut laittaa 2 viikkoisen hyljen paltton päälle.
Mä oon haaveillu (Saimaan norpan) kuutin nahasta tehdystä takista. Huonosti ollut tarjontaa.

Ääneen tuosta haaveilu on varma tapa saada ituhippi hyperventiloimaan. Suosittelen keskustelun piristäjäksi.
 
Tämän sankarin kohtalossa tiivistyi itselleni jotenkin erityisen paljon ryssäläisten alhaisuus ja se ukrainalaisten luonne minkä takia venäjä hävisi tasan sillä sekunnilla kun lähti heitä vastaan sotimaan.

Jos ette pistä pahaksenne kunnioitan häntä ja Ukrainaa avatarin kautta :salut:
Tässäkin pitää muistaa se ettei "tavallisa venälaisiä" haittaa tappaa meitäkään viimeiseen taisteliaan.
Mutta ne pelkää meidän perikse antamattumaattamme.

Kuten ovat ruvennu pelkäämään Ukrainalaistenkin.,
 
Tämä kuuluu tänne:

Niin, valuMuovia ja sitten siinä on se kääntömoottori ja metallinen jalka. Lentävässä laitteessa jokainen gramma merkitsee joten turhat pois. Väiteesi että ei merkitse mitään ei siis pidä paikkaansa.

Standardikotiliittymä ei ole kyseessä, Starlinkillä on mobiililiittymiä. Starlinkin sivuilla matkailuauton katolla on sama neliskanattinen antenni. Ukraina on julkaissut kuvia mönkijöistä ja meridroneista joissa on Starlink kyydissä. USA:n hallitus on toimittanut Ukrainalle liittymiä joten ei tarvitse tyytyä "kotiliittymään". Tämäkin väitteesi on siis väärä.

Starlink antennissa on kaksi suuntaustoimintoa. Karkeasuuntaus moottorilla ja sitten aktiivisen matriisiantennin sähköinen suuntaus kuten AESA tutkassa. Drone lentää pääosin antenni taivastakohden joten moottorisuuntausta ei tarvita.

Joten koko juttusi on mutua.

Jos ottaa noin pahasti että droneja tippuu niin kannattaa olla seuraamatta koko sotaa. Varsinkin kun Ukraina itse on kertonut että droneja tippuu. Minusta on vain positiivista että tästä huolimatta niitä 82mm sataa ryssän niskaan. Itsekkin laittaisin tuollaisen kymppitonnin dronen heti yksisuuntaiselle matkalle jos sillä saisi ohjattua Himars iskun herkulliseen kohteeseen tai tiputettua pari 82mm S300:sen päälle.

Meri- ja ilmailuliittymässä ei tarvita mitään suuntaavaa jalkaa. Katso Ukrainan kamikazeUNV.
Jos tavisantennin kääntömoottori olisi tarve poistaa turvallisin tapa on tehdä se pohjan kautta, silloin et sahaa piirilevyä rikki. Katso video.
En ole väittänyt että Ukraina joutuisi tyytymään kotiliittymiin.

omalta osaltani jatko aiheesta -> /dev/null

1679830096056.png


 
Jatkan nyt täällä mussutteluissa tota Verkkouutisten sivun näkymistä tai paremminkin näkemättömyyttä.

Tuo sivusto vaatii näköjään että mainokset pitää näkyä, muuten et pääse lukemaan sitä juttuakaan. Poistin AD-blockkerin käytöstä niin johan näkyi normaalisti.
Millään muulla sivustolla en tota ongelmaa havainnut. Ihan persiistä toi Verkkouutiset!:(
 
Jatkan nyt täällä mussutteluissa tota Verkkouutisten sivun näkymistä tai paremminkin näkemättömyyttä.

Tuo sivusto vaatii näköjään että mainokset pitää näkyä, muuten et pääse lukemaan sitä juttuakaan. Poistin AD-blockkerin käytöstä niin johan näkyi normaalisti.
Millään muulla sivustolla en tota ongelmaa havainnut. Ihan persiistä toi Verkkouutiset!:(
Kokeileppa muuten sen sun adblock tilalle ublock origin,mikä parempi!,mulla nyt vpn ,ja kaikki herkut päällä,mutta Hyvin toimii!,ja ublock origin parempi!
Ja tälle sivustolle olen vapaaehtoisesti maksanut pienen korvauksen ,mikä estäisi mainokset tms..mut äh
 
Viimeksi muokattu:
tässä useamman viikon ajan ollaan suunniteltu kaverin 60v päiviä. tarkoitus oli että perjantaina lähdetään mökkeilemään. äsken soitti ja lähdetäänkin jo tänään :D
 
  • Tykkää
Reactions: EK
Pieni voitto saavutettu omalla kotirintamallani! Eräs melko läheinen sukulaiseni oli vuosikymmenet enemmän tai vähemmän ymmärtämässä ryssän, jopa puutinin ryssän, touhuja. Harrastamani sitkeä oikean tiedon (ainakin omasta mielestäni oikean) jankuttaminen, yhdistettynä toki yleiseen mediatietoon, sai hänet vihdoin tolkkuihinsa, myönsi jopa olleensa väärässä!
 
Video on kuin suora kopio 60-luvun tärkeimmästä sarjasta, Myrskylinnuista. Thunderbirds are GO!

60-luvun? Kyllä tuo voi monesta voiton vielä kasarin Kolmoskanavaltakin katsottuna :D
 
Back
Top