Suomen armeija aseet

Second kirjoitti:
Iso-Mursu kirjoitti:
Second kirjoitti:
Iso-Mursu kirjoitti:
vm78 kirjoitti:
Vai kelpaisko ihka aito Made in USA?

http://www.airtronic.net/products.shtml

Paino tyhjänä 3,5 kiloa. Very impressive, jos kestää myös käyttöä.

Ajattelin halpaa ja sen sellaista..

Tökkäät kikkelillä helmapelteihin niin ruostuu koko paska käsiin.

Jotenkin on taas deja-vu ilmiö havaittavissa näissä sinkoasioissa ja tästä huolimatta melkein aloin kirjoittaa vakavaa vastusta kunnes tajusin että miten turhaa paskaa se on, eli eiköhän tämän vastauksen myötä ole aika siirtyä tuonne ikibännättyjen puolelle. Ylläpitoo! Bänniää! Ikibänniää!

Näillä keleillä mieluummin voin tökätä sun kikkelisi siihen helmapeltiin. Missä treffataan

Minulla on niin pieni ja siinä on tauti joten en suosittele että SINÄ tökkäät sitä yhtään mihinkään. Meikäläisen heppenderi on sitä paitsi SA-sijoitettu polkumiinaksi., se on niin pieni ja huomaamaton.

Itse en tökkää omaa vehjettäni minnekkään. Ellei ole vähintään taksijonossa törmätty ja siinä odotellessa tutustuttu
 
Hejsan kirjoitti:
Mitä..onko totta?? niilä saa enemmän tulivoima!!!!

Suomessa jalkaväkikomppanialla on kevyt kranaatinheitinjoukkue, jossa 81 mm:n kevyellä kranaatinheittimellä ampuu itävatalaisella ammuksella 6 km:iin.

Pienistä asioista voisi selvitä aivan oikealla singolla, sellaisella kuin mitä 55 S 55 oli, mitä Irakissa RPG-7 on ja millaisen venäläiset ovat kehittäneet RPG-29.stä.

Minusta rynnäkkökivääristä on aivan turha kehittää kevyttä sinkoa tai kevyttä kranaatinheitintä. Tulee lisää massaa ja toisaalta ryömiessä lisää hankaluutta.

Ei jokaisella sotilaalla tarvitse olla sinkoa. Riittää, että ryhmässä on sinko.
 
Touhottaja kirjoitti:
IT on kans lempilapsipuoleni paras kaveri, mutta nykypäivänä se riittää ylemmällä tasolla.

ICT on jokaisella taskussa kaksiytimisenä puhelimena. Katso vaikka Iron Sky. Siellä taisteluplaneetan tietokoneen olisi voinut päivittää tablettitietokoneella.

Jokaisella ilma-ammuntaa asevelvollisena harjoitelleella on omaa ilmatorjuntaa. Apache tai Mi tai Ka alas rynnäkkökiväärillä. Irakissa huhutaan, että vaari sai alas Apachen pulttilukkoisella.
 
Back
Top