Suomen sisäinen turvallisuus

Ei missään tapauksessa.... siitähän tulee vain sanomista ....
.
Juu, kannattaa odottaa kunnes viranomaiset ja YLE antavat kaikenkattavan selostuksen tapahtumasta ilman puolitotuuksia.

4a8649723caeea3c53b3eb6aeda14bdc.jpg
 

Leino Jari

8pon horrudcs ·

IS:n Terho Vuorinen antaa malliesimerkin valeuutisen kirjoittamisesta. Tuosta voi hätäisempi saada sellaisen käsityksen, että suomen kielen maikalla on väkivaltainen junttisuomalainen aviomies, joka alkaa pieksää häntä kesken etäopetuksen.
Todellisuudessa ko. "äidinkieli" on arabia ja pariskunta on hyvin kotoutuneita ja työtä tekeviä irakilaisia.
Pitkään jatkuneesta perheväkivallasta tuli 11 kk ehdollista. Tuomio ei ole lainvoimainen, sillä mies on valittanut siitä.
Muistakaa, että valtamedia valehtelee aina. Tahallaan.
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008267720.html


242253558_2924762857773530_4633661651320534334_n.jpg
 
Tässä hieman täsmennystä. Suomalaisia molemmat osapuolet toimittajan mukaan. Nykyään toki suomalainen on hyvinkin venyvä käsite etenkin valemedian toimittajan kynästä kerrottuna.
Minfon väitetyn silminnäkijälausunnon mukaan tappaja oli Mersutakkinen suomalainen. Samasta Mersuharrastajien seurueesta oli takavarikoitu puukko ennen tapausta.
 
Eilen illalla Turun Halisiin meni 4 poliisiautoa niin saatanasti pillit päällä. Tänään ei ole ollut mitään siihen liittyvää uutisissa.
 
Ei siellä välttämättä ole ollut mitään uutisoitavaa; ollut esim ilmoitus aseen kanssa liikkuvasta henkilöstä, mutta juttu on kuivunut kasaan, kuten useimmiten käy.
 
Se on laitonta. Siis ainakin nuo amerikkalaiset raketit olisivat laittomia.

Suomen lainsäädäntö sallii vain keveistä materiaaleista valmistetun, lyhyen putkilon, johon asennetaan tehdasvalmisteinen moottori.

Amerikkalaiset vääntää metallista puoliammattimaisia ohjuksia, joihin jotkut sekoittaa omat räjähdysaineet. God bless the 2nd amendment!
Tampereen teekkarit ampui oman rakettinsa jo vuosikymmen sitten yli kilometrin korkeuteen. (Ei mitään mielikuvaa paljonko yli.) Opiskelijakaverini oli mukana projektissa.
 
Tampereen teekkarit ampui oman rakettinsa jo vuosikymmen sitten yli kilometrin korkeuteen. (Ei mitään mielikuvaa paljonko yli.) Opiskelijakaverini oli mukana projektissa.
Tämä on aiheeseen suoraan liittyvä erittäin asiallinen elokuva, ysäriltä, perustuu tositapahtumiin... Virginian hiilikaivosalueen pojat päättivät pajauttaa putket mustiksi, ja päätyi yksi jopa NASA:an saakka.

STS Mission leader... veli @tulikomento ehkä tuntee?


 
Tampereen puskarario. 14 h sitten.

Tapahtunut noin 13:30 tänään Hatanpään Salen lähellä. Noin 30 vuotias tummaihoinen,tummiin pukeutunut mies. Ei puhunut suomea. Yrittänyt saada meijän lapsia houkuteltua meidän lapsia autoonsa. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Lähtenyt juoksemaan perään. Laskenut housunsa ja näyttänyt munaansa ja jotain .Siinä samassa ahdistanut meidän lapset pyörävarastoon ja Kuristanut meidän 9 vuotiasta tyttöä ja repinyt vaateista. Meidän 12 vuotias saanut revittyä siskonsa pois.Lapset pääsivät pakoon toisen oven taakse ja kotiin. Mutta nyt lähialueen vanhemmat!lapset kotiin ja silmät auki. Poliisi ei ole vielä saanut tekijää kiinni. Vähän sekava teksti ja varmaan miljoona kirjoitus virhettä ( me vanhemmat ja lapset vielä ihan shokissa)
 
Back
Top