Suomen sisäinen turvallisuus

The Prowler

Korpraali
BAN
Suomi ensin pultsarit on siis nopean toiminnan mellakkapoliiseja, perskules aina sitä oppii uutta
Etkö edes tuota tiennyt? On varmaan sitten täysin turhaa alkaa opettamaan kenenkä vastuulla on ilmataistelykyvyn ylläpitäminen. Kaikki armeijan käyneet reservikommandot tietävät sen kuuluvat ruotsalaiselle kansanpuolueelle, mutta eipä siitä enempää.
 

fulcrum

Ylipäällikkö
Jossain näin maininnan että journalistit olisivat ohjeistaneet haastateltuja ilmoittamisen suhteen.

#veijotoo on ollut mitä ilmeisimmin todella kauan varsin yleisessä tiedossa. Voi hyvin olla että poliisin puuttumiskynnys on ollut poikkeuksellisen korkea kun on kyse useiden entisten ja nykyisten SDP:n ministerien luottohenkilöstä.

Aika vahvasti tulee mieleen Jeffrey Epstein symboliikkaa. Eliitin lellikki + outoa seksuaalisuuteen liittyvää toimintaa + äkillisiä irtiottoja.

Kohta saadaan varmaan lukea miten kukaan #veijotoo symppaaja ja taustapiru ei oo koskaan edes kuullut koko tyypistä vaan niiden nimeä, naamaa, paikallaoloa, penistä tms on käytetty ilman niiden omaa suostumusta.
Joo ei ole ennenkuulumatonta ei: suosittu/karismaattinen tyyppi saa porsastella miten haluaa ja tuttavat ja kylänmiehet kääntävät sokean silmän touhuille: eksentrikolle pitää antaa vähän erivapauksia. Jimmy Savile, Bill Cosby, Jeffrey Epstein, Kulturprofilen...
Armeija-ajoilta alkanut tuttavuus Paavo Lipposen kanssa näyttää erityisesti tuoneen Baltzarille paljon bonareita. Onhan toki totta että ministerien & kanisterien ympärillä pyörii erilaista hännystelijää ja lasinkilistelijää eikä heistä kaikista ehdi tai muista selvittää kaikkia taustoja. Pidän silti aika erikoisena että Baltzarin kulttuurineuvoksen arvonimeä myönnettäessä vain muutaman vuoden takainen petostuomio ei ole muistunut mieleen kellekään, edes poliisi ei selvityksessään viitsinyt asiaa mainita??

Eräs hevospiireissä liikkunut tuttavani kertoi että jo 70-luvulla herätti huomiota miten Baltzar oli palkannut tallitytökseen jonkun teinin suoraan lastenkodista. Hesarin jutussa tuli ilmi seksuaalista ahdistelua, manipulointia ja varsin kyseenalaista käytöstä, muttei varsinaisesti raiskauksia. Mutta saa nyt nähdä mitä skoudet löytää kun todistajia alkaa tulla esiin.
 

Pihatonttu

Kenraali
Jimmy Savile, Bill Cosby, Jeffrey Epstein, Kulturprofilen...

..Baltzar oli palkannut tallitytökseen jonkun teinin suoraan lastenkodista. Hesarin jutussa tuli ilmi seksuaalista ahdistelua, manipulointia ja varsin kyseenalaista käytöstä, muttei varsinaisesti raiskauksia. Mutta saa nyt nähdä mitä skoudet löytää kun todistajia alkaa tulla esiin.
SDP:n äijäfeminismi näyttäisi olevan aika yleinen ilmiö arvoliberaaleissa kulttuuripiireissä.

Joskus olisi hyvä jos ihmiset pysähtyisivät useammin miettimään mitä kaikkea arvoliberalismi ja arvorelativismi tarkoittavat.
 

aj77

Ylipäällikkö
Suomi ensin porukan kokouksessa vallankaappaus yritys joka näkyy täss videossa. Tietääkö joku mikä on se näkemysero mistä nämä kärhämät juontavat.

 

inscout

Kenraali
Minua jotenkin kiinnostaa. Siis vain nämä kohokohdat. Vähän sama kuin kassajonossa luet seiskasta vain kannen
Kunhan muistaa, että kansi ei ole sama kuin itse asia. Joskus se on jopa täysin erilainen. Joskin taidat tämän muutenkin tietää:).

Toisaalta SKE:n osalta mikään kansilehti ei pysty välittämään koko tarinan komiikkaa.
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0
Miten paljon Suomessa on asennettu valvontakameroita julkisille paikoille? Pitäisikö asentaa enemmän? Kiinassa tässä asiassa edetään mallikkaasti, mutta toki monessa muussakin maassa mm. UK:ssa.
 

hansai

Ylipäällikkö
Nuori mies harrasti suuseksiä 13-vuotiaan tytön kanssa Vantaan metsässä – MTV: Tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0

Protheon_93

Kenraali
Nuori mies harrasti suuseksiä 13-vuotiaan tytön kanssa Vantaan metsässä – MTV: Tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Kappas kummaa taas tekijänä oli Rapefugee, joka koittaa selitellä että tyttö suostui, koska ei ymmärrä maailman takahikijän hiekkajunttilasta tulleena yhtikäs mitään sivistyneen maailman laieista ja moraaleista.
 

ctg

Ylipäällikkö
Mikäs tänä? Voisko olla meteori joka rikkonut äänivallin ilmakehässä?
Voi hyvinkin olla mutta kukaan ei nähnyt savuvanaa, meteoriitti ei jäänyt tutkaan kiinni tai siitä ei ilmoitettu. Tietenkin on myös mahdollista että se räjähti ilmassa atomeiksi ja kukaan ei huomannut koska pimeys oli jo laskeutunut. Tonttiin tuleminen on harvinaisempi tapaus kuin ilmassa räjähtäminen, taikka palaminen. Jos meillä olisi satelliitti, niin siihen olisi mahdollisesti voinut jäädä jälki, riippuen tietenkiin siitä kuinka usein se ottaa kuvaa alueesta.
 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
Vaikka tyttö suostuisikin niin se on silti rikos koska ala-ikäinen. Sitä nämä mulkut eivät ilmeisesti tajua.
Ei varmaankaan jos ei siitä oltu kerrottu. Onhan nuo "kotouttamis-luennot" olleet ilmeisen pehmeitä lässytyksiä.
Jokunen hauska videokin on lystikkäistä laulutuokiosta. Jälkeenpäin on tietysti helppo sanoa että narut olisi pitänyt olla tiukemmalla, mutta ei....refugees welcome ja kattaukset valmiiksi.
.
 
Top