Minun kaalisuosikki on ruskistettu kaali ja ruskistettu jauheliha, sekoitetaan yhteen ja kypsennetään uunissa tai padassa valmiiksi.
Kaalia ja sipulia voi ruskista pannulla ihan kypsäksi.
Tykkän haapankaalista sipulimurskan kanssa päälle rypsiöljyä.
Justin Case:n kirjoituksen innoittamana menin ostamaan Rasilaisen valkosipulihapankaalia, oli pettymys, ylipehmeä ja pelkkä suola, aikasemmin oli herkullinen. En enää ostaa sitä.
Paras hapakaali teki mummo ja äiti, puutynnyrissä, sen jälkeen kerran näin hyvä en saanut kun kerran, Moskovassa kauppahallissa, Suomessa vain Ruohojuuressa myydään hyvä hapankaalia. Aikaisemmin Itiksessa oli yksi vastaava kauppa, niin ne myi hapatettuja vihanneksia kaalin lisäksi, ne oli huippua. Sitten lopettivat.
Mutta tuo Rasilainen yllätti

Ihan parodia hapankaalista.
Kaali on parasta raakana, muuten se on aiwan karmeeta kuraa.... Oksennusta meinaa vieläkin pukata suuhun kouluruokailujen kaalisopan hajun takia.
Paista pannulla sipulin kanssa, tulet yllättymään, sopii hyvin possun kassler pihvin kanssa, ja keitettyn perunan. Possun sijasta voi olla kana. Mutta possu on parempi yhdistelma.