Suomen sisäinen turvallisuus

Merkava

Kenraali
Kyllä, mutta jos iäisyyden vanha ohje on että älä koske ja soita viranomaisille, niin sitten varmaan suurinosa tekee niin. Ja ihan hyvä niin.
Kerran tuli kans häken kautta ilmoitus mahdollisesta sodanaikaisesta räjähteestä pihapiirissä. Oli tenava leikkinyt metallinpaljastimella ja esiin tulleen metallinkappaleen perä näytti pommin pyrstöltä. Lisäksi wikipediasta oli katsottu, että kyllä sinne Talvisodassa oli pommi saattanut lentää ja kuva esineen perästä lähetetty vielä sukulaismiehelle varmistettavaksi. Noh mentiin paikalle kun lähin TEPO-mies olisi ollut jokatapauksessa 100 km päässä. Katselin siinä maasta näkyvää raudanpalaa ja ajattelin, että en ole koulutusta saanut mutta ei helvetissä voi olla pommi. Menin ja aloin sitä repimään ja kaivamaan ja vaarnahan sieltä nousi. Sellainen vanhempi, jonka perä kieltämättä vähän näytti kevyen kranaatin pyrstöltä. Joka tapauksessa vähän jännitti kuitenkin, kun siihen aluksi maahan päin tarttui:D
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Videolla näkyy, että romani heitti ns. "ladatun kysymyksen". Henkilökunnan edustaja vastasi myöntävästi. Sellaista se jännitys aiheuttaa. Älämölö mediassa on valmis.
.
Mulla ollut paljon mustalaisia asiakkaina työurani varrella. Olen 99% pärjännyt erinomaisesti. Psykologinen suoritus. Ole yliystävällinen. Häkeltyvät, koska heillä ennakkoluulo ettei heistä pidetä. Tietenkin helvetin tiukkana jos alkavat perseilemään. Kyllä ne saa pidettyä kurissa. Tää nainen oli tressissä ja mokasi. Nyt koko lafka saa paskaa niskaan tärähtäneistöltä.
 
Tämä kylpylä meni haukkaamaan paskaa
Tää on jo klassinen rahastuskeino mustalaisilla. Mennään suunnitelmallisesti uhriutumaan ja kuvataan "todisteet".
 

Herman30

Greatest Leader
Tämä kylpylä meni haukkaamaan paskaa
Kai luit sen kylpylän vastineen asialle?

Vieraanamme oli viikonloppuna ryhmä, joka yöpyi meillä maksutta, käytti kylpylän palveluita maksutta, joi omia juomia anniskelualueella sekä häiritsi ravintolan asiakkaita, häiritsi muita asukkaita pitkin yötä, pahoinpiteli työntekijäämme sekä asiakastamme. Tapahtumista johtuen paikalle on jouduttu kutsumaan viikonlopun aikana useaan otteeseen poliisit. Tästä johtuen kyseessä olevaan ryhmään kuuluvia henkilöitä ei päästetty enää sunnuntaina kylpylään.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader

PSB 5500

Ylipäällikkö
Mannet taas otsikossa. Kaale lives matter!
Voi Kiesus mitä uhriutumista taas, ja tietysti täysin syyttömiä..
 
Mannet taas otsikossa. Kaale lives matter!
Olisi mielenkiintoista tietää, miten toimittaja toimisi yrittäjänä vastaavassa tilanteessa...
 

Lunni

Kenraali
Mannet taas otsikossa. Kaale lives matter!
Siellä pitäisi yhteisön vanhempien vähän puuttua asiaan ja ilmoittaa että seuraavasta perseilystä tulee avosydänleikkaus moralla ilman puudutusta...
 
Top