Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Suomi ja Sveitsi sopimukseen Hornetien ylläpidosta

Viestiketju osiossa 'Muu sotilaskalusto' , aloittaja Tvälups, 27.01.2014.

 1. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  27.1.2014 klo 13:52
  Suomi ja Sveitsi sopimukseen Hornetien ylläpidosta
  Yhteistyösopimuksella pyritään edistämään maiden välistä yhteistyötä ja lisäämään kustannustehokkuutta

  Suomen ja Sveitsin puolustusministeriöt ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tähdätään Hornet-hävittäjien loppuajan käytön tehokkuuteen ja taloudellisuuteen.

  Patrian ja ilmailu- ja puolustusteknologiaan erikoistuneen, kansainvälisen RUAG-konsernin allekirjoittama yhteistyösopimus koskee F/A-18 Horneteja. Palveluita tullaan tarjoamaan myös muille Hornet-käyttäjämaille eli Yhdysvalloille, Kanadalle, Australialle, Espanjalle, Kuwaitille ja Malesialle.

  Patrian mukaan teollisuuden keskinäisellä yhteistyösopimuksella pyritään edistämään maiden välistä yhteistyötä sekä kustannustehokkuutta vaihtamalla kokemuksia ja tietoa.

  - Patrian ja RUAGin välinen yhteistyö luo vahvan perustan ikääntyvän Hornet-kaluston ylläpitoon ja käyttää kummankin yhtiön resurssit ja hankitus osaamisen asiakkaittensa hyväksi maksimaalisella tavalla, sanoo Patria Aviationin liiketoiminnanjohtaja Lassi Matikainen tiedotteessa.

  Suomen ja Sveitsin Ilmavoimat ovat jo käynnistäneet yhteistyöhankkeita, kuten asiantuntija-apua. Laitekorjauksia on puolestaan jo tehty siellä, missä niihin on parhaat edellytykset.

  • Yle Uutiset
   

Jaa tämä sivu