Suomen sisäinen turvallisuus

Tupla-mainos remake:

Taitaa afrikaano tietää että seinän takana olis patukkaa tarjolla.
ab2956c560bf57ff_800x800ar.jpg
 
Sen tietää vasta silloin, ei etukäteen.
Kersana joskus vanhemmat pojat, tulevat luokkakaverit:D, tuppas hakkaamaan. Tein sitten kerran mielikuvaharjoituksen, jossa mietin, että just tuota taputan nekkuun seuraavan kerran näin ja näin ja ... (sanaa ei ollut silloin tosin ollut olemassa) ja hyvinhän se meni, vaikka juntti oli 15 cm pitempi. Kiusaaminen loppui, myös monen muun taholta.

Jätkä tuli joskus yli kakskymppisenä kyselemään kännissä kapakassa, että miten se silloin noin oikein meni. Kerroin, jännästi pituuserokin oli vaihtunut päinvastaiseksi.

Tätä olen hillittömänä pasifistina harjoittanut myöhemminkin: mietin, mitä teen silloin, kun joku pönttö jossain epätilassa uhkaa minua tai läheistäni. Aina ovat itkien ja kiroillen lähteneet pois.
 
Siitä sitten omat blm-miekkarit Ruotsiin, rasistipoliisit syytteeseen rasistisin syin tehdystä pahoinpitelystä.. Olisiko se loputon diskuteeraus ja lässytys viimeinkin päättymässä Ruotsissa?
En usko että lapsellinen lässytys ja diskuteeraus loppuu ihan pian. Suurin osa poliisikunnastakin on niin aivopesty ja peloteltu rasismisyytöksillä, etteivät osaa muuta kuin kaffea ja fiikkaa tiukassa paikassa tarjota afrikan ja hiekkamaiden työvoiman paikkaajille.
 
Kun näiden oivallisten nuorisoaktiivien edesottamuksia nyt seuraillaan, niin hihkaiskaa, jos huomaatte, että joku ottaisi esille -kremlin vaikutuskortin-. Vai onko se kortti tarkoitettu vain kalevalahahmojen osoitteluun? Putin-kortti lasahtaa nykyään aika helposti, mutta kas, en ole huomannut, että katuaktiivien kohdalla sitä käytetään....heidän kohdallaan tyydytään toteamaan itseohjautuvuus.:(
 
En usko että lapsellinen lässytys ja diskuteeraus loppuu ihan pian. Suurin osa poliisikunnastakin on niin aivopesty ja peloteltu rasismisyytöksillä, etteivät osaa muuta kuin kaffea ja fiikkaa tiukassa paikassa tarjota afrikan ja hiekkamaiden työvoiman paikkaajille.
Konstaapelit jotka katselevat maailmaa persulasien läpi, saattavat kohdata työssään keskivaikeita sisäisiä motiivikonflikteja, kun työnantajataho vaatii asennoitumaan käkkäräpäihin arvokkaasti, kun taas oma mieli askartelee, kenties enemmänkin bläk metalliin ja hautaustoimistoon viittaavien ajatusten kanssa. Myös paloittelusurman jälkien siivoamisen jälkeen saattaa ilmetä jonkin asteisia vaikeuksia debriefingissä, kun tapahtumista pitäisi puhua, mutta kaikki tunteet on ajettava vihapuhefiltterin läpi ennen ääntämiskoneistoa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei taida enää Taposen "kaikki-hyvin" - linja upota, joten pitänyt kehittää uusi mantra jota hokea.


Ei ollut tuohon IL artikkeliin yhtään pottunokkanuorta haastateltu. Voiko tästä vetää johtopäätöksen, että ongelmat tiivistyvät maahanmuuttajakeskeisiin alueisiin/yhteisöihin. Se nyt ei tietenkään tarkoita, etteikö ongelmanuoria tai puukkoja voisi löytyä muiltakin.

Mitä tuohon Taposen Tilastoon (tm) tulee, niin aika lailla tuollainen ”kyllähän aikuisetkin puukkoja kantaa” tason kommentti. Tilastoja voi selittää moni asia, kyllähän selvästi jotain on muuttunut/muuttumassa, eikä IL:kään ollut vaikeuksia löytää lukuisia henkilöitä taustoittamaan ilmiötä.
 
Itse en avaa ovia ilman ilmoitusta tai sovittua tapaamista varsinkaan illalla...
Tuntemattomalle tulijalta minimikyselynä ollut tulijan kyky kertoa "mikä mies mikä siivousalue" jonka jälkeen jatkan juttua kunnes avaustarpeen oikeellisuus varmistui. Nykyisin kun omakotitalo missä ovelle kamera & puheyhteys tulijaan niin ei tarvitse edes mennä oven taakse juttelemaan. Better safe than sorry.
 
Se että toimittaja ei todennäköisesti ymmärrä (itselataava kertatuli) TT3 ja (sarjatuli) TT4 eroja saa tuosta uutisesta paljon rajumman kuuloisen tahtomattaan. Toki jos siellä täysi lauluvehje ollut kyseessä niin aivan poikkeuksellisen eksoottinen on ollut kalusto huimausainemiehellä. :)
Sujuvasti erhe jatkuu koko pienen jutun läpi joka hyvien tapojen vastaisesti lähes kokonaan kopypastettu alle tuosta johtuen .

Lähde: https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000007971576.html

""Kuljettaja pakeni poliisia automaattihaulikon kanssa Mänttä-Vilppulassa – epäillään heittäneen myös huumeita tien varteen​

Vauhtia taajamassa jopa 120 kilometriä tunnissa.



Terho Vuorinen

11.5. 16:41
Automaattihaulikolla varustautunut henkilö jäi poliisin haaviin viime viikolla takaa-ajon jälkeen Mänttä-Vilppulassa. Takaa-ajo oli hurja, sillä vauhtia oli taajamassa kovimmillaan jopa 120 kilometriä tunnissa.

Tapahtumat käynnistyivät viime viikon maanantaina puolenyön maissa, kun poliisi havaitsi epäilyttävästi ajavan kuljettajan Mäntäntiellä Mänttä-Vilppulassa. Partion kytkiessä pysäytysvalot päälle kuljettaja lähti pakenemaan.

Takaa-ajon aikana pakenevasta ajoneuvosta heitettiin kaksi kertaa ulos tavaraa. Lopulta ajoneuvo pysähtyi taajama-alueella talon pihaan.

Kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton henkilö. Ajoneuvoon suoritetussa paikanetsinnässä poliisi takavarikoi ladatun automaattihaulikon ja haulikonpanoksia. Kuljettajan taskuista löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä lisää haulikonpanoksia, nyrkkirauta, grammavaaka ja lääkkeitä."
 
Back
Top